خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 21 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 307
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Unhappy اگر کارشناسی داشته باشم دیگه نمی تونم دانشگاه دولتی برم ؟؟؟؟؟

سلام دوستانمن الان که مشکل بزرگ دارم خواهش می کنم اگر ممکنه کمکم کنید .من مدرک کارشناسی کامپیوتردارم دانشگاه ازاد البته. می خوام کنکور بدم برا رشته پزشکی .الان تو شرایط کنکور خوندم (صفحه 7 بند ز )اونانی که مدرک کارشناسی دارن در صورت قبولی در کنکور در رشته های پزشکی فقط می تونن دانشگاه بین المللی بروند.یعنی من که دانشگاه ازاد بودم نمی تونم برم داشنگاه دولتی آخه چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      شما کارشناسی رو که از دانشگاه دولتی نگرفتی

میتونی پزشکی دولتی بری !!

اره عاقا پوریا ؟

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama2790 نمایش پست ها
      سلام دوستانمن الان که مشکل بزرگ دارم خواهش می کنم اگر ممکنه کمکم کنید .من مدرک کارشناسی کامپیوتردارم دانشگاه ازاد البته. می خوام کنکور بدم برا رشته پزشکی .الان تو شرایط کنکور خوندم (صفحه 7 بند ز )اونانی که مدرک کارشناسی دارن در صورت قبولی در کنکور در رشته های پزشکی فقط می تونن دانشگاه بین المللی بروند.یعنی من که دانشگاه ازاد بودم نمی تونم برم داشنگاه دولتی آخه چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط @P@rNiy نمایش پست ها
      شما کارشناسی رو که از دانشگاه دولتی نگرفتی

میتونی پزشکی دولتی بری !!

اره عاقا پوریا ؟
      سلام___تا سال گذشته که من اطلاع داشتم اگه شما از امکانات دانشجویان روزانه استفاده نمی کردید((یکی مثل شما که از امکانات دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و...استفاده کرده)) می تونستید در کنکور تجربی شرکت کنید و در صورت قبولی تو رشته دلخواهتون بدون منعی ادامه تحصیل بدید.... الان که اومدن فایل پی دی اف شرایط امسال رو دان کردم و اون بند رو نگاه کردم انگار همین چیزی هست که شما میگید و اصلا چیزی در مورد دانشجویان روزانه و غیر روزانه قید نشده و فقط اینجوری ازش برداشت میشه که دانشجویانی با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته می تونن در صورت قبولی فقط وارد واحد های پزشکی بین الملل بشن و اگه به تاریخ مصوبه ها هم نگاه کنید یکیشون مال25/3/92 و یکیشون هم مال 17/6/92 هستن و این قانون امسال وارد دفترچه شده و سال گذشته از این خبر ها نبود

در هر حال بهتره سوالتو با کارشناس های سازمان سنجش یا مشاور آگاه به شرایط جدید دفترچه در میون بزارید امیدوارم که این برداشت درست نباشه...!!!

پرسش و پاسخ از سازمان سنجش

فعلن ...!!!

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      البته به نظر می رسد شرط ادامه تحصیل در واحدهای بین الملل تنها متعلق به دارندگان مدرک کارشناسی ارشد ناپیوسته باشد چرا که مصوبه ادامه تحصیل دارندگان مدرک کارشناسی مربوط به سال 1389 است که امسال هم به آن اشاره شده. و دارندگان مدرک کارشتاسی ارشد که تا سال گذشته اجازه شرکت نداشتند امسال با شرط ادامه تحصیل در بین الملل این اجازه را پیدا کردند.

ادبیات نوشتاری این قسمت از دفترچه بسیار بد و مبهم است .

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      شما اگر مدرک ارشد داشته باشید(مدرک الان دستتون باشه) که فقط بین المللی میتونید بخونید.حدودا سالی 18 میلیون هست.
      اگر مدرک کارشناسی دارید(مدرکو گرفتید) 2 حالت:
      1-شبانه باشه به راحتی میتونید روزانه پزشکی قبول بشید(مثل بقیه بچه هایی که بار اول میخوان کنکور بدن)
      2-مدرک کارشناسی روزانه باشه میتونید شرکت کنید و در صورت قبولی به عنوان شبانه پذیرفته میشید.هزینه سالیانه هم فکر کنم حدود 5 میلیون
      دانشگاه آزاد هم فکر کنم حالت 1 باشه.باز هم سعی کنید با کارشناس آیین نامه سازمان سنجش تماس بگیرید و تلفنی پیگیر باشید

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعاً این بند مبهمه!! نمی دونم چه اشکالی داره که کمی با ادبیات واضح تر صحبت کنن. اعصاب نمونده واسه من.

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عجب......
      من الان دفترچه رو دوباره دانلود کردم
      دفترچه رو نسبت به چنر روز پیش تغییر دادند
      ..............

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      عجب......
      من الان دفترچه رو دوباره دانلود کردم
      دفترچه رو نسبت به چنر روز پیش تغییر دادند
      ..............
      بله. فکر می کنم تغییر دادن و واقعاً مبهم و غیرقابل فهمه! قول میدم کارشناسهای خودشون هم نمیدونن.

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ولی دوست عزیزم چیزی که هست اینه که با مدرک کارشناسی هیچ مشکلی برای شرکت و قبولی نیست.فقط اگر لیسانستون روزانه بوده باید به عنوان شبانه پول بدید.اگرم که شبانه بودید قبلا که دیگه هیچی.

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      ولی دوست عزیزم چیزی که هست اینه که با مدرک کارشناسی هیچ مشکلی برای شرکت و قبولی نیست.فقط اگر لیسانستون روزانه بوده باید به عنوان شبانه پول بدید.اگرم که شبانه بودید قبلا که دیگه هیچی.
      انشاالله همینطور هست که میگید.

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      به آدرس زیر برید و از قسمت پاسخگویی سنجش سوال کنید

NOET

من قبلا هم سوال کردم و راستش تغییر در دفترچه در جواب سوال قبلی من بود که ازشون خواسته بودم دقیقا مشحص کنند که وضعیت دارندگان مدرک کارشناسی برای شرکت در رشته های پزشکی به چه صورت هست. اومدن ابرو رو درست کنن زدن چشمو هم کاملا کور کردن.

ولی احتمالا اگر همه سوال بپرسن زودتر مجبور میشن پاسخگویی و اطلاع رسانی کنن.

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.منم همین مشکل رو دارم البته من چن تا مشکل دارم !!!!!یکی اینکه مدرک کارشناسیم روزانست دیگری اینکه من دی 93 فارغ التحصیل میشم.بعدش تو دفترچه گفته نباید موقع ثبت نام تو آزمون سراسری(آذر ماه) مشغول به تحصیل باشین یعنی یا باید فارغ التحصیلی باشین یا انصرافی...حالا من چیکار کنم؟؟؟؟میتونم شرکت کنم؟؟؟به نظرتون شهریه رشته پزشکی چقده؟؟؟

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.
      من امسال دانشجو دانشگاه آزادم.میتونم امسال کنکور بدم یا نه؟
      دمتون گرم.

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مسسسسسسسسسسسسخره است اخه من دانشگاه ازاد بودم. هزینه تحصیلم رو خودم دادم.چرا باید همچین بند مسخره ای اضافه بشه اخه .از سازمان سنجش سوالمو پرسیدم اما هنوز جواب نداده هر چی هم زنگ می زنم به سازمان سنجش همش اشغالهبه صد تا مشاور هم زنگ زدم همشون می گن مشکلی نداره می تونی بری دولتی ولی این بند مسخره یه چیز دیگه ای می گه.نمی دونم اصلا منطقی نیست دارم دیونه می شم . همه ارزوهام بر باد رفت ...........

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اقای mamad cg شما چون هنوز از دانشگاه مدرکی نگرفتید و اخرین مدرکتون هنوز دیپلم هست هیچ مشکلی ندارید می تونید برید دانشگاه دولتی .خانم گلی ... شما جدایی این بند چون قبلا دانشگاه دولتی بودید الان فقط بین الملل می تونید برید . یه مشاور بم گفت حتی اگر فقط یک سال هم دولتی روزانه بودید دیگه نمی تونید داشگاه دولتی تو رشته ی دیگه ای برید . مگر اینکه رشته خودتونو ادامه بدید.

صفحه 1 از 21 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)