X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 21 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 307
    1. Top | #31
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      با با این همه ملت استعلام کردن و جواب سنجش و و وزارت بهداشت رو تو صفحات قبل شفاف نوشتن باز هم میگید کارشناسی فقط و فقط بین الملل ؟

جل الخالق

2. Top | #32
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز از خودتون چرا نظر میدید. و باعث گمراهی میشید.نخیر اینطور نیست
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_s9412 نمایش پست ها
      بله دوست عزیز

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من رفتم خود دانشگاه پزشکی از رییسش پرسیدم . خیلی اقای خوبی بودن و خیلی خوش اخلاق ولی شماره اونجا رو ندارم .راستی بچه ها اگر قبول شدیم میشه با مدرک پیش دانشگاهی بریم و بگیم اخرین مدرک تحصیلیمون اینه . یعنی می فهمن که لیسانس ازادیم ؟؟؟شنیدم فقط برا دانشگاه دولتی سرچ می کنن ببینن قبلا دانشجو دولتی بودی یا نه اگه نگیم و بعد بفهمن اخراج می شیم ؟؟؟

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      دوست عزیز از خودتون چرا نظر میدید. و باعث گمراهی میشید.نخیر اینطور نیست
      برای فارغ التحصیلای روزانه ، بند ز از دفتر چه کنکور 93 همینو نوشته.خوبه عکسشم گذاشتم!

5. Top | #35
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_s9412 نمایش پست ها
      برای فارغ التحصیلای روزانه ، بند ز از دفتر چه کنکور 93 همینو نوشته.خوبه عکسشم گذاشتم!
      علی آقا
      ببینید این تفسیر خودتون هست یا مستقیم پرسیدید؟
      من خودم قبلا چندین بار تماس داشتم.حتی امروزم به خاطر مطمئن شدن تماس گرفتم و همونو گفتند.

سما جان اونها خیلی زرنگتر از این حرفها هستند.با یک کد ملی و اسم تمام مشخصاتتون می اد توی صفحه ی مانیتورشون !

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقا ترو خدا کمک !!!
      این چه مملکت گل و بلبلی!؟هرکی ساز خودشو میزنه!!
      من لیسانس شبانه دام
      پونزدهم اذر دفترچه رو دانلود کردم،نوشته بود میتونم روزانه پزشکی برم،ثبت نام کردم و تا چهار روز پیش داشتم درس میخوندم کهیهو تو نت برخوردم به موضوع عدم امکان قبولی لیسانسه ها درپزشکی روزانه !!با کلی شک و بدبینی چک کردم دیدم ای دل قافل !!!این نامردا بدون هیچ اطلاع و اصلاحیه و خبر رسانی دفترچه هفدهم اذر دفترچه جدید رو تو سایت گذاشتن که لیسانس،فقط بین الملل...
      بگذریم که هزینه و وقتی که گذاشتیم،و بخاطر این شانس شرکت تو کنکور ارشد رو هم از دست دادیم و یک سالمون هدر رفته...
      زور عدم هماهنگی و جوابدهیشون منو داره میکشه!
      تو سایت شماره شورای عالی علوم پزشکی بود،زنگ زدم اونجا یه خانومی میگه لیسانس شبانه پول نباید بدن واسه پزشکی!
      از این ور نامه دادم سنجش قسمشون دادم که من لیسانس شبانم قبول بشم پول باید بدم؟ جواب داده؛
      باسلام،درصورت قبولی میبایست شهریه پرداخت کنید!!!!
      بچه ها تروخدا پیگیر باشید،اینا خودشونم مطمئن نیستن! محکم وایسیم لغو میکنن این قانون رو ها...

7. Top | #37

نمایش مشخصات
      بچه ها بیخودی جو سازی نکنین بابا جون بند (و) مال بچه های کارشناسی و بند (ز) برای ارشداس این کجاش گنگه؟
      و ) با توجه به محدوديت امكانات دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و لزوم توزيع عادلانه فرصت هاي موجود بين تمامي متقاضيان،
      پذيرش آن دسته از داوطلباني كه قبلاً با استفاده از امكانات دولتي (آموزش رايگان) تحصيلات خود را در رشت هاي به اتمام رس ا نيده اند، در
      همان مقطع قبولي قبلي و در همان دوره (روزانه) امكان پذير نمي باشد. اين قبيل از داوطلبان در صورت تمايل م يتوانند براي دورة نوبت دوم
      (شبانه) در همان مقطع متقاضي شوند و يا در صورت قبولي در دورة روزانه، مي توانند با پرداخت شهريه همانند دانشجويان د و رة نوبت دوم
      (شبانه)، در رشته مربوط ادامه تحصيل دهند.
      92 و همچنين مصوبه جلسه يكصد و سيزده شوراي /3/ ز) مطابق مصوبه پنجاه و يكمين جلسه شورايعالي برنام هريزي علوم پزشكي مورخ 25
      92 ، مقرر گرديد دانش آموختگان مقاطع كارشناسي ارشد ناپيوسته كليه رشت ه هاي تحصيلي و /6/ معين شوراي عالي برنامه ريزي مورخ 17
      دكتري عمومي (پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي) و دكتري حرفه اي دامپزشكي مي توانند با رعايت شرايط ذيل از طريق قبولي در آزمون
      سراسري در مقطع دكتري عمومي رشته هاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي صرفاً در شعب بين الملل دانشگاه هاي ع لوم پزشكي تحصيل
      نمايند. 1) لزوم گذراندن طرح نيروي انساني براي دانش آموختكان مشمول طرح. 2) دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان يا دستگاه هاي
      اجرايي و عدم دارا بودن تعهدات سهميه بومي و يا سهميه مناطق محروم. 3) نداشتن ممنوعيت تحصيل از نظر سازمان نظام وظيف ه . 4) كليه
      پذيرفته شدگان در شعب بين الملل (اعم از اينكه در مقاطع قبلي تحصيل از آموزش رايگان برخوردار بوده يا نبود ه اند )، ملزم به پرداخت
      شهريه مطابق مصوبه هيأت امناي دانشگاه و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي م ي باشند . 5) دانش آموختگان مقطع
      كارشناسي ارشد ناپيوسته صرفاً قادر به تحصيل در شعب بين الملل مي باشند.

8. Top | #38

نمایش مشخصات
      دفترچه93 در قسمت ز رو تغییر دادن ولی منظور ارشداس چون اخرشم گفته اونا فقط می تونن برن بین الملل اگه این شامل همه می شد که اونا مستثنی نمیشدن .............بچه های کارشناسی شبانه و ازادمی تونن روزانه پزشکی برن

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط هدی نمایش پست ها
      دفترچه93 در قسمت ز رو تغییر دادن ولی منظور ارشداس چون اخرشم گفته اونا فقط می تونن برن بین الملل اگه این شامل همه می شد که اونا مستثنی نمیشدن .............بچه های کارشناسی شبانه و ازادمی تونن روزانه پزشکی برن
      ببینید دوست عزیز
      شرکت در کنکور کار اما و اگر و منظور و مفهوم نیست!
      بخصوص توی شرایط کنونی
      من دارم با استدلال و سند و برمبنای دلایل قطعی تصمیم میگیرم
      این که سازمان سنجش اول یک دفترچه رو منتشر کنه، و بعدش بیاد یک دفترچه ی دیگه رو جایگزینش کنه بدون دلیل و تصادفی نیست
      و از اون مهمتر عدم اصلاح دفترچه ی جدید علی رقم ایهمه پیگیری دوستانه(اگه یه اشتباه سهوی بود خوب اصلاحش میکردن)
      من بصورت تلفنی و کتبی(خودم و چندتا از دوستانم)همگی جوابی که از سازمان سنجش از همه ی مجاری شنیدیم این بوده که ؛ دارندگان مدرک کارشناسی(شبانه و روزانه) درصورت قبولی در رشته های پزشکی ملزم به پرداخت شهریه میباشند!خیلی واضح!خیلی قاطع
      حالا اینکه تبصره ای که سنجش بهش استناد میکنه،این چنین چیزی نگفته،مشکل اساسی هست!!چون طی تماس با کارشناسان دبیرخانه ی شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی این جواب رو میشنویم که؛ دارندگان مدرک شبانه کارشناسی نیازی به پرداخت شهریه ندارند!
      این نا هماهنگیه که ادم رو دیوانه میکنه!!!
      و اینکه سازمان سنجش بدون اطلاع رسانی دفترچه ی جدید منتشر کرده!
      به این خاطره که میگم اگه بچه ها پیگیر باشن ممکنه نتیجه بگیریم
      تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

10. Top | #40
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درضمن باز هم تاکید میکنم
      این که سازمان سنجش بدون هیچ گونه اطلاع رسانی، لینک اصلاحیه،مکاتبه مستقیم با نامه و ایمیل و خلاصه در سکوت کامل دو بار تا الان دفترچهی ثبت نام رو تغییر داده بزرگترین خیانت و جنایت ممکن و غیر انسانی ترین ،غیر اسلامی ترین،و غیر قانونی ترین کار ممکنه!!
      من وسه نفر از دوستانم بعلت هیجان زیاد برای ثبت نام در کنکور،د ر تاریخ پونزدهم اذر ماه و بلافاصله پس از قرار گیری دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور ۹۳ اونو دانلود کردیم و با مشاهده بند (ز) قدام به پرداخت اینترنتی و فرداش هم ثبت نام کردیم،بعد از اون هم بارها سایت سنجش رو چک کردیم که مبادا اطلاعیه ای بیاد،که هیچ اطلاعیه جدید یا لینک اصلاحیه ای نبودو ما با خیال راحت تا چهار روز پیش داشتیم به شدت درس میخوندیم! که من بطور تصادفی در این فروم متوجه این فاجعه شدم!
      و بعد از دانلود مجدد دفترچه راهنما دیدم که دفترچه در بند (ز) بدون هیچ اطلاعی تغییر کرده!! و بقیه ی داستان...نام: image.jpg نمایش: 42 اندازه: 275.8 کیلو بایت
      نام: image.jpg نمایش: 39 اندازه: 350.5 کیلو بایت

11. Top | #41
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      الان مشکل شما چیه ؟

شما چون شبانه خوندین بنابر این از تحصیل رایگان استفاده نکردین و این حق رو دارین ، که طبق خود دفترچه که بک بار از تحصل رایگان استفاده کنید. حرف کارشناسای وزارت بهداشت در اینجا ملاک عمل شماست چون که دانشگاههای علوم پزشکی همه زیر نظر وزارت بهداشت هستند. و وزارت علوم و سازمان سنجش در تصمیم گیری هیچ نقشی ندارند . حتی مصوبه امکان ادامه تحصیل مجدد هم ابتدا در دبیرخانه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت تصویب شد و بعد برای ابلاغ یک نسخه از اون رو یه سنجش دادن. و اونها هستن که انشا... بعد از قبولی معین می کنند که شما باید شهریه بدی یا نه ؟ .
      شما جای اینکه الان خودت رو این همه اذیت کنی و وقت با ارزشتو از دست بدی درستو بخون. اگه قبول شدی بدترین حالتش اینه که باید ترمی حدود 2.5 تا 3 میلیون شهریه بدی.....

حالا اول شما قبول شو .....

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stephanie نمایش پست ها
      الان مشکل شما چیه ؟

شما چون شبانه خوندین بنابر این از تحصیل رایگان استفاده نکردین و این حق رو دارین ، که طبق خود دفترچه که بک بار از تحصل رایگان استفاده کنید. حرف کارشناسای وزارت بهداشت در اینجا ملاک عمل شماست چون که دانشگاههای علوم پزشکی همه زیر نظر وزارت بهداشت هستند. و وزارت علوم و سازمان سنجش در تصمیم گیری هیچ نقشی ندارند . حتی مصوبه امکان ادامه تحصیل مجدد هم ابتدا در دبیرخانه ....
      حالا اول شما قبول شو .....
      دوست عزیز باسلام،و تشکر از پاسخگوییتون
      در این باره چندتا موردهست که من هم مشکلم با اوناست
      اول که اگه فرض بگیریم بند (ز)درست باشه و اعمال هم بشه فارغالتحصیلای کارشناسی و ارشد باید در شعب بین الملل تحصیل کنن که هزینش بسته به رشته و دانشگاه سالیانه چهارده تا هجده میلیون تومان هست(اونی که فرمودید دو تا سه میلیون شهریه مصوب هیئت امنا و برای استفاده دوباره از امکانات رایگان ..هست) و چون وام شهریه هم نخواهد داشت این مبلغ اصولا در توان من برای پرداخت نیست! اگر هم بود ترجیح میدادم با این مبلغ کارهای مفید تری بکنم!!
      دوم که من بیست و هفت سالمه(خدمت هم رفتم) لیسانسم هم زیست شناسی بوده، دانشجوی انصرافی ارشد هم بودم
      الان توی شرایطی نیستم که بخوام با شک و حدس و گمان کار بکنم! خوب اگه تکلیفم معلوم باشه حداقل به فکر ارشد علوم پایه ی پزشکی که خرداد ماهه باشم(وزارت علوم رو هم که بخاطر این بی تدبیری از دست دادم)چون تا الان بیشتر زیست شناسی و شیمی کنکور روبا کیفیت مناسبی خونده بودم!و باید بدونم که چه تصمیمی میتونم بگیرم
      و سوم که اکثر دوستان بحث اصلی رو که سنجش بدون اطلاع رسانی چنین ظلمی در حق داوطلبان کرده رو فراموش کردن و هیچکس سازمان سنجش رو دراین مورد نه مقصر میدونه و نه میخواد بازخواست کنه!
      درنهایت هم امیدوارم با پیگیری، بچه ها به یک پاسخ واحد و قطعی (چه مثبت و چه منفی) برسن که از سردرگمی دربیان و بتونن برنامه ریزی برای اینده داشته باشن

13. Top | #43
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط edi138485 نمایش پست ها

اول که اگه فرض بگیریم بند (ز)درست باشه و اعمال هم بشه فارغالتحصیلای کارشناسی و ارشد باید در شعب بین الملل تحصیل کنن که هزینش بسته به رشته و دانشگاه سالیانه چهارده تا هجده میلیون تومان هست(
      الزام به تحصیل در بین الملل تنها برای دانشجویان مقطع ارشد هست نه کارشناسی. اینو دوستان توصفحات قبل در موردش صحبت کردن. مصوبه سال 89 لغو نشده و کماکان دارندگان مدرک کارشناسی طبق مصوبه سال 89 باهشون برخورد میشه.

من هم با شما موافقم که متن سنجش پر از ابهام هست و ادبیات نوشتاری یسیار بدی داره.ولی چیز عجیبی هم نیست. قوانینی که تو مجلس هم تصویب میشن بر طبق گقته خود کارشناسان مجلس در خیلی از موافع ایهام دارن و یا با هم در تناقض هستن و براشون دهها اصلاحیه میاد .

من خودم با کارشناس آیین نامه های وزارت بهداشت مفصل صحبت کردم و اون هم دقیقا به من گفت که الزام بین الملل فقط برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد هست. تو دفترچه هم اگر دقت کنید مجددا در شرط آخر صراحتا اسم دارندگان مدرک ارشد رو آورده.

بهر حال من فکر کنم هر کاری که میشد کرد رو بچه ها تو این تاپیک انجام دادن . ولی بهر حال هیچ تضمین 100 درصدی هم نیست که باز هم آقایون تصمیمشون عوص نشه و مثلا به دلیل کمبود منابع مالی وزارتخونه و تعدا د بالای پذیرفته شدگان با این وضعیت خاص مجددا طمع نکنن و یهو شهریه سال دیگه رو هیئت امنا نجومی تعیین نکنه که با بین الملل هم فرقی نداشته باشه. تا دفترچه انتخاب رشته نیاد و شما شهریه های سال دیگه رو نبینی هیچی معلوم نیست. ( اگر فرض کنیم قبولیت هم 100 درصد باشه )

. بهر حال این راهی که ما در پیش گرفتیم ریسک زیادی همراهش هست و ممکنه حاصل تمامی زحمات شما در یک چشم بهم زدن بر باد بره.
      بهر حال یه جور قمار هست دیگه ....

شما اگر تهرانی شاید بتونی حضوری بری و پیگیری کنی. راستش از سنجش به نظرم هیچی در نمیاد و خودشونم نمیدونن دارن چیکار می کنن ولی وزارت بهداشت احتمالا بهتر پاسخگو هست . شاید ....
      ویرایش توسط stephanie : 17 دی 1392 در ساعت 18:08

14. Top | #44
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وای خدای من من دارم به هزار تا زجر میخونم نکنه نشه ه ه ه ه ه:yahoo (2)::yahoo (2):آخه این چه وضعشه خواهشا اگه کسی اطلاع جدیدتری داره بگه
      کاش روزی این جمله بانمک برایم حقیقی شود:
      نه بابا خودم میگم میومیو عوض میشهههههههههههههههههههههههه ههههههههههه!!!!!

15. Top | #45
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقایون خانوما من سرم درد گرفت من الان دارم غیرانتفاعی میخونم ترم 7ام الان!!!الان دارم واسه پزشکی میخونم یکی محض رضای خدا بگه میتونم قبول شم یا نه پزشکی دولتی الانالان؟:yahoo (2)::yahoo (2):
      کاش روزی این جمله بانمک برایم حقیقی شود:
      نه بابا خودم میگم میومیو عوض میشهههههههههههههههههههههههه ههههههههههه!!!!!

صفحه 3 از 21 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 33 مهمان)