گزینه یک این تست گفته تغییر غلظت نیست بلکه مقدار واکنش دهندست …مگه فرقی هم هست بین این دوتا؟ وقتی مقدار قرص رو داریم بیشتر می کنیم تو اب یعنی داریم غلظتش رو هم می بریم بالا
گزینه یک این تست گفته تغییر غلظت نیست بلکه مقدار واکنش دهندست …مگه فرقی هم هست بین این دوتا؟ وقتی مقدار قرص رو داریم بیشتر می کنیم تو اب یعنی داریم غلظتش رو هم می بریم بالا
سلام ممکنه این بازه بندی تابع fof رو کمک کنین..فقط همین تیکه از سوالش که باید بازه بندی کردو جدا جدا ضابطه نوشتو مشکل دارم
اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
من این ویرانسرا را دوست دارم
اگر اب و هوایش دلنشین نیست
من این اب و هوا را دوست دارم)
![]()
سلام این واکنش به روش اکسایش کاهش موازنه میشه؟ اگه اره چجوری
اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
من این ویرانسرا را دوست دارم
اگر اب و هوایش دلنشین نیست
من این اب و هوا را دوست دارم)
سلام وقت همگی بخیر .تو عبارت (چشمه آبی سرد )مگه سرد نمیشه صفت صفت ؟چرا نهایی 1403 صفت مضاف الیه گرفته ؟
یکیم تو عبارت( برجسته ترین شاگرد حوزه ادبیات )میشه برجسته ترین رو صفت مضاف الیه گرفتش ؟یا فقط میشه صفت پیشین برای هسته ؟
سلام
دقت کنید که "آبی" به معنیِ رنگِ آبی نیست که صفت باشه، منظورش "یک چشمۀ آبِ سرد" هست. اون "ی" نکره هست، نه رنگِ آبی.
بنابرین در ترکیب اضافی "چشمۀ آب" ، "آب" میشه مضاف الیهِ "چشمه" ، پس "سرد" میشه صفتِ "آب" و در نتیجه "سرد" میشه وابستۀ وابسته از نوع صفتِ مضاف الیه.
عبارت دوم هم، برجسته ترین میشه وابسته پیشین. اینجا "ادبیات" میشه وابستۀ وابسته از نوع مضاف الیه مضاف الیه.
ترکیب های این گروه اسمی:
"برجسته ترین شاگرد" (وصفی) + "شاگردِ حوزه" (اضافی) + "حوزۀ ادبیات" (اضافی)
ویرایش توسط MohAmMad-H7 : 05 تیر 1405 در ساعت 14:32
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)