X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ariya_ariya نمایش پست ها
      منم تقریبا همین کارو میکنم
      فقط بلافاصله تست نیمزنم
      بلافاصله تست نمیزنید ؟ خب اشتباه همینه. مشکلی که بوجود میاد اینه. وقتی میذاریش برای بعد در صورت غلط زدن معلوم نمیشه علت غلط فراموشیه یا عدم فهم کتاب.زیست شناسی با بقیه درسا فرقی نداره اصلا. من نمیدونم این مفهوم غلط بلافاصله بعد خوندن تست نزنید درصد فیک میشه رو کی به دانش اموزا گفت. هدف از تست زنی اموزشی ، اموزش و یادگیریه. شما یه گفتار رو بخونین و تست های سری زوج کتاب اموزیشتونو حل کنین. روز بعد قبل شروع کردن مبحث جدید تستای فردی که باقی مونده رو حل کنین. هیچ وقت پشت سر هم تست نزنید چه زیست چه درس دیگه. یه مقداریشو بذارین برای وقت دیگه. در ضمن وقتی تستی رو اشتباه میزنین همون اول نرین سراغ پاسخ نامه. باعث تنبلی ذهن میشه . شما باید ذهن پرسشگر و کنجکاو داشته باشین و این رو در خودتون تقویت کنین. اول بپرسین ممکنه چی رو اشتباه کنم ؟ بعدش بصورت open book رفع اشکال کنین یعنی کتابو باز کنین و ببینین علت اشتباه چی هست. اینطوری هیچ وقت یادتون نمیره. وگرنه مراجعه سریع به پاسخنامه ذهنو تنبل میکنه. دروس دیگه هم همینطور. با تستا کلنجار برین. با آرزوی موفقیت برای شما
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ariya_ariya نمایش پست ها
      منم تقریبا همین کارو میکنم
      فقط بلافاصله تست نیمزنم
      هرکدوم از مراحل رو من در یک روز متفاوت انجام میدادم فقط با مرور زمان مرحله ۱ حذف شد و اینطوری یک فصل در ۵ روز بسته میشد.سعی کن قلقشو به دستت بیاری

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      دوستان تقریبا همه چیو گفتن، من هم نظرمو میگم.
      من شخصا برای زیست، خیلی به پاسخنامه اعتقاد ندارم. به نظرم برای هر تست، جاییکه شک داری یا فراموش کردی یا نمیدونی رو خودت باید حدس بزنی حدودا کجای کتابه و سعی کنی خودت از توی کتاب پیدا کنی. این جوری تسلطت روی کتاب بالا میره و کم‌کم میتونی کشف کنی هر مدل سوال، دنبال کجای کتاب میگرده.
      اگر خودتون جواب رو از کتاب پیدا نکردید، پاسخنامه رو بخونید. بعدش همون نکته یا شکل رو از توی کتاب پیدا کنید و دوباره کل همون پاراگراف رو بخونید تا تسلطتون روی کتاب بره بالا. بعدش با خودتون فکر کنید چه چیزی باعث شده نتونید جواب رو خودتون پیدا کنید، مثلا کتاب رو بی‌دقت خوندید یا سوالش ترکیبی با فصل دیگه بوده یا با این تیپ سوال آشنا نبودید و... . سعی کنید مشکلتون رو به تدریج کم کنید.
      ایده بسیار خوبیه، از الان به بعد همین کارو میکنم

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      بلافاصله تست نمیزنید ؟ خب اشتباه همینه. مشکلی که بوجود میاد اینه. وقتی میذاریش برای بعد در صورت غلط زدن معلوم نمیشه علت غلط فراموشیه یا عدم فهم کتاب.زیست شناسی با بقیه درسا فرقی نداره اصلا. من نمیدونم این مفهوم غلط بلافاصله بعد خوندن تست نزنید درصد فیک میشه رو کی به دانش اموزا گفت. هدف از تست زنی اموزشی ، اموزش و یادگیریه. شما یه گفتار رو بخونین و تست های سری زوج کتاب اموزیشتونو حل کنین. روز بعد قبل شروع کردن مبحث جدید تستای فردی که باقی مونده رو حل کنین. هیچ وقت پشت سر هم تست نزنید چه زیست چه درس دیگه. یه مقداریشو بذارین برای وقت دیگه. در ضمن وقتی تستی رو اشتباه میزنین همون اول نرین سراغ پاسخ نامه. باعث تنبلی ذهن میشه . شما باید ذهن پرسشگر و کنجکاو داشته باشین و این رو در خودتون تقویت کنین. اول بپرسین ممکنه چی رو اشتباه کنم ؟ بعدش بصورت open book رفع اشکال کنین یعنی کتابو باز کنین و ببینین علت اشتباه چی هست. اینطوری هیچ وقت یادتون نمیره. وگرنه مراجعه سریع به پاسخنامه ذهنو تنبل میکنه. دروس دیگه هم همینطور. با تستا کلنجار برین. با آرزوی موفقیت برای شما
      خوبه، آخه همش همینطور درسنامه و نکاتش تکرار میشه و خیلی خوبه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن