آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشاور نگیرید!!!!!!

دوستان به عنوان یک آدمی که سال سومی که وارم کنکور میدم خواهشا مشاور نگیرید
      پارسال قبول نشدم و تصمیم گرفتم امسال خرج کنم یک مشاوری ،رفتم که متاسفانه از همون اول با هاش مشکل داشتم
      مثل خر رو دست خانوادم خرج میذاشت،باورتون نمیشه ولی ماهی حدودا ۵۰ میلیون،بعد من همش مخالفت میکردم،مخالفتامون ادامه داشت تا اینکه امروز تصمیم گرفتم با هاش قطع همکاری کنم،همین رو بهتون بگم از دیشب طوری اعصابم رو خورد کرده که تا الان درس نخوندم،برا شیمی خواهرش رو بهم مهرفی کرد که جلسه ای ۲میلیون و ۵۰۰ میگرفت و برا زیست هم حسام حاجی یوسف که جلسه ای ۳ میلیون تومن میگرفت،انصاف هم نداشت و من رو مجبور میکرد با هاشون کلاس برم،بی رحمانه خرج گذاشت
      به فنوان یه برادر کوچک تر،آقا خواهشا خودتون بخونید و سوالی داشتید همینجا بپرسید،الکی پول به مشاورا ندید
      والسلام

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من ماهی 50 داشتم بدم مشاور اصلن درس نمیخوندم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      باید مینوشتی دنبال مشاور خوب بگردید
      من تابستون یک ماه مشاور داشتم طرف دید تراز قلم چی پایین امد زورش میومد زنگ بزنه بعد میگفت فقط برنامه من و باید طبق برنامه قلم جی پیش بری در صورتیکه من
      کلی خرج کرده بودم معلم گرفته بودم داشتن از دهم درس میدادن بهم و تست میزدم
      خلاصه سر دو هفته بهش گفتم دیگه نمیخوامت

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      باید مینوشتی دنبال مشاور خوب بگردید
      من تابستون یک ماه مشاور داشتم طرف دید تراز قلم چی پایین امد زورش میومد زنگ بزنه بعد میگفت فقط برنامه من و باید طبق برنامه قلم جی پیش بری در صورتیکه من
      کلی خرج کرده بودم معلم گرفته بودم داشتن از دهم درس میدادن بهم و تست میزدم
      خلاصه سر دو هفته بهش گفتم دیگه نمیخوامت

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیرعلی زنگوئی نمایش پست ها
      دوستان به عنوان یک آدمی که سال سومی که وارم کنکور میدم خواهشا مشاور نگیرید
      پارسال قبول نشدم و تصمیم گرفتم امسال خرج کنم یک مشاوری ،رفتم که متاسفانه از همون اول با هاش مشکل داشتم
      مثل خر رو دست خانوادم خرج میذاشت،باورتون نمیشه ولی ماهی حدودا ۵۰ میلیون،بعد من همش مخالفت میکردم،مخالفتامون ادامه داشت تا اینکه امروز تصمیم گرفتم با هاش قطع همکاری کنم،همین رو بهتون بگم از دیشب طوری اعصابم رو خورد کرده که تا الان درس نخوندم،برا شیمی خواهرش رو بهم مهرفی کرد که جلسه ای ۲میلیون و ۵۰۰ میگرفت و برا زیست هم حسام حاجی یوسف که جلسه ای ۳ میلیون تومن میگرفت،انصاف هم نداشت و من رو مجبور میکرد با هاشون کلاس برم،بی رحمانه خرج گذاشت
      به فنوان یه برادر کوچک تر،آقا خواهشا خودتون بخونید و سوالی داشتید همینجا بپرسید،الکی پول به مشاورا ندید
      والسلام
      سلام فرزند خونده نمیخاید؟خیلیم کمخرجم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بنظرم در حد دو سه ماه برا بچه های پایه خوبه
      طبق تجربه خودم موافقم
      شانس مال کسی که تا آخرین لحظه تلاش کنه

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داش چه کاریه دیگه میرفتی صندلی دانشگاه میخریدی
      الان دیگه مشاور خوب یه جورایی پارادوکس به حساب میاد اکثر ایناییم که قبولیشون زیاده میرن دنبال دانش آموزای قوی میگردن و سیستم حذف براشون میزارن مثلا میگن اگه تو 3 بار توی آزمون من نمرت پایین شد دیگه باهات قطع همکاری میکنم و اینطوری دانش آموزا رو جدا میکنن که کار کثیفیه
      یه عده دیگه هم قبولیای پزشکی هستن که 99 درصدشون صرفا برا دراوردن مخارج وارد کار شدن، خودم بشخصه ندیدم کسی واقعا برا خود مشاور بودن وارد بازار بشه در ضمن اینکه من میگم مشاور صرفا یه لفظه وگرنه مشاور بودن خودش کلی مراحل داره که بماند...

سعی کن خودت بخونی و بنظرم به جای خرج با مشاور از تجربه بچه هایی که قبلا کنکور دادن یا قبول شدن استفاده کن اینطوری میتونی شرایط افراد بیشتری رو ببینی و با خودت مقایسه کنی و نه فقط یک نفر

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به جای هزینه مشاور یادبگیرید خودتون برنامه ربزی بکنید

شما تا اخر عمر به برنامه نیاز خواهید داشت اگه دونبال یادگیری هستید پس بهتره یادبگیرید خودتون برنامه ریزبکنید .
      من چند تا راه خوب که برای برنامه ریزی امتحان کردم و نتیجه خوبی داشت بهتون میگم حالا هرکی خواست استفاده کنه ایراد گیری نکنید هیچ برنامه ای کامل نیست .

نمیدونم امسال عمومی هست یا نه ولی برای سال 402 من این طوری برنامه ریزی کردم یک ماه ترازمو و همه چیم بهتر شد ولی خب بعدش کنکورو سر یه سری مساعل ول کردم و هدفمو عوض کردم .
      من کلاس انلاین میرفتم و مثلا این طوری بود که روزای دوشنبه و سه شنبه ریاضی اریان حیدری داشتم میومدم از سه شنبه تا هفته بعدش دو شنبه 6 روز وقت داشتم اول 2 روز تایم ریاضیم جزوه رو مرور میکردم و تستاشو دوباره میزدم اگه جایی شو اشکال داشتم دوباره اون قسمت فیلمو میدیدم بعد خود استاد از یه منبعی با شماره مشخص تست تعیین میکرد میومدم 2 الی 3 روز تستای استادو میزدم و 1 الی 2 روز اخرم رو یا تستای مهم این چند روز رو دوباره میزدم و یا ازمون بررسی میکردم ولی خب مثلا زیست کلاس نمیرفتم میومدم با برنامه قلم چی ( قلم چی شرکت نکردم ولی برنامش منظم بود استفاده میکردم و حتی بعد ازمون خودم ازمونشو پیدا میکردم میزدم ) میومدم زیست مثلا 2 هفته برای یه سری مبحث وقت داشتم روز اول کلا کتابو میخوندم و فیلم استاد عمارلو رو روی دور تند نگاه میکردم بعد 2 روز از خیلی سبز تست اموزشی میزدم و 2 الی 3 روز از یه منبع سطح بالا کار میکردم مثل iQ و زمانی که قلم چی به مرور ها میرسید دوباره کتابو مرور میکردم یه روز تستای علامت دارمو مرور میکردم و یا ازمون بررسی میکردم یا بازم تست میزدم یا ازش برای تسلط به مبحثی که خوب بلد نبودم استفاده میکردم. بقیه درسا هم به همین روال

نکته مهم اینه که شما خودتون باید منعطف و متعهد به برنامه باشین مثلا اگه یه روز کاری پیش میومد یا مبحثی سنگین بود و مثلا نمیرسیدم 50 تا تست بزنم کمش میکردم به 25 تا و نگه میداشتم بعدا تو مرور یا جبرانی اون تستارو بزنم و فیزیک و شیمی رو هم مثل ریاضی با کلاس پیش میرفتم

چند تا کار باحال که میکردم این بود که تایمر یک ساعت و نیم میزاشتم و تا وقتی تایم تموم نمیشد میخوندم اگه مثلا وقت اضافی میاووردم ازش به عنوان جبرای استفاده میکردم و یه مدت متوجه شدم که ناخوداگاه از جام پا میشم برای حل این مشکل مامانم کمکم کرد و با یه چادر نماز منو میبست به صندلی و هر وقت میخواستم پاشم نمیتونستم و یادم میوفتاد برگردم به درس و روزانه 9 الی 10 ساعت برنامه مینوشتم که پیشنهادم 8 الی 9 ساعته و روزی 3 درس اگه عمومی نباشه هستش و یعد 8 ساعت مثلا 2 ساعت جبرانی همون روز بود اگه برنامم تموم نمیشد از اون 2 ساعت استفاده میکردم و میشد 10 ساعت

یه ماه خیلی خوب بود و نکته مهمش اینه که به هیچی جز اون روز اهمیت نمیدادم و فقط درگیر روزم بودم نه به دیروز و نه به فردا اصلا فکر نمیکردم و قبلا عادت داشتم برنامه رو هی دستکاری بکنم عوض کنم ولی با این مدل برنامه منعطف خیلی کمتر شد و معمولا 2 الی 3 دروز یک بار برنامه ریزی میکردم ولی خب باید متعهد باشید و این جوری نباشه بعد 2 3 روز چیزی نخونی بیای از صفر بازم برنامه فشرده بنویسی

نکته مهم اخر این که لطفا لطفا برنامتون رو فشرده نکنید و بعضی وقتا که وقت کمی دارید قید بعضی چیزا رو بزنید مثلا اگه تو سه روز بلید هر 4 تا درس تخصصی رو بخونی 2 روز بیا فقط 2 تا درسو بخون و تست بزن روز سوم یه برنامه سبک بریز و برای 2 تا درس دیگه تست بزن اگه پر فشارش کنی از 4 تا درست هیچی یادنمیگیری و بیخیال بذنامه میشی ولی با این روش حداقل دوتا درسو خوب خوندی و 2 تای دیگه رو هم تا حدودی یاد گرفتی و تو جبرانی هات جبرانش بکن
      و یادتون باشه بعضی وقتا که وقت کمه کلا میگم بعضی درسارو بهتر بخونین حداقل تا قبل عید این جوری نباشه هر 4 تا درسو دست و پا شکسته بلد باشی در عوض 2 تاشو فول شدی دوتاشم بعد عید به یه حد قابل قبولی میرسونی و اینکه هر تستی رو حداقل دوبار بزنید و دونبال منبع جدید نباشید این مورد از همشون مهم تره
      shonen magazine for konkour and entertainment

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nakhasteh نمایش پست ها
      چطوری اصن خانوادت چیزی بت نگفتن من کتاب کار هم نخریدم مرد
      الان تو تهران هرینه ها همین طوریه
      برا خودشون کاسبی باز کردن
      جلسه ای خصوصی کم کم دو تومن میگیرن

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      و وی برایش به شدت گنگ و نامفهموم است که چرا کسی که پول ماهانه 50.000.000ی مشاور را دارد به دنبال موفقیت در کنکور است ...

9 میلیون دادم به کلاس هنوزم درگیرم که چرا نرفتم فیلماشو از تل دانلود کنم ...

#فروم_نخ_نما #نخ_نمایی_فرومها #بوی_زنگ_آهن #مخیله_های_زنگ_زده #آدمیان_بیکار #کنکوری_های_رد_داده #خیال_های_خام #اوقات_مرده #خنده_های_هیستیریک #طنز_تلخ #کمدی_سیاه #همین
      !Omne animal post coitum triste

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      موافقم مشاور داشتن خیلی مزخرفه
      اما خدایی پنجاه میلیون ماهی ؟ پدرمادرت چیکارن
      خدایا من با ماهی پنجاه میلیون مث پرنسسا زندگی میکنم فک کن حتی لباسامم خودم اتونمیکردم اگ پنجاه میل هرماه بهم میدادن
      خدا زیادش کنه البته بخیل نیستیم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن