X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

دوستانی که امسال کلاس آنلاین داشتن یه لحظه میاید

سلام دوستان
      من به امید خدا میخوام برای ۴۰۴ از بعد امتحانات شروع کنم . و متاسفانه نمیتونم هزینه ثبت نام کلاسهارو جور کنم . بخاطر همین میخوام سالیانه های ۴۰۳ رو از تلگرام دان کنم ببینم
      امسال خودم کلاس ریاضی معین کرمی رو داشتم و راضی بودم
      ولی برای بقیه درس ها ممنون میشم اگر تجربه ای داشتید بگید . کلا تا حالا کلاس ندیدم برای بقیه درسها و کسایی که اسمشونو میگم از شنیده هام هستن

فیزیک ، یحیوی / نوکنده / میرحسینی
      شیمی ، بابایی / مرادی
      زیست ، حنیف / فرهمند / خیراندیش
      زمین ، چلاجور ( خیلی با زمین مشکل دارم و میخوام واسه اینم کلاس ببینم )

حالا اگر باز استاد غیر از اینا داشتید که خوب بوده ممنون میشم بگید
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      میرحسینی کاملن تستی درس میده. همه رو با مفهوم میبره جلو . از فرمول های کتاب زیاد استفاده نمیکنه. اگ میخای واسه نهایی تشریحی هم بلد باشی میرحسینی ب دردت نمیخوره . اما من باهاش کلاس داشتم خدایی محشر درس میداد و مفهوم رو جا مینداخت. برا کنکور عالیه
      خیراندیش و فرهمند هم تجربه کلاس باهردو رو داشتم. من بین خیراندیش و فرهمند مونده بودم همه میگفتن قطعن فرهمند. ولی از خیراندیش بیشتر خوشم اومد کلاس سالیانه ام رو با اون داشتم. اما کلاسای مرورم رو با فرهمند برداشتم که از نکات اون هم استفاده کنم. جفتشون خیلی عالی کار میکنن و در یک سطحن. فقط خودت باید ببینی با کدوم بهتر حال میکنی
      شیمی از بین این دو دبیری ک گفتی باهاشون کلاس نداشتم. خودم با هادیان فرد کلاس داشتم راضی بودم
      زمین هم ک چلاجور خوبه

به نظرم بهتره بری از هراستاد ی نمونه نیم ساعته تدریس ببینی. ببینی مطابق میلت هس یا ن
      منم خیلیا بهم گفتن فیزیک فقط نوکنده ولی راستش من اصن خوشم نیومد ازش
      مطمئن باش اگ بخاطر حرف این و اون ی استادی ورداری ک ازش خوشت نمیاد طول سال هم هیچ رغبتی نداری ک کلاساشو ببینی
      استادای الان همشون عالین . همگی دارن باهم رقابت میکنن که بهتر از بقیه دبیرا درس بدن. پس قطعن همشون خوبن. فقط مهم اینه که خودت ببینی کدومشونو میپسندی
      با من برقص
      رو خاک و خون
      🩶✨️🕊

3. Top | #3
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من به امید خدا میخوام برای ۴۰۴ از بعد امتحانات شروع کنم . و متاسفانه نمیتونم هزینه ثبت نام کلاسهارو جور کنم . بخاطر همین میخوام سالیانه های ۴۰۳ رو از تلگرام دان کنم ببینم
      امسال خودم کلاس ریاضی معین کرمی رو داشتم و راضی بودم
      ولی برای بقیه درس ها ممنون میشم اگر تجربه ای داشتید بگید . کلا تا حالا کلاس ندیدم برای بقیه درسها و کسایی که اسمشونو میگم از شنیده هام هستن

فیزیک ، یحیوی / نوکنده / میرحسینی
      شیمی ، بابایی / مرادی
      زیست ، حنیف / فرهمند / خیراندیش
      زمین ، چلاجور ( خیلی با زمین مشکل دارم و میخوام واسه اینم کلاس ببینم )

حالا اگر باز استاد غیر از اینا داشتید که خوب بوده ممنون میشم بگید
      من هم نوکنده رو دیدم هم میرحسینی
      جفتشون خیلیی خوبن
      نوکنده بکم لفتش میده تایم کلاساش ۴ ساعته همین حوصله ادمو سر میبره
      ولی هر سوال رو خیلیی کامل حل میکنه اینکه بچع هارم میاره بالا سوال بپرسن خیلی خوبه.روش های کتابو میگه مفهومی هم درس میده
      میرحسینی حس میکنم یکم گنگ تدریس میکنه و ولی واس یه پشت کنکوری که یدور کتابو خونده بنظرم بهتر از نوکندس
      تدریس میرحسینی بنظرم جذابه اصلا وقتی تدریس میکنه ادم لذت میبره خیلی خوووبه
      برا زیستهمشون خیلی خوبن من با فرهمندنیا داشتم عااااااالی بودا یچی میگم یچی میشنوی
      اینقد این بشر خوبه
      البته بازم سلیقه ایه
      برا شیمی هردوش دوستام داشتن باهاشون راضی بودن ولی من هادیان فردو دیدم محشر بود.پیشنهاد میکنم یع جلیه از کلاساشو ببین نظرت عوض میشه راجبش
      خلاصه همین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن