X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

غلط زیاد در تست زیست

پایه دهم هستم
      خودم الان پیشخوانی زیست دهم میکنم و تست میزنم ( از کتاب نشر الگو )
      چیزی که خیلی روی اعصابمه تعداد غلطامه، شاید از ۱۰ تست ۵ ۶ تاش غلطه
      من وقتی درسنامه میخونم کامل متوجه میشم
      ولی وقتی تستارو میبینم، اصلا انگار ...
      البته وقتی پاسخنامه رو نگاه میکنم کامل میفهمم چیه و چرا فلان گزینه صحیحه
      شما هم اولاش همینطوری بودید؟!
      و اگه میشه راهکارتون رو برای رفع این مشکل بگید

2. Top | #2
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ariya_ariya نمایش پست ها
      پایه دهم هستم
      خب طبیعیه غلط بزنی باید انقد تست بزنی تا اون مبحث برات جا بیوفته و دام های آموزشی پیدا کنی
      درضمن کتاب نشر الگو تست های نسبتا بالایی داره
      راهکار هم زدن تست های زیاده

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پایه دهم هستم
      فارغ التحصیلش هم با وجود اینکه کلی کتاب خونده بازم بعضی تستا رو غلط میزنه. شما تازه وارد دهم شدین قبلش متوسطه اول بودین و خوندن دروس دبیرستان با هفتم هشتم و نهم متفاوته. غلط زدن طبیعیه. اما باید مشخص بشه علت چیه. اگه مشکلتون اینکه که درس رو درک نکردین و صرفا مطالعه سطحی و طوطی وار داشتین روند و عوض کنین. پیشنهاد من کلاس رفتنه. درسنامه ها طاقت فرسا و طولانی ان
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      طبیعیه مبحثی که تازه یاد گرفتی برات سخت باشه یا غلط زیاد بزنی اگه مفاهیمشو بلدی خب پس به دام های تستیش اشنا نیستی..تو زیست کوچیکترین کلمه ای جابه جا بشه میتونه کل عبارتو غلط کنه پس گزینه رو تا اخررر بخون
      هرچقدر بیشتر تست بزنی تسلطتت میره بالا و بیشتر با دام تستی هر مبحث اشنا میشی
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      امسال پایه دهم بودی یا میری دهم؟

ببینید اینکه شما یه تست زیست رو درست بزنی چند تا چیز نیاز داره:

1- درسنامه رو دقیق و با جزئیات خونده باشی. وقتی برای اولین بار وارد دهم میشی نمی دونی به چه نکاتی باید توجه کنی
      نمی دونی از کدوم قسمت ها بیشتر احتمال داره سوال بیاد و به چه جزئیاتی باید دقت کرد. اما یکم که بگذره کم کم می فهمی که کجا باید حساسیت به خرج داد،
      کدوم نکات شکل مهمه، کدوم قید ها مهمه. برای اینکار باید تست زیاد بزنی و از غلط بودنش نترسی.

2- باید توی تست زدن حرفه ای بشی. تست زدن فارغ از تسلط علمی نیاز به مهارت داره! احتمالا خودت هم تا الان فهمیدی.
      طراح اون چیزی که می خواد رو میپیچونه و مستقیم بهت نمیگه. بعضی تست ها خیلی طولانیه و نباید همه جاش رو با هم خوند. بعضی تست ها چند خطن
      و چند تا قید توش استفاده می کنه. تست های شمارشی هست که یه اشتباه کافیه که همه زحماتت رو هدر بده. بعضی تست ها رسما عملیات روانیه !!

خب مسلما وقتی اولین بار با همچین چیزی روبرو میشی یکم زمان می بره دیگه. بازم لازمه اش تست زدن زیاده

3- باید یه منبع رو چند بار بزنی. الان که تست مثلا فصل گوارش رو میزنی به یه فاصله ای که خودت میدونی ( مثلا سه چهار روز )
      دوباره برو سر اون مبحث و تست پوششی بزن. یعنی یه بار دیگه همونا رو بزن.
      اینبار میبینی نکاتش بهتر یادت میاد و تعداد غلط هات کمتره. کم کم نکاتش کامل وارد حافظه بلند مدتت میشه

پس سه تا دلیل برای تعداد زیاد غلط هات گفتم:
      هنوز تو خوندن کتاب ماهر نشدی و نمیدونی به کدوم نکات و جزئیات باید دقت کنی.
      هنوز مهارت تست زنیت قوی نشده
      دور اوله که تست رو میزنی
      در هر حالت باید به تست زدن ادامه بدی. با غلط زدن مشکل نداشته باشی و اگه نکته خاصی توی تست ها دیدی حتما تو دفتر یادداشت کنی.
      اگه بعد از چند ماه هنوز تعداد غلط هات زیاد بود دوباره این سوالو بپرس

البته سختی منبع هم ممکنه دلیلش باشه. مثلا خودم که آزمون ماز رو میزدم امکان نداشت درصدم از شصت بالاتر بره که طبیعیه
      الگو رو نزدم تا حالا. نمی تونم راجع بهش نظر بدم. وقتی تازه دهم رفتم خیلی سبز میزدم که سطح نسبتا پایینش برای اون موقع من خیلی خوب بود.
      If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
      Come with me! I promise we will have fun!
      ویرایش توسط _Euphobia_ : 12 شهریور 1403 در ساعت 14:44

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Euphobia_ نمایش پست ها

1- درسنامه رو دقیق و با جزئیات خونده باشی. وقتی برای اولین بار وارد دهم میشی نمی دونی به چه نکاتی باید توجه کنی
      نمی دونی از کدوم قسمت ها بیشتر احتمال داره سوال بیاد و به چه جزئیاتی باید دقت کرد. اما یکم که بگذره کم کم می فهمی که کجا باید حساسیت به خرج داد،
      کدوم نکات شکل مهمه، کدوم قید ها مهمه. برای اینکار باید تست زیاد بزنی و از غلط بودنش نترسی.

2- باید توی تست زدن حرفه ای بشی. تست زدن فارغ از تسلط علمی نیاز به مهارت داره! احتمالا خودت هم تا الان فهمیدی.
      طراح اون چیزی که می خواد رو میپیچونه و مستقیم بهت نمیگه. بعضی تست ها خیلی طولانیه و نباید همه جاش رو با هم خوند. بعضی تست ها چند خطن
      و چند تا قید توش استفاده می کنه. تست های شمارشی هست که یه اشتباه کافیه که همه زحماتت رو به هدر بده. بعضی تست ها رسما عملیات روانیه !!

خب مسلما وقتی اولین بار با همچین چیزی روبرو میشی یکم زمان می بره دیگه. بازم لازمه اش تست زدن زیاده

3- باید یه منبع رو چند بار بزنی. الان که تست مثلا فصل گوارش رو میزنی به یه فاصله ای که خودت میدونی ( مثلا سه چهار روز )
      اینبار میبینی نکاتش بهتر یادت میاد و تعداد غلط هات کمتره. کم کم نکاتش کامل وارد حافظه بلند مدتت میشه

دور اوله که تست رو میزنی
      در هر حالت باید به تست زدن ادامه بدی. با غلط زدن مشکل نداشته باشی و اگه نکته خاصی توی تست ها دیدی حتما تو دفتر یادداشت کنی.

البته سختی منبع هم ممکنه دلیلش باشه. مثلا خودم که آزمون ماز رو میزدم امکان نداشت درصدم از شصت اونور تر بره که طبیعیه
      الگو رو نزدم تا حالا. نمی تونم راجع بهش نظر بدم. وقتی تازه دهم رفتم خیلی سبز میزدم که سطح نسبتا پایینش برای اون موقع من خیلی خوب بود.
      مهر ماه میرم دهم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تو وقتی دهم قراره برای مسلما خیلی از ترکیب کردن سوالات با موضوعات مختلف رو نمی دونی ، زیست درس ترکیبی هست دیگه ... اون مبحث کتاب رو دقیق ولی روزنامه وار بخون تا موضوع کلی دستت بیاد ، بعد دقیق تر و با سرعت کم بخون ، بعد یه منبع تست رو برای خودت آموزشی بذار و سوالاتش رو یکی به یکی یا ده تا ده تا حل کن و بررسی کن تماما چه درست و چه غلط و چه نزده و چه رد گزینه شک دار ، بعد اگه نکته خیلی خیلی مهم دیدی وارد کتاب کن ( ببین تو دهمی و قراره یه سری چیزا تو یازدهم بخونی یه سبزی چیزا تو دوازدهم مثلا وقتی یه چیزی در مورد حشرات دیدی که نمی دونستی بدو بدو یه متن بلند بالا وارد کتاب نکن چون به احتمال زیاد ترکیبی با سال های بعد است و نکات مهم از نظر خودت رو بنویس و وسواسی ننویس که دقیقا اون جمله باید باشه و اینا بلکه اتفاقا خودت می تونی با زبان خودت بنویسی . )
      بعد وقتی سوالات رو هم بررسی می کنی فقط جواب تست رو نبین بلکه اول خودت سعی کن اول خودت رد گزینه و اینا رو از روی کتاب بفهمی جایی که مهم بوده ولی بهش توجه نکردی رو با علامت مشخص کن و بعد اتمام تمام تست های اون مبحث برگرد و اون مبحث رو از کتاب بخون با تمام نکاتی که نوشتی ( سعی نکن فقط رو خوانی کنی بلکه برای خودت توضیح بده چشمات رو ببند یا مثلا بلند شو که انگار داری تدریس می کنی ) بعد یک روز همون کتاب اول که تست هاش رو نزدی رو دوباره بزن ولی این بار نه ده تا ده تا بلکه کلشون رو زماندار بزن ( فقط به خاطر اینکه بدونی ایا نکته ها یادت موندن و میتونی از این نکته ها استفاده کنی تو تست ) بعد دوباره فرداش از یه کتاب دوم تست بزن زمان دار ولی تعداد تست هاش رو تقسیم کن مثلا ۲۰ تا ۲۰ تا زماندار بزن و بررسی کن دوباره هرجا مشکلی بود بازگرد به کتاب و این رفت و برگشت رو باید به قدری انجام بدی که کل اون صفحه و شکل هاش تو ذهنت حک شه ، بعد اتمام تست های این کتاب دوم ، دوباره کتاب رو با تمام نکته های قبل و جدید بخون و به خودت توضیح بده و بعد برو فصل بعدی ولی با مطالعه فصل بعدی فصل های قبلی رو مرور کن ، به نظرم با تست مرور کردن بهتره ولی خب یکی با بازخوانی ممکنه راحت باشه ولی این مرور هست که همه چیز رو جا میندازه و فکر نکن وقتی مرور میکنی یه تست رو نتوانستی بزنی دنیا به پایان رسید نه بلکه یادت باشه مرور ادامه یادگیری هست و چه بسا چیز هایی رو که با مرور یاد بگیری .
      خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اول اینکه برای شروع کتاب نشرالگو رو اصلا توصیه نمیکنم تستاش به نسبت سطح بالاتره و ابهام و غلط توش هست. اگه میخای شروع کنی از زیست شناسی تک پایه خیلی سبز شروع کن. قبل خوندن گفتاریو که میخای بخونی یبار از رو کتاب درسی بخون و سعی کن نکاتشو در بیاری از توی شکل ها و خود متن کتاب. اگه بازم نفهمیدی بعدش برو سراغ درسنامه , اول سراغ درسنامه رفتنو اصلا توصیه نمیکنم.

بعدش برو سراغ تستا موقع تست زدن حواست به این باشه سوالو با دقت بخون و به قیدا مثل همه فقط و کلمات جمع و مفرد توجه کن با این ذهنیت برو جلو که توی هر سوال یه دامی هست. بعد تست زدن برو سراغ پاسخنامه و پاسخ همرو چه درست و چه غلط بخون . بعدش تحلیل کن ببین چرا اشتباه زدی مثلا قید سوال رو حواست نبود بهش یا کلا توی مفهوم اشکال داشتی بعدش با توجه به اون استراتژِی بچین.

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      j
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Euphobia_ نمایش پست ها

و چند تا قید توش استفاده می کنه. تست های شمارشی هست که یه اشتباه کافیه که همه زحماتت رو به هدر بده. بعضی تست ها رسما عملیات روانیه !!

دور اوله که تست رو میزنی

البته سختی منبع هم ممکنه دلیلش باشه. مثلا خودم که آزمون ماز رو میزدم امکان نداشت درصدم از شصت اونور تر بره که طبیعیه
      پس ینی در دور اول مطالعه نکاتو یادداشت نکنیم؟چون همشون نکته ان برامن
      دور دوم که میزنیم نکاتی که خوبنو بنویسیم درسته؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemee85 نمایش پست ها
      j
      پس ینی در دور اول مطالعه نکاتو یادداشت نکنیم؟چون همشون نکته ان برامن
      دور دوم که میزنیم نکاتی که خوبنو بنویسیم درسته؟
      نه نگفتم دور اول ننویسین. اتفاقا من دور اول نکات رو می نوشتم بعد که می خواستم دوباره همون تست ها رو بزنم قبلش نکات رو می خوندم
      بله معمولا منبع اولی که میزنین همش نکته اس. کلا زیست اینطوریه. یه بخش از درسنامه رو باید از تست دربیارین. چون جزئیات زیاد داره
      کامل هم که مسلط بشین بازم یه تست پیدا میشه که نکته جدید داشته باشه.
      If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مهر ماه میرم دهم
      خب پس اولین باره که داری تست زیست میزنی
      اشکال نداره اگه غلط زیاد داری. البته قبول دارم یکم حس سرخوردگی داره
      و برای همینم هست که باید با منبع آسون شروع کنی.

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پایه دهم هستم
      به عنوان کسی که زیستم فوق العاده ضعیف بوده و با کلی تلاش تونستم ۵۰ بزنمش دارم اینو مینویسم که خب شیوه مرسومیه ولی باید قلق خودتو بدست بیاری.
      ۱-پیش خوانی (به صورت متنی و تصویری) ۲-خواندن و خط کشی کتاب ۳-خواندن کتاب به صورت گفتار به کفتار و تست زدن بلافاصله ۴-یه ازمون جامع از کل فصل

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hasti83 نمایش پست ها
      به عنوان کسی که زیستم فوق العاده ضعیف بوده و با کلی تلاش تونستم ۵۰ بزنمش دارم اینو مینویسم که خب شیوه مرسومیه ولی باید قلق خودتو بدست بیاری.
      ۱-پیش خوانی (به صورت متنی و تصویری) ۲-خواندن و خط کشی کتاب ۳-خواندن کتاب به صورت گفتار به کفتار و تست زدن بلافاصله ۴-یه ازمون جامع از کل فصل
      منم تقریبا همین کارو میکنم
      فقط بلافاصله تست نیمزنم

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMIR- نمایش پست ها
      اول اینکه برای شروع کتاب نشرالگو رو اصلا توصیه نمیکنم تستاش به نسبت سطح بالاتره و ابهام و غلط توش هست. اگه میخای شروع کنی از زیست شناسی تک پایه خیلی سبز شروع کن. قبل خوندن گفتاریو که میخای بخونی یبار از رو کتاب درسی بخون و سعی کن نکاتشو در بیاری از توی شکل ها و خود متن کتاب. اگه بازم نفهمیدی بعدش برو سراغ درسنامه , اول سراغ درسنامه رفتنو اصلا توصیه نمیکنم.

بعدش برو سراغ تستا موقع تست زدن حواست به این باشه سوالو با دقت بخون و به قیدا مثل همه فقط و کلمات جمع و مفرد توجه کن با این ذهنیت برو جلو که توی هر سوال یه دامی هست. بعد تست زدن برو سراغ پاسخنامه و پاسخ همرو چه درست و چه غلط بخون . بعدش تحلیل کن ببین چرا اشتباه زدی مثلا قید سوال رو حواست نبود بهش یا کلا توی مفهوم اشکال داشتی بعدش با توجه به اون استراتژِی بچین.
      ایده خوبیه

15. Top | #15
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      دوستان تقریبا همه چیو گفتن، من هم نظرمو میگم.
      من شخصا برای زیست، خیلی به پاسخنامه اعتقاد ندارم. به نظرم برای هر تست، جاییکه شک داری یا فراموش کردی یا نمیدونی رو خودت باید حدس بزنی حدودا کجای کتابه و سعی کنی خودت از توی کتاب پیدا کنی. این جوری تسلطت روی کتاب بالا میره و کم‌کم میتونی کشف کنی هر مدل سوال، دنبال کجای کتاب میگرده.
      اگر خودتون جواب رو از کتاب پیدا نکردید، پاسخنامه رو بخونید. بعدش همون نکته یا شکل رو از توی کتاب پیدا کنید و دوباره کل همون پاراگراف رو بخونید تا تسلطتون روی کتاب بره بالا. بعدش با خودتون فکر کنید چه چیزی باعث شده نتونید جواب رو خودتون پیدا کنید، مثلا کتاب رو بی‌دقت خوندید یا سوالش ترکیبی با فصل دیگه بوده یا با این تیپ سوال آشنا نبودید و... . سعی کنید مشکلتون رو به تدریج کم کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن