سلامم
میدونم سوالم شاید خیلی ابتدایی باشه ولی خب متوجهش نمیشم
اینکه چطور جهت حرکت با برایند نیرو متفاوته؟
جهت حرکت و جهت سرعت حتما با هم یکی هستن
از طرفی جهت برآیند نیرو و جهت شتاب هم حتما برابرن
ولی جهت حرکت با جهت برآیند نیرو میتونه متفاوت باشه
وقتی اینطوری میشه که به یه جسم متحرک نیرو وارد کنین
مثلا من با سرعت 10 متر بر ثانیه دارم به سمت شمال حرکت میکنم ( حرکت یکنواخت )
حالا یه نیرویی در جهت جنوب به من وارد میشه.. این باعث میشه به سمت جنوب شتاب بگیرم و سرعتم به سمت شمال هی کمتر بشه
ولی جهت حرکتم هنوز به سمت شماله
If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
Come with me! I promise we will have fun!
ویرایش توسط _Euphobia_ : 21 آبان 1403 در ساعت 20:21
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
سلام این درسته که بگیم از بین هالوژن ها فقط فلوئور هست که فقط یه پیوند کووالانسی تشکیل میده؟(توی یون های چنداتمی با بار منفی)
Violins playing and the angels crying
When the stars align then I’ll be there
بعد یه سری سوالا هستن قیمت هرلیتر از گازارو باهم مقایسه میکننمثلا قیمت نیتروژن و اکسیژن
برچه اساسی باید مقایسه کرد اینارو؟
مثلا یه سوال دیگه ام بود قیمت متان و کربن دی اکسیدو سوال کرده بود کدوم بیشتره..
سلام دوتا سوال برای چترباز هست
یکی میگه بلافاصله بعد پریدن باز میکنیم چترو..اول تندی زیاد میشه تا قبل رسیدن به تندی حدی
یکی هم میگه مدتی بعد پریدن باز میکنم مقاومت ناگهان زیاد میشه تا قبل رسیدن به تندی حدی تندی کم میشه
فرق این دوتا چیه چرا یکی کاهش یکی افزایش
درکل مگه نمیگیم سرعت با جابه جایی هم جهته تو این حرکتم چتر باز به سمت بالا حرکت نمیکنه که..و جابه جاییش به سمت پایینه..
یعنی زمانی که با چترباز میپره میگه نیروی وزن زیاده تندی افزایش پیدا میکنه..پس اثر مقاومت هوا چی میشه نباید بیشتر از نیروی وزن باشه؟
در حرکت چترباز کلا دو تا تندی حدی داریم
یکبار چترباز میپره پایین، به دلیل اینکه نیروی وزنش از مقاومت هوا بیشتره و در نتیجه برآیند نیروها به طرف پایینه، چترباز به طرف پایین شتاب میگیره و رفته رفته سرعتش بیشتر میشه. از طرفی سرعت که بیشتر میشه، مقاومت هوا هم بیشتر میشه...حالا این مقاومت هوا انقدر زیاد میشه که با نیروی وزن برابری میکنه و برآیند نیرو ها صفر میشه و این تندی، میشه تندی حدی اول
حالا چتر باز میشه و چون سطح زیاد میشه، به طور ناگهانی نیروی مقاومت هوا از نیروی وزن بیشتر میشه و برآیند نیرو ها به طرف بالاست. در نتیجه سرعت چترباز کم میشه و چون مقاومت هوا با تندی هم رابطه مستقیم داره، اندازه نیروی مقاومت هوا هم کم میشه! و این کم شدنه انقدر ادامه پیدا میکنه که بازم با نیروی وزن برابر بشه، برآیند نیرو ها و درنتیجه شتاب صفر و ما اینجا تندی حدی دوم داریم.
باید با توجه به جهت شتاب و جهت سرعت تشخیص بدی حرکتت تندشونده ست یا کندشونده
مادرم رخت شسته بود آن روز
کفتری روی بام خانه نشست
از لب بام دیدمت، ناگاه
پشت بام از کبوترم افتاد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)