خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 27
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

فرهمندنیا یا همدانی؟ بابایی یا مصلایی؟ کدوم بهتره

من الان دو ساله با همدانی و مصلایی کلاس برمیدارم...جزوات مصلایی خیلی کامل و دقیق بوده..هیچ وقفه الکی سرکلاساش نداره و کامل درسشو میده...همدانی هم اون دیدی که بهم داد کمکم میکرد و بدی که میتونم ازش بگیرم اینه جلسات اخر که میخواد تا قبل عید تموم کنه خیلی سریع از روی مطالب میگذره
      کمی شک دارم برای سال اخرم با قبلیا برم یا اینکه دبیر بهتر از اینا هم هست که 12 درس بده...
      نظر شما درباره تدریس فرهمندنیا و بابایی چیه؟

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اگر با همدانی و مصلایی درس رو خوب میفهمید، وقت میکنید همه جلسات رو ببینید و بعدش تست بزنید و درصدتون بالای ۵۰-۶۰ درصد رسیده، خیلی مهمه که چیزی رو عوض نکنید و حتی به دبیرهای دیگه حتی فکر هم نکنید.
      اگر خوب درس رو منتقل نکردن یا به نظرتون خیلی وقت تلف کردن و نمی‌رسید همه جلسات رو ببینید، به‌ تعویض دبیر فکر کنید.
      برای شیمی من از بابایی تا حالا چیزی ندیدم ولی مصلایی پدر به نظرم خیلی کند و ناقص درس میده ولی امید اوکیه. چند تا ویدیوی فراهانی که دیدم برای نهایی، به نظرم خیلی خوب بود ( درس دادنش خوب بود ولی از بالا پایین پریدن و هیجان دادنش خیلی خوشم نیومد). کلاس نکته و تست بهمن بازرگانی رو که برای کنکور ۱۴۰۰ شرکت کردم، اون خیلی عالی بود (نکته منفی: محیط ادوبی کانکت و اینکه خیلی کند درس میده. نکته مثبت: شباهت وحشتناک بالای تستهای کنکور به اون ۱۶-۲۰ تستی که از هر فصل کار کرد).
      برای زیست به نظرم همدانی خیلی خالی‌بنده و از خودش الکی تعریف میکنه ولی درس دادنش اوکیه( فقط ۱ جلسه ۰ از کلاسهاش دیدم و از تست‌هاش و...چیز زیادی نمی‌دونم).فرهمند خیلی عالیه و کامل درس میده. نکته مثبتش: تدریس عالی و خیلی کامل و از روی کتاب درسی. نکته منفی: تعداد جلسات خیلی زیاد، عدم ترتیب عادی فصل به فصل، نداشتن جزوه، به نظرم کم تست حل میکنه. البته در مجموع، برایند نکات مثبش خیلی بیشتر از منفیهاست و من فرهمند رو توصیه میکنم). عمارلو هم خوبه و جزوه کامل و معروفی داره و تعداد تست مناسب حل میکنه و تدریسش هم اوکیه ولی کمی کند درس میده و کند حرف میزنه و خیلی روی خریدن کتابهاش تاکید میکنه.

جمع‌بندی حرفهام:
      اگه با همین اساتید فعلیتون نتیجه گرفتید، اصلا چیزی رو عوض نکنید. وگر نه، اگر وقت نسبتا زیاد برای کلاس ( ۲ جلسه در هفته) میتونید بذارید، بهمن بازرگانی و فرهمند. اگر وقت کمتری دارید، شاید فرهانی و عمارلو بهتر باشن، به‌خصوص اگر افلاین و با دور تند ببینید.

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      ممنون بابت کمک
      بابت زیست حقیقتا بیشتر از اینکه تدریس دبیر کمک کنه خودم پیگیری میکردم.. تدریس همدانی جوریه که یه مفهومو برات جا میندازه فقط...نکته تستی و تست زنی خیلی کم...یکمم وقفه بین کلاسش هست
      بابت شیمی باز با تدریس امید اوکی ام بیشتر چون نه وقفه ای داره نه مطلبیو جا میذاره که مجبور بشم سراغ درسنامه برم
      زیست خیلی تعریف فرهمندنیا رو شنیده بودم...
      اینکه از روی کتاب درس میده و جزوه ای نداره یکم ادمو دو دل میکنه...چون کتاب خیلی سربسته و نامفهوم و گنگ توضیح داده و برای فهمش جزوه نیازه...با این وجود برام مهمه مفاهیم خوب تدریس بشه بدون اتلاف وقت..و از روی مباحث مهم زود نگذره

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      دوست دارم نظرتونو درباره ریاضی و فیزیک بدونم..خصوصا فیزیک که دبیر خوبی تا حالا نداشتم و توش ضعف دارم
      ریاضی ملاک پور و کرمی رو شنیدم...ملاک پور خیلی تایم کلاساش بالاست پیشنهاد میکنید؟
      فیزیک به اسم یحیوی و ذهبی رو شنیدم..

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      ممنون بابت کمک
      بابت زیست حقیقتا بیشتر از اینکه تدریس دبیر کمک کنه خودم پیگیری میکردم.. تدریس همدانی جوریه که یه مفهومو برات جا میندازه فقط...نکته تستی و تست زنی خیلی کم...یکمم وقفه بین کلاسش هست
      بابت شیمی باز با تدریس امید اوکی ام بیشتر چون نه وقفه ای داره نه مطلبیو جا میذاره که مجبور بشم سراغ درسنامه برم
      زیست خیلی تعریف فرهمندنیا رو شنیده بودم...
      اینکه از روی کتاب درس میده و جزوه ای نداره یکم ادمو دو دل میکنه...چون کتاب خیلی سربسته و نامفهوم و گنگ توضیح داده و برای فهمش جزوه نیازه...با این وجود برام مهمه مفاهیم خوب تدریس بشه بدون اتلاف وقت..و از روی مباحث مهم زود
      نگذره
      سلام. البته هر کسی با یه روش جواب میگیره اما من خیلی تعجب کردم از این حرف شما که برای زیست جزوه بهتر از کتابه. همه میدونن که منبع و مرجع کنکور کتاب درسیه. دبیری که با جزوه درس میده یکم ریسکیه چون سوالات از کتاب درسیه. شما باید انقدر کتاب درسی رو بخونین که همه شکلا با تمام جزئیات و متنش تو مغزتون حک بشه. من خودم به دبیری که جزوه درس میده نمیتونم اعتماد کنم البته که مهم خود شما هستین که با چه دبیری راحتید و میفهمید مطالب رو. من به طور کلی برای زیست فرهمند نیا ، شیمی بابایی یا بازرگانی ( مسائل= هادیان فرد) ریاضی عباسپور یا ملاک پور ، فیزیک هم یحیوی یا میرحسینی رو پیشنهاد میکنم

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوست دارم نظرتونو درباره ریاضی و فیزیک بدونم..خصوصا فیزیک که دبیر خوبی تا حالا نداشتم و توش ضعف دارم
      ریاضی ملاک پور و کرمی رو شنیدم...ملاک پور خیلی تایم کلاساش بالاست پیشنهاد میکنید؟

البته که من عذر میخوام از اقای مظاهری ظاهرا ایشون رو ریپلای کردین. اما تجربه ای که من داشتم کرمی یکم بیانش کنده و ادم خوابش میگیره ملاک پور بهتره. فیزیک هم ذهبی برای کنکور زیاد جواب نیست و راه حلاش تشریحی هستن. من خودم دبیرم میرحسینیه و اموزشگاه هدف اما اگر نمیتونین باهاش ارتباط بگیرین یحیوی هم باسواده ( میرحسینی به سبک اساتید دانشگاه تدریس میکنه و هر کسی نمیتونه باهاش ارتباط بگیره )

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام ممنون بابت راهنمایی
      اخه از این بابت میگم که کتاب نکات نگفته زیادی داره..اگه اکتفا به کتاب کافی بود درصد داوطلباش هم بیشتر بود..بازم تدریس دبیر مهمه که به چه سبکه و نکات ریز و نگفته رو بیرون بکشه

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام ممنون بابت راهنمایی
      اخه از این بابت میگم که کتاب نکات نگفته زیادی داره..اگه اکتفا به کتاب کافی بود درصد داوطلباش هم بیشتر بود..بازم تدریس دبیر مهمه که به چه سبکه و نکات ریز و نگفته رو بیرون بکشه
      فرهمند کتابو تحلیل میکنه و مطالب رو باز میکنه برات. حتی شده برای 5 صفحه دو جلسه 3 ساعته تدریس کرده. به نظرم نمونه تدریس ببین الزاما اون دبیری که من باهاش نتیجه گرفتم نمیتونه برای تو مفید باشه.

9. Top | #9
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      استاد فیزیک مورد علاقه من، رحمانی هست. با سابقه هست. خودش رتبه تک‌رقمی کنکور بوده و حین تدریس، راهکارهای تستی و محاسبات سریع ( متفاوت از ویدیوهای درپیتی یوتیوب و ... ) هم میگه. استراتژی های آزمون و مطالعه عقلانی و عملی هم میده. تست کافی و سطح بالا هم حل میکنه. میرحسینی هم خیلی‌خوبه. اگه پایه خیلی خیلی ضعیف در فیزیک دارید، نوکنده عالیه. خیلی توضیحات کامل از انواع تیپها و مسایل. نکته منفی نوکنده، وقت‌تلف‌کردن بسیار زیاد، بی‌برنامگی و جزوه‌های فیزیکی خیلی گرونه. اگه خودتون فیزیکتون خیلی ضعیفه، مجبورید وقت‌ تلف کردنشو تحمل کنید ولی نتیجه خوبی میگیرید. یحیوی هم معروفه ولی کمی کند درس میده. ذهبی میگن خیلی روشهاش کنکوری و تستی و سریع نیست، از یحیوی کندتر درس میده.
      اساتید ریاضی خوب زیادن. کرمی و ملاکپور ازشون چیز زیادی نمیدونم. عباسپور برای سطح خیلی قویه و خودش هم میگه شما باید خودتون رو به من برسونید. سوالهای سطح بالا و خیلی بالا کار میکنه. توضیح‌ کافی برای کسیکه کاملا تعطیله نمیده و برای صفرها خوب نیست ولی برای قویها یا متوسطهایی که وقت بذارن و زحمت بکشن توضیحش کافی و عالیه. نکته‌ی تستی و روش سریع درس نمیده. کلاسش رو شرکت نکردم ولی جزوه‌ی تستهاش منبع تستی کنکورم بود که فوق‌العاده قویه. اگر کتاب درسنامه‌دار و کلاس لازم ندارید، میتونید مثل من فقط جزوه‌ش رو تهیه کنید و تستهاش رو بزنید. عزیزی ماز هم خوبه، البته من فقط همایشهاشو دیدم. نکته تستی هم میگه، سوالهای ترکیبی و سطح بالا هم کار میکنه. نمیدونم برای صفرها خوبه یا نه ولی برای متوسط و قوی خوبه. مجید رفعتی توی سایت کلایو هم عالیه برای همه سطوح. کرمی میگن برای ضعیف‌ترها مناسبه و توضیحات زیاد و جزوه مناسب داره. در کل برای متوسط به بالاها با توجه به درجه سختی کنکور ۴۰۲، اول عباسپور، بعد عزیزی و رفعتی (تقریبا یک سطحن)خوبن. ( همایش کنکور اردیبهشت عزیزی رو شاید توی سایت ماز گذاشته باشن یا از تلگرام پیدا کنید و همین امسال ببینید تا باهاش آشنا بشید)
      ویرایش توسط Mazaheri : 30 فروردین 1403 در ساعت 18:31

10. Top | #10
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام ممنون بابت راهنمایی
      من خودم برای زیست، درسنامه دوست دارم چون کتاب درسی خیلی واضح ننوشته و لزوما نکات ش هم راحت دست‌گیر آدم نمیشه ولی طریقه مصرف جزوه مهمه. موقعی که در طول سال و فصل به فصل میخونی، بعد از خوندن کتاب درسی، ۱ بار جزوه رو بخونی و نکات خوبش رو کنار شکل یا صفحه کتاب یا توی کاغذ بنویسی. از این به بعدش رو از روی خود کتاب درسی مرور کنی و دیگه جزوه رو بیخیال بشی. خوبی جزوه اینه که لازم نیست ۵۰ تا تست آموزشی بزنی تا ۲۰ تا نکته پیدا کنی. از جزوه ۱۵ تا نکته یاد میگیری، بعدش ۲۰ تا تست میزنی و ۱۰ تا نکته یاد میگیری که مجموعش برایند بهتری میده. سریعتر وارد تست زماندار میشی.
      از یکی از جلسه ۰ های عمارلو، جزوه‌ش رو نگاه کن ببین خوشت میاد یا نه. تدریس نداره توش و نکته نکته نوشته. میتونی کلاس فرهمند ثبت نام کنی ولی جزوه عمارلو رو هم اینترنتی بخری و در کنارش بخونی.
      ویرایش توسط Mazaheri : 30 فروردین 1403 در ساعت 18:19

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      یه دنیا ممنونمممم ازتون بابت راهنمایی هاتون

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . اسمه همه اومد توی زیست غیر اونی که باید حتما میومد برای کسی که درسنامه توی زیست میخواد بخونه هیچ درسنامه خوبو مفیدی غیر حنیف پیدا نمیکنه بسیار واقع گراست مثل همدانی نمیگه 100 درصد سوالای کنکورو توی جزوم اوردم معمولا راز درصد های بالا یا خوندن کتاب درسی همراه با یه دبیری مثل فرهمنده که کتابو بجوه برات بعد مستقیما بری تست بزنی یا اینکه درسنامه حنیفو بخونی و بعد بری تست بزنی خوبی حنیف اینه تمامه متنه کتابو اورده همشو ولی دلیل نمیشه شما کتابو نخونی خود حنیف توصیه میکنه 10 20 بار توی طول سال کتابو بخونی

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ولی اگه پایتو خوب خوندی فقط 12 رو با حنیف بخون بقیه رو از همون همدانی دوره کن برای شیمی هم امید خیلی قویه ولی توی دوازدهم شاید از پدرش راضی نباشی شاید ها میتونی بری تدریس رایگان جلسه 1 رو از اپارات ببینی اگه خوشت نیومد پیشنهاد من قطعا اقاجانی و باباییه برای دوازدهم

14. Top | #14
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام بابت جزوه حنیف بعضیا خیلی پیشنهاد میکنن بعضیا هم میگن الکی حجمش زیاده و خیلی مطالب توش تکرار شده..بعضیا حتی از لحنش انتقاد میکنن
      زیستم تا حالا اوکی بوده درسنامه اینا نخوندم حتی مال همدانیو..چون دهمشو میخوندم و نتیجه ای نداشته برام درسنامه خونی..تدریس همدانی جوری بوده که مفهومو رسونده..بدون درسنامه و جزوه روی تستا نکاتو درمیارم..نمیدونم جزوه حنیف که تعریفشو میکنن قوی هست یا نه
      مشکلم با مصلایی پدره من با امید ارتباط برقرار کردم
      برای شیمی بین بازرگانی و بابایی موندم..بازرگی که مولف کتابه و بابایی هم جزو دبیرای مطرح..و مصلایی که این دوسالو باهاش رفتم و واقعا مشکلی نداشته..یهو بخوام کل دبیرارو عوض کنم نمیدونم نتیجه بهتری میده یا معکوس
      ویرایش توسط Darya is me : 02 اردیبهشت 1403 در ساعت 15:08

15. Top | #15
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام
      من خودم تا دوازدهم کلاس نرفتم و دوازدهم کلاس ثبت نام کرد
      تجربو میگم شاید بدردت بخوره
      زیست با فرهمند نیا عاالیه.اصلا سر جزوه تداشتنش شک نکن.چون اصلا جزوه برای زیست نباز نیست و بهترین کار برای زیست تدریس از روی کتابه.تمام نکات و شیوه تست زنی رو یاد میگیری و سر کلاس خودش تست مینویسه و بچه ها حل میکنن و تستای کنکور منطبق با مبحثی که درس داده رو حل میکنه.بیانش راحته و درکش برا همه اوکیه.ضرر نمیکنی از دیدن کلاساش واقعا
      فیزیک با میرحسینی بودم و نوکنده.و واااقعا این دوتا ترکیبی باهم خوبن.نوکنده رو از کلاسینو میدیدم خیلیی خوب بود قشنگگ مفاهیم جا میفته و من اگه خودم برگردم عقب فقط با خودش برمیدارم.میرحسینی جذاب درس میده ولی گنگه و کافی نیس تدریسش
      ینی یدور تو باید با یکی درسو یاد گرفته باشی بعد کلیپاشو ببینی.ولی اونم تستای قوی و روش های تستیش خیلی خوبه
      ریاضیو با عباسپور میدیدم.من ریاضیم پایم خوبه ولی در کل حتی الانم ریاضیم در حد ۲۰ درصده.میخوام بگم سطح خوبی ندارم ولی با عباسپور واقعااا اوکی بودم.یعنی واقعاا همه چیو کار میکنه و برای دانش اموز خیلیی عادی هم بنظرم خوبه.خودم باهاش پیش نمیرفتم درست برا همین وضاع ریاضیم خوب نیس ولییی عباسپور محشره ها شک نکن
      برای شیمی هادیانفرد به شدددت تو مسائل عااالی کار کرده.کلا شیمیو با هادیان فرد دیدم خیلی عااالی بود.ولی بنظرم یکم حفظیاتو فراهانی یهتر یاد میده.
      زمینم امسال چلاجور خیلیی کامل درس داد واقعا
      خیلی خوب بود بنظرم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)