X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل خستگی

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مشکل خستگی

بچه ها نمیدونم چرا اینطوریم ولی من خییییلی زود خسته میشم از جا به بعد هرچقدر بخونم هیچی نمیفهمم میتونم زیاد بخونم ولی مشکل اینه دیگه انگار مغزم همراهی نمیکنه و مطالبو متوجه نمیشم درسته که این یچیز طبیعیه ولی خب من بعد از 2 3 ساعت درس خوندن اینطوری میشم و حتی اگر ربع ساعت اینا استراحت بزارم برا خودم بازم خیلی احساس خستگی میکنم به طوری که دوست دارم بگیرم بخوابم کلا، پیشنهادی ندارید؟ قرصی چیزی. و اینکه ایا انرژی زا واقعا کمکی میکنه؟ انرژی میده واقعا به قولی؟ نمیدونم چیکار کنم واقعا خیلی رو مخمه این موضوع اصلا نمیتونم از درس خوندنم بازده خوبی بگیرم.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تا حالا بابت این موضوع دکتر رفتین؟شاید کمبود ویتامینی یا آهنی چیزی باشه؟
      پایان: )

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر
      ایام به کام باشه
      مشکل خستگی ذهن
      سوال پیش میاد ایا شما دوست عزیز بعد هر سه ساعت پارت استراحت میذاری؟؟اشتباه محض
      اگه به این شکل باشه بله که خسته میشی میبری کم میاره
      میگن هر ارت مطالعاتی ته تهش ۱/۳۰ ساعت باید باشه
      و بین هر پارت ۱۵ دقیقه مناسب هستش
      اگه نه تایمت این شکلی هست و مناسبه
      میتونیم با تقسیم پارت ها به ۴۵ دقیقه شروع کنیم
      در این جا باهم یک بازی میکنیم
      بازی که با تموم شدنه هر پارت میتونی بجاش پنج دقیقه زمان خواب گذاشت داخل برنامت
      البته تایم استراحتت از اون طرف باید ۱۰ دقیقه بشه
      جمع شدنه هر پنج دقیقه شاید ۳۰ دقیقه بشه واینجاس که ۳۰ دقیقه با حلاوت به خواب میری ...
      انرژی زا؟ قرص؟
      یک نمونه بگو که نتیجه گرفته باشه من میم ها پاشوبروبخور
      بدنت عادت کرده به تنبلی باهاش بازی کن یکم اونو به چالش بکش یک هفته اولش سخته مل رزش کردن تهش عادی میشه
      دوم اینکه شاید کم خونی چیزی باشی نمیدونم ازمایش بده تقویت کن مغزی جات بخور ...
      سوالی داشتی در خدمتم
      خسته نباشی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aytay نمایش پست ها
      تا حالا بابت این موضوع دکتر رفتین؟شاید کمبود ویتامینی یا آهنی چیزی باشه؟
      من برا خیلی چیزا باید دکتر برم اتفاقا ازمایش برام نوشته یه دکتری ولی وقت نمیکنم برم حالا اگر وقت کردم ما بین امتحانا میرم زود

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arad.m نمایش پست ها
      سلام وقت بخیر
      ایام به کام باشه
      مشکل خستگی ذهن
      سوال پیش میاد ایا شما دوست عزیز بعد هر سه ساعت پارت استراحت میذاری؟؟اشتباه محض
      اگه به این شکل باشه بله که خسته میشی میبری کم میاره
      میگن هر ارت مطالعاتی ته تهش ۱/۳۰ ساعت باید باشه
      و بین هر پارت ۱۵ دقیقه مناسب هستش
      اگه نه تایمت این شکلی هست و مناسبه
      میتونیم با تقسیم پارت ها به ۴۵ دقیقه شروع کنیم
      در این جا باهم یک بازی میکنیم
      بازی که با تموم شدنه هر پارت میتونی بجاش پنج دقیقه زمان خواب گذاشت داخل برنامت
      البته تایم استراحتت از اون طرف باید ۱۰ دقیقه بشه
      جمع شدنه هر پنج دقیقه شاید ۳۰ دقیقه بشه واینجاس که ۳۰ دقیقه با حلاوت به خواب میری ...
      انرژی زا؟ قرص؟
      یک نمونه بگو که نتیجه گرفته باشه من میم ها پاشوبروبخور
      بدنت عادت کرده به تنبلی باهاش بازی کن یکم اونو به چالش بکش یک هفته اولش سخته مل رزش کردن تهش عادی میشه
      دوم اینکه شاید کم خونی چیزی باشی نمیدونم ازمایش بده تقویت کن مغزی جات بخور ...
      سوالی داشتی در خدمتم
      خسته نباشی
      سلام و سلامت باشی خیلی ممنونم حتما برناممو تغییر بدم تا ببینم چه نتیجه ای میگیرم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط motayeri نمایش پست ها

من برا خیلی چیزا باید دکتر برم اتفاقا ازمایش برام نوشته یه دکتری ولی وقت نمیکنم برم حالا اگر وقت کردم ما بین امتحانا میرم زود
      وقتی دکتر نوشته حتما برید هیچی از سلامتی مهم تر نیست
      پایان: )

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط motayeri نمایش پست ها
      بچه ها نمیدونم چرا اینطوریم ولی من خییییلی زود خسته میشم از جا به بعد هرچقدر بخونم هیچی نمیفهمم میتونم زیاد بخونم ولی مشکل اینه دیگه انگار مغزم همراهی نمیکنه و مطالبو متوجه نمیشم درسته که این یچیز طبیعیه ولی خب من بعد از 2 3 ساعت درس خوندن اینطوری میشم و حتی اگر ربع ساعت اینا استراحت بزارم برا خودم بازم خیلی احساس خستگی میکنم به طوری که دوست دارم بگیرم بخوابم کلا، پیشنهادی ندارید؟ قرصی چیزی. و اینکه ایا انرژی زا واقعا کمکی میکنه؟ انرژی میده واقعا به قولی؟ نمیدونم چیکار کنم واقعا خیلی رو مخمه این موضوع اصلا نمیتونم از درس خوندنم بازده خوبی بگیرم.
      پارت های مطالعاتی رو کوتاه کن
      حداکثر یک ساعت و ربع یا یک ساعت ونیم
      یه ربع استراحت کن بعد از هرپارت
      منم همش احساس خستگی و خوابالودگی داشتم رفتم دکتر یه عالمه ویتامین و مکمل غذایی داد بهم . اونا رو میخوردم ی مدت ولی اثر خاصی نداشت. ینی جوری نبود که صبح با انرژی پاشم و درس بخونم تا اخر شب و خسته نشم. برا همین روی آوردم به انرژی زا که حداقل موقتا بهم انرژی بده بتونم درس بخونم. انرژی زا برا من موثره. ولی بعضیا هم دیدم که دوتا قوطی انرژی زا هم میخورن ولی هیچ اثری روشون نمیزاره انگار داره نوشابه میخوره
      امامن ی مدت خیلی استفاده میکردم اما مشکل معده گرفتم اسید معدم زیاد شده بود. الان دیگه ترکش کردم
      اگ خودتو از اول عادت بدی که فقط روزی یک سوم یا یک دوم قوطی رو بخوری خوبه. ولی من عادت کرده بودم روزی یه قوطی میخوردم متاسفانه معدم بعد از یکی دوماه نابود شد

با من برقص
      رو خاک و خون
      🩶✨️🕊
      ویرایش توسط queen of konkur : 06 خرداد 1403 در ساعت 15:35

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها

پارت های مطالعاتی رو کوتاه کن
      حداکثر یک ساعت و ربع یا یک ساعت ونیم
      یه ربع استراحت کن بعد از هرپارت
      منم همش احساس خستگی و خوابالودگی داشتم رفتم دکتر یه عالمه ویتامین و مکمل غذایی داد بهم . اونا رو میخوردم ی مدت ولی اثر خاصی نداشت. ینی جوری نبود که صبح با انرژی پاشم و درس بخونم تا اخر شب و خسته نشم. برا همین روی آوردم به انرژی زا که حداقل موقتا بهم انرژی بده بتونم درس بخونم. انرژی زا برا من موثره. ولی بعضیا هم دیدم که دوتا قوطی انرژی زا هم میخورن ولی هیچ اثری روشون نمیزاره انگار داره نوشابه میخوره
      امامن ی مدت خیلی استفاده میکردم اما مشکل معده گرفتم اسید معدم زیاد شده بود. الان دیگه ترکش کردم
      اگ خودتو از اول عادت بدی که فقط روزی یک سوم یا یک دوم قوطی رو بخوری خوبه. ولی من عادت کرده بودم روزی یه قوطی میخوردم متاسفانه معدم بعد از یکی دوماه نابود شد

پس انرژی زا برا بعضیا موثره، برا من پیش نیومده که تو موقعیت خستگی بخوام بخورم که تاثیر خاصی بخواد بزاره واسه همین باید تستش کنم. مکمل و اینا که من قطعا نیاز دارم چون واقعا بدنم پر ضعف و مشکله استخونام تک تکشون درد میکنن واسه اونم باید برم دکتر حتما همش مشکل وقته و دور بودن مراکز پزشکی از ما کلا یه شهر دیگن تو شهر ما چیزی نیست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن