X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

کنکور 1403 دندون پزشکی تهران قبول میشم.

خب سلام
      به طور خلاصه بخوام بگم از سال 98 که کرونا اومد من درس نخوندم و دهم یازدهم یه افسردگی خیلی بدی گرفتم سر یه اتفاقی که اچضاعم واقعا بد بود و بزور تونستم خودمو جمعو جور کنم و با این شرایط مسلما واسه مدرسه هم درس نخوندم چه برسه کنکور تابستون دوازدهمم نخوندم باز یسری اتفاقا افتاد شاید پیش خودتون بگید بهونه میاره ولی بهونه نبود چون من از بچگی هدفم این بوده و هست و نمیتونم بهش نرسم بگذریم در حدی دذس نخوندم و پایم صفره که معدلم تقریبا دهم یازدهم 15 خورده ای بود و خب واقعا هیچی نمیخوندم.
      خلاصه تابستونمم از دست دادم اول اینو بهتون بگم به هیچ وجه مشاور نگیرید فقط پولتونو هدر میدید اینو کسی بهتون میگه که بالای چهارتا مشاور عوض کرده بعد از بحث مشاور میرم سراغ ادامه حرفام
      خب من از 20 مهر رفتم قلمچی ثبت نام کردم سر همین مشاوری که مهر گرفتم بجای پیشرفت پسرفت بود فقط عوضش کردم و از طرفی مدرسه اذیت میکرد من دیگه درس نخوندم از 20 مهر کلا بیست روزی درس خوندم روزی پنج ساعت تقریبا 13آبان بود که رفتم پروندمو گرفتم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم و الان مدرسه نمیرم باز یه مشاور دیگه گرفتم که از اذر بخونم اونم بد بود و من اباد و اذرمم از دست دادم نمیگم اصلا نخوندم ولی سر جمع نهایتا دو هفته‌خوندم سر این مشاور عوض کردنو این چیزا انگیزه و امیدم 0 میشد تا امروز
      من هدفم مشخصه به کمتر از دندون راضی نیستم حتی به پزشکی راضی نیستم چون علاقم دندون پزشکیه میدونم الان با خودتون میگید وثت نداری و دندون پزشکی اونم دانشگاه تهران میخوای؟
      اره دانشگاه تهران دندون پزشکی میخوام مگه من چیم از بقیه کمتره که نخوام؟ مگه قراره همه دو سال سه سال یا یسال درس بخونن حتما تا قبول بشن؟ مگه همه باید مثل هم باشن؟ اگه قرار باشه یه نسخه رو واسه همه پیچید که اون راه کلا غلطه همیشه میگن راهی که همه میرن حتما نباید راه درستی باشه و جدا از این چیزا، این حرفی که میخوام بزنم نظریه شخصی منه همه میتونن تو تایم زیاد قبول بشن مهم اینه که کی میتونه تو تایم کم قبول بشه خلاصه اگه فکر میکنید نمیتونید خودتونو جمعو جور کنید و استارت بزنید منم دیگه از فردا میخونم و میام بهتون میگم چطور پیش بردم.
      من از بچگی آدم کمالگرایی بودم و از طرفی همیشه به هر چیزی خواستم رسیدم پس به اینم میرسم واقعا چهارتا کتاب و یه کنکور نمیتونن منو شکست بدن😂 اصلا حتی گفتنشم خنده داره چون هیچوقت همچین اتفاقی نیوفتاده و من خودمو میشناسم میدونم اینم به عنوان یکی از هدفام تیک میخوره چون میدونم که میتونم هدف اصلیمم کنکور اردیبهشته.
      موفق باشیدí ¾í´�
      ویرایش توسط e1nuz : 12 دی 1402 در ساعت 14:26

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      دختر تو چقد خوبی که
      اصلااا خودمم انگیزه گرفتم ایول بهت
      مطمئنم میتونی اما اگه واقعا بخونی
      الناز تو دانشگاه میبینمت فقط کم نیار.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      ایشالا موفق بشین. ولی حتما بخونین.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nakhasteh نمایش پست ها
      موفق باشی ناامید نشو و تلاش کن امیدوارم قبول بشی گل
      من فقط یه تاپیک زدم در این مورد عزیزم.....

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نمسخوام فاز منفی بدم .
      امیدوارم موفق باشید
      ولی منطقی باشید .
      اخر نوشته تونید فرمودید از بچگی فرد کمالگرایی بودید . لازم میدونم بگم کمالگرایی یک بیماری روانی ست و ریشه اهمالکاری . لطفا منطقی باشید .
      من نمیگم نمیرسید و نمیتونید . اتفاقا برعکس . میرسید و میتونید دندون تهران قبول بشوید اگر منطقی باشید . خودتون رو بشناسید ایراداتتون رو رفع کنید و ابزارهارو به کار بگیرید و کمالگراییتون رو در جهت پیشرفت قرار بدید نه اهمالکاری و کم کم پیشرفت کنید .
      موفق باشید
      ابر بارنده به دریا میگفت :
      گر نبارم تو کجا دریایی
      در دلش خنده کنان دریا گفت:
      ابر بارنده تو هم از مایی

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر
      هدف والایی دارین ایشالله به خواستتون برسین کار نشد نداره خواستن توانستن حداقل از این که بشینین تماشا کنین یا با سوالاتی که اگه از الان بخونم میشه تلاش میکنین این ارزشمنده
      منم هدفم دندان بهشتی یا تهران از پارسال شروع کردم به خوندن
      امیدوارم همه کسانی که آرزوی خوبی دارن وهدفشون خدمت صادقانه هست به خواستشون برسن

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها
      نمسخوام فاز منفی بدم .
      امیدوارم موفق باشید
      ولی منطقی باشید .
      اخر نوشته تونید فرمودید از بچگی فرد کمالگرایی بودید . لازم میدونم بگم کمالگرایی یک بیماری روانی ست و ریشه اهمالکاری . لطفا منطقی باشید .
      من نمیگم نمیرسید و نمیتونید . اتفاقا برعکس . میرسید و میتونید دندون تهران قبول بشوید اگر منطقی باشید . خودتون رو بشناسید ایراداتتون رو رفع کنید و ابزارهارو به کار بگیرید و کمالگراییتون رو در جهت پیشرفت قرار بدید نه اهمالکاری و کم کم پیشرفت کنید .
      موفق باشید
      کنکور چیز منطقی نیست که بخوایم باهاش منطقی برخورد کنیم
      من ایمان دارم هیچ چیز تو کنکور منطقی نیس پس اگه ایشونم بخونن صددد در صددد قبوله حتی با معدلایی که قبلا داشته

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e1nuz نمایش پست ها
      حرف کسی واسم اهمیت نداره راستش هر کسی هم که میخواد فاز منفی بده یا بگه که نمیتونم مشکلی نیست چون بهرحال منو نمیشناسه
      من بخاطر همین کمالگرایی که داشتم به هر چیزی میخواستم رسیدم البته درکتارش همیشه پشتکار رو داشتم ...
      دوست عزیز
      اگر حرف کسی برات مهم نیست، چرا تو یه تاپیک و یه انجمن عمومی داستان حسین کرد شبستری تعریف میکنی؟
      کدوم آدمی رو دیدی که بیاد ثابت کنه خورشید هر روز از شرق طلوع میکنه و از غرب، غروب؟
      ضمنا شما میگی به هر چی که میخواستی رسیدی، خب به اینم میرسی دیگه؛ این در منافات با موضوع تاپیک و نوشته تون هست
      به عبارتی، اگر اینقدر مطمئن هستید که میتونید و امکانش هست، چه نیازی به علنی کردنش میبینید؟
      هر کسی که اندکی در این مسیر بوده و تجربه داشته، به وضوح متوجه میشه که ایرادی دارید و یه مشکلی این وسط هست
      هدفتون خیلی ارزشمند و جالبه، ولی کسی که چنین هدفی داره، الان مشغول خوندنه نه داستان تعریف کردن
      برای شمایی که کمالگرایی رو مشکل نمیدونی، سوالی هم در زمینه ی کنکور نداری، نیاز هم به پاسخی نداری، دیگه چی میمونه؟
      متوجه نمیشم هدف این تاپیک چیه؟ به یاد موندن؟ خب تو یه دفتر بنویس! رو یه برگه و بزن جلوی میزت و روزی سه بار بخونش!
      میفرمایید چه چیزی تون از بقیه کمتره؟ ثبات روان؛ اراده و همت و پشتکار یا حالا هر اسم دیگه ای. بنیان فکری مستحکم و پی ریزی شده. صلابت فکری و روحی. پختگی و منطقی بودن.
      اگر قرار بود یک چیزی گفته بشه و رد بشیم، مثل همه ی تاپیک های دیگه یه شوخی ای میکردیم و رد میشدیم؛ ولی خب به خودتون بیاید
      این راه به ترکستان میره
      یاد بگیر و تو عمل استفاده کن و فیدبک بگیر و اصلاح کن و اصل کار رو درس خوندن بزار نه سر هم کردن این مهملات
      به اقتضای شرایطتون شاید امکانش نباشه که خیلی چیزا رو بدست بیارید؛ ولی این باعث نمیشه از بقیه ی چیزایی که میتونید بدست بیارید هم بگذرید
      حتی گفتنش هم خنده داره تو این شرایط ولی خب اینجا سیستم آموزش عالیه فکر نکنم آن چنان خودمختار باشه که تفاوتی بین برنامه های آموزشی دانشگاه های مختلف باشه
      گفتم که حتی گفتن این هم خنده داره
      چون مشکل شما این نیست ابدا
      نمیدونم چی بگم انصافا ...
      از این نحله های فکری بیاید بیرون و ول کنید این مهملاتو
      برید بخونید و قبول بشید و تمام.
      این همه پیچیده سازی نمیخواد
      !Omne animal post coitum triste

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
      یه چیزی میخام بهتون بگم
      رقابت در کنکور بسیار سخت و نفس گیر هست
      مخصوصا برای رشته و دانشگاه های برتر
      افراد زیادی طی سال های گذشته از پایه یا غیر اون
      برای کنکور سال های آینده برنامه ریزی کردن و دارن تلاش میکنن
      پس در رقابتی قرار گرفته اید که بسیار سخت هست باید با استراتژی و برنامه و تلاش مستمر با ساعت مطالعه کافی به جلو حرکت کنید
      و باید انگیزه کافی برای ادامه راه داشته باشید
      رشته و دانشگاه های برتر با شش ماه و یک سال قبول شدنش بسیار سخته بقیه بیکار ننشستن که بخواهید ازشون سبقت بگیرید با سرعت دارن پیش میرن و دارن به قله نزدیک میشن پس باید منطقی فکر و عمل کرد
      امیدواری​ و تلاش مستمر

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من یه مورد رو دیر فهمیدم ، اما بلاخره فهمیدم

یه زندگی خصوصی همیشه برندست
      کاری که من نکردم و ضربه بزرگی خوردم
      وقتی چیزی رو علنی میکنی باید آخرش رو هم در نظر بگیرید
      چراغ خاموش و آروم پیش برید و حالشو ببرید
      موفق باشید

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZanaP نمایش پست ها
      دوست عزیز
      اگر حرف کسی برات مهم نیست، چرا تو یه تاپیک و یه انجمن عمومی داستان حسین کرد شبستری تعریف میکنی؟
      کدوم آدمی رو دیدی که بیاد ثابت کنه خورشید هر روز از شرق طلوع میکنه و از غرب، غروب؟
      ضمنا شما میگی به هر چی که میخواستی رسیدی، خب به اینم میرسی دیگه؛ این در منافات با موضوع تاپیک و نوشته تون هست
      به عبارتی، اگر اینقدر مطمئن هستید که میتونید و امکانش هست، چه نیازی به علنی کردنش میبینید؟
      هر کسی که اندکی در این مسیر بوده و تجربه داشته، به وضوح متوجه میشه که ایرادی دارید و یه مشکلی این وسط هست
      هدفتون خیلی ارزشمند و جالبه، ولی کسی که چنین هدفی داره، الان مشغول خوندنه نه داستان تعریف کردن
      برای شمایی که کمالگرایی رو مشکل نمیدونی، سوالی هم در زمینه ی کنکور نداری، نیاز هم به پاسخی نداری، دیگه چی میمونه؟
      متوجه نمیشم هدف این تاپیک چیه؟ به یاد موندن؟ خب تو یه دفتر بنویس! رو یه برگه و بزن جلوی میزت و روزی سه بار بخونش!
      میفرمایید چه چیزی تون از بقیه کمتره؟ ثبات روان؛ اراده و همت و پشتکار یا حالا هر اسم دیگه ای. بنیان فکری مستحکم و پی ریزی شده. صلابت فکری و روحی. پختگی و منطقی بودن.
      اگر قرار بود یک چیزی گفته بشه و رد بشیم، مثل همه ی تاپیک های دیگه یه شوخی ای میکردیم و رد میشدیم؛ ولی خب به خودتون بیاید
      این راه به ترکستان میره
      یاد بگیر و تو عمل استفاده کن و فیدبک بگیر و اصلاح کن و اصل کار رو درس خوندن بزار نه سر هم کردن این مهملات
      به اقتضای شرایطتون شاید امکانش نباشه که خیلی چیزا رو بدست بیارید؛ ولی این باعث نمیشه از بقیه ی چیزایی که میتونید بدست بیارید هم بگذرید
      حتی گفتنش هم خنده داره تو این شرایط ولی خب اینجا سیستم آموزش عالیه فکر نکنم آن چنان خودمختار باشه که تفاوتی بین برنامه های آموزشی دانشگاه های مختلف باشه
      گفتم که حتی گفتن این هم خنده داره
      چون مشکل شما این نیست ابدا
      نمیدونم چی بگم انصافا ...
      از این نحله های فکری بیاید بیرون و ول کنید این مهملاتو
      برید بخونید و قبول بشید و تمام.
      این همه پیچیده سازی نمیخواد
      چقد احمق و پلشتی تو.
      همین مونده تو یکی نصیحتمون کنی.
      کشتی مون بابا! ناصح! اندرزگو! با تجربه!
      تازه جالبیش به اینه که کباده ی معرفت و دانش و منطقم می کشیدی.
      آخرشم هیچ پخی نشدی.
      !Omne animal post coitum triste

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      چقد احمق و پلشتی تو.
      آخرشم هیچ پخی نشدی.

با خودتونید؟

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چقد احمق و پلشتی تو.
      آخرشم هیچ پخی نشدی.
      حالا انقدر بد با خودت صحبت نکن
      انسان جایزالخطاست
      افرادی که آنقدر دیوانه هستند که فکر میکنند میتوانند دنیا را تغییر دهند
      دقیقا همان افرادی هستند که این کار را می کنند

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      قبول شدی یا چیز دیگه ای اوردی؟؟
      اگر شد که هیچ؛ اما اگر نشد،
      بند کفش هایم را محکم تر می بندم و انجامش می دهم
      این بار با موهای سفید بیشتر؛
      چون آنچه اهمیت دارد پیروزی نیست؛ پایداری است..
      _آلبر کامو

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)