خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

کنکور اردیبهشت و ...؟

سلام بچها خسته نباشید
      اقا من خیلی ترسیدم و گیج شدم
      ببین من زیست رو کامل بستم و و بالای ۵۰ میزنم
      شیمی هم حفظیاتشو کامل بلدم و مسائل در حد ساختار لوییس و ارایش الکترونی
      فیزیک هنر کنم تا اخر هفته حفظیات رو جمع کنمچون مسائل رو ضعف دارم بجز گرما
      ریاضی هم ضعیفم ، یعنی نهایتا درجه دو و میانگین و احتمال و اینارو حل کنم
      حالا بگو چیکار کنم تا اخر هفته که کنکوره؟
      اینم بگم با این شرایط ۹۰ درصد توانم رو میزارم واسه تیر چون تا اردیبهشت هزار تا مشکل پیش اومد برام و نرسیدم.
      با توجه به نهایی و ۵۰ درصد و ... پیشنهادتون از الان به بعد برای من چیه؟
      مرسی وقت گذاشتی❤

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      برای کنکور اردیبهشت، آزمون کنکور تیر خارج ۴۰۲ و دی رو بزن و تحلیل کن. تمام صورت سوالها و گزینه‌های زیست و حفظیات و مفاهیم شیمی و زمین ( حتی فصلهایی که مسلط نیستی ولی قبلا خوندی) این ۲ آزمون رو حفظ کن. نمیگم یاد بگیر، میگم حفظ کن یعنی چیزی بیشتر از یادگیری. شاید توی رد گزینه بهت کمک کنن.
      فیزیک و ریاضی این ۲ آزمون مسایل از فصلهایی که قراره بزنی رو راه حلهاش رو یاد بگیر و حتما مسلط شو.
      اگه وقت اضافه داشتی میتونی همایش زمین ببینی یا سوالهای زیست آزمون سنجش جامع هدف که توی اسفند برگزار شد رو هم حفظ کنی ( بقیه درسهاش رو وقت نمیشه).
      روزی ۵-۶ فصل زیست هم تورق سریع در حد ۱۵-۲۰ دقیقه داشته باش. با زیست بالای ۶۰ و بقیه دروس در حد ۳۵ ، ان‌شاءالله که همین کنکور اردیبهشت کارت درست میشه.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      برای کنکور اردیبهشت، آزمون کنکور تیر خارج ۴۰۲ و دی رو بزن و تحلیل کن. تمام صورت سوالها و گزینه‌های زیست و حفظیات و مفاهیم شیمی و زمین ( حتی فصلهایی که مسلط نیستی ولی قبلا خوندی) این ۲ آزمون رو حفظ کن. نمیگم یاد بگیر، میگم حفظ کن یعنی چیزی بیشتر از یادگیری. شاید توی رد گزینه بهت کمک کنن.
      فیزیک و ریاضی این ۲ آزمون مسایل از فصلهایی که قراره بزنی رو راه حلهاش رو یاد بگیر و حتما مسلط شو.
      اگه وقت اضافه داشتی میتونی همایش زمین ببینی یا سوالهای زیست آزمون سنجش جامع هدف که توی اسفند برگزار شد رو هم حفظ کنی ( بقیه درسهاش رو وقت نمیشه).
      روزی ۵-۶ فصل زیست هم تورق سریع در حد ۱۵-۲۰ دقیقه داشته باش. با زیست بالای ۶۰ و بقیه دروس در حد ۳۵ ، ان‌شاءالله که همین کنکور اردیبهشت کارت درست میشه.
      .
      مچکرم از پاسختون❤
      فقط چنتا سوال
      به نظرتون فیزیک و ریاضی ، همایش ماز رو ببینم ؟ تاثیر داره؟
      و دیگه تا کنکور مسائل شیمی کار نکنم؟(با توجه به اینکه بلد نیستم عمدتا)
      مچکرم

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ayiin نمایش پست ها
      .
      مچکرم از پاسختون❤
      فقط چنتا سوال
      به نظرتون فیزیک و ریاضی ، همایش ماز رو ببینم ؟ تاثیر داره؟
      و دیگه تا کنکور مسائل شیمی کار نکنم؟(با توجه به اینکه بلد نیستم عمدتا)
      مچکرم
      همایش های فیزیک رحمانی و ریاضی عزیزی ماز به‌ نظرم خیلی خوبن برای کسیکه یه چیزایی خونده. اگه بالای ۲۵ درصد مطالب رو خوندین و وقت هم دارین، میتونین شرکت کنین. البته استادهای دیگه ماز هم خوبن ولی من این ۲ تا رو بیشتر میپسندم.
      مسایل شیمی هم عمدتا سخت و وقتگیرن و اگه قبلا کار نکردید، ممکنه سر جلسه فقط وقتتون رو هدر بده و آخرش هم ریسک نمره منفی داره. بیشتر مسایل شیمی کنکور سهم کسانیه که از اول سال براش سرمایه گذاری کردن. اگه مسایل نخوندین، نگران نشید چون حدود ۶۵ درصد شیمی کنکور تجربی، مفاهیم و حفظیاته و خیلی پربازده تره.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      همایش های فیزیک رحمانی و ریاضی عزیزی ماز به‌ نظرم خیلی خوبن برای کسیکه یه چیزایی خونده. اگه بالای ۲۵ درصد مطالب رو خوندین و وقت هم دارین، میتونین شرکت کنین. البته استادهای دیگه ماز هم خوبن ولی من این ۲ تا رو بیشتر میپسندم.
      مسایل شیمی هم عمدتا سخت و وقتگیرن و اگه قبلا کار نکردید، ممکنه سر جلسه فقط وقتتون رو هدر بده و آخرش هم ریسک نمره منفی داره. بیشتر مسایل شیمی کنکور سهم کسانیه که از اول سال براش سرمایه گذاری کردن. اگه مسایل نخوندین، نگران نشید چون حدود ۶۵ درصد شیمی کنکور تجربی، مفاهیم و حفظیاته و خیلی پربازده تره.
      مچکرم❤

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن