خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سوال 4 سوال بود که نیازی به تست زنی نداشت و بنظرم با بلد بودن مفهوم قضیه میتونستی جوابش بدی حتی اگه نکته گزینه 3 رو نمیدونستی وقتی بین 3 4 گیر کردی باید به این نکته فکر میکردی که تار های ماهیچه ای کند مصرف اصلیشون هوازی هستش و توی یک ورزش شدید اگه اون ورزش طولانی باشه که مشخصا کند co2 بیشتری داره و اگه کوتاه هم باشه باز هم تند تا بخواد به جایی برسه که هوازی بشه کنده میزان بیشتری تولید کرده

درمورد سوال پنج هم استدلالت نشون میده که تستی شبیهش رو ندیدی و توی اون لحظه برای خودت یه چیزی تحلیل کردی و ساختی
      و این یعنی فرآیند بی هوازی رو به درستی کار نکردی

بنظرم هر دو تست با دونستن مفهوم ساده بودن
      این یعنی علارغم اینکه کتاب رو 8 بار میخونی اما اونطوری که باید نمیخونی
      توصیه میکنم فعلا درسنامه رو کنار بزار
      همون کتاب رو با سرعت اسلوموشن تری بخون
      و هر چیزی رو که نفهمیدی ازش اصلا رد نشو حالا شده درسنامه بخون فیلم ببین یا هرچی
      بعد از اونم تست کار میکنی
      بعد میتونی درسنامه رو روزنامه وار بخونی تا ببینی چند نکته داشته که توی تستا پیدا نکردی و همونارو یادداشت کنی

امیدوارم موفق باشی

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zeref نمایش پست ها
      سوال 4 سوال بود که نیازی به تست زنی نداشت و بنظرم با بلد بودن مفهوم قضیه میتونستی جوابش بدی حتی اگه نکته گزینه 3 رو نمیدونستی وقتی بین 3 4 گیر کردی باید به این نکته فکر میکردی که تار های ماهیچه ای کند مصرف اصلیشون هوازی هستش و توی یک ورزش شدید اگه اون ورزش طولانی باشه که مشخصا کند co2 بیشتری داره و اگه کوتاه هم باشه باز هم تند تا بخواد به جایی برسه که هوازی بشه کنده میزان بیشتری تولید کرده

درمورد سوال پنج هم استدلالت نشون میده که تستی شبیهش رو ندیدی و توی اون لحظه برای خودت یه چیزی تحلیل کردی و ساختی
      و این یعنی فرآیند بی هوازی رو به درستی کار نکردی

بنظرم هر دو تست با دونستن مفهوم ساده بودن
      این یعنی علارغم اینکه کتاب رو 8 بار میخونی اما اونطوری که باید نمیخونی
      توصیه میکنم فعلا درسنامه رو کنار بزار
      همون کتاب رو با سرعت اسلوموشن تری بخون
      و هر چیزی رو که نفهمیدی ازش اصلا رد نشو حالا شده درسنامه بخون فیلم ببین یا هرچی
      بعد از اونم تست کار میکنی
      بعد میتونی درسنامه رو روزنامه وار بخونی تا ببینی چند نکته داشته که توی تستا پیدا نکردی و همونارو یادداشت کنی

امیدوارم موفق باشی
      من در رابطه با سوال بالا اون مطالبی که اشاره کردی رو میدونستم سر آزمون و حتی داشتم بر همین اساس گزینه ۴ رو انتخاب میکردم . که یادم اومد تو کتاب شیمی فرآورده های تخمیر گلوکز ( تنفس بی هوازی ) اتانول و کربن دی اکسیده :/ بخاطر همین این گزینه رو رد کردم و تنها گزینه باقی مونده یعنی سه رو انتخاب کردم ( ۱ و ۲ رو میدونستم غلطه )

فعلا هم که دارم از هر ۵ سوال خیلی سبز ۳ تاشو غلط میزنم . دیگه کم کم دارم روانی میشم .
      هیچی بد تر از این نیس که زحمت بکشی و تلاش بکنی ولی نتیجه عکس بگیری ...

3. Top | #18
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Carbon نمایش پست ها
      من در رابطه با سوال بالا اون مطالبی که اشاره کردی رو میدونستم سر آزمون و حتی داشتم بر همین اساس گزینه ۴ رو انتخاب میکردم . که یادم اومد تو کتاب شیمی فرآورده های تخمیر گلوکز ( تنفس بی هوازی ) اتانول و کربن دی اکسیده :/ بخاطر همین این گزینه رو رد کردم و تنها گزینه باقی مونده یعنی سه رو انتخاب کردم ( ۱ و ۲ رو میدونستم غلطه )

فعلا هم که دارم از هر ۵ سوال خیلی سبز ۳ تاشو غلط میزنم . دیگه کم کم دارم روانی میشم .
      هیچی بد تر از این نیس که زحمت بکشی و تلاش بکنی ولی نتیجه عکس بگیری ...
      از غلط زدن نترسید خوشحال باشید ک الان غلط میزنید ن خود کنکور
      اگه کسی الان غلط نداشته باشه جای تعجبه
      اگه کسی هم غلط کم داشته باشه ممکنه مغرور بشه تا کنکور چون الان شما یازدهم هستین
      محتوای کتاب یازدهم ی کم حجیم‌تره نسبت ب سال‌های دیگه
      روی خود کتاب مانور بدین
      ی نکته‌ی دیگه ک دیدم تو صحبت‌هاتون ب درس‌های دیگه کاری نداشته باشید شاید ی موضوع تو زیست درست باشه ولی تو شیمی غلط باشه ب همون مطلب خود کتاب توجه کنید حتی اگه با علم واقعی در تضاد باشه
      ی نکته‌ی دیگه هم این ک از رها کردن سوال نترسید چیزی ک باز متوجه شدم شما شک‌دارها رو احتمالا اغلب میزنید
      ی تکنیک پیاده کنید دور اول تمام سوالاتی رو ک صد در صد بلدید با آرامش بزنید و ب زمان و تعدادشون هم اهمیت ندید حتی اگه مثلا شد ۴ ۵ تا دونه
      بعد دور بعد ک ی کم استرستون فروکش کرده سوالاتی رو ک علامت زدید کنارش مثلا طولانی بوده ولی بلد بودید رو بزنید دور بعد سوالاتی ک اون لحظه جوابی واسشون نداشتید ولی با فکر کردن یا تکنیک زدن تونستید حدس بزنید و دور آخر برید سراغ شک‌دارهاتون اگه شکتون حدود ۱۰ ۲۰ درصده و بین دو تا گزینه‌س ب حستون اعتماد کنید و بزنید ولی اگه بیشتره یا بین چند تا گزینه‌س نزده رها کنید
      از رها کردن سوالات و نزده‌ها نترسید
      و این ک درصد آزمون رو با بقیه مقایسه نکنید تراز خودتون رو نسبت ب آزمون‌های قبل خودتون بسنجید دقت کنید همش فقط خودتون رو با خودتون بسنجید
      مثلا اگه تراز زیست این آزمونتون شده ۵۰۰۰ آزمون بعد اگه بشه ۵۵۰۰ معلومه راه درست رو یاد گرفتید اگه ن هنوز با آزمون و خطا پیش برید تا دستتون بیاد ب درصد خودتون و مقایسه کردن خودتون با بقیه هم کار نداشته باشید ممکنه ی آزمون سوالات فضایی داشته باشه یا بعضی دانش‌آموزها تقلب کرده باشن یا سوالات فلان استاد رو زدن ک طراح بوده یا هزار تا دلیل دیگه
      پس بدون استرس ب توصیه‌های بقیه گوش بدید و ببینید از کدوم نتیجه میگیرید
      موفق باشید

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تا جایی که یادمه اون واکنش کتاب شیمی برای سوخت سبز و با استفاده از گیاهانی مثل نیشکر، ذرت و سیب زمینی بوده که امکانش هست بنا به یه دلیل خاص یا هر چیزی توی اونا co2 بسازه و حتی اگه برای جانوران هم صدق کنه بازم کتاب درموردش توضیحی نداده پس میتونی منفی در نظرش بگیری

جدا از اون در مورد غلط هایی که میزنی هم دیگه توضیح جامعی توسط sari_sheri داده شده استفادش کن

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      از غلط زدن نترسید خوشحال باشید ک الان غلط میزنید ن خود کنکور
      اگه کسی الان غلط نداشته باشه جای تعجبه
      اگه کسی هم غلط کم داشته باشه ممکنه مغرور بشه تا کنکور چون الان شما یازدهم هستین
      محتوای کتاب یازدهم ی کم حجیم‌تره نسبت ب سال‌های دیگه
      روی خود کتاب مانور بدین
      ی نکته‌ی دیگه ک دیدم تو صحبت‌هاتون ب درس‌های دیگه کاری نداشته باشید شاید ی موضوع تو زیست درست باشه ولی تو شیمی غلط باشه ب همون مطلب خود کتاب توجه کنید حتی اگه با علم واقعی در تضاد باشه
      ی نکته‌ی دیگه هم این ک از رها کردن سوال نترسید چیزی ک باز متوجه شدم شما شک‌دارها رو احتمالا اغلب میزنید
      ی تکنیک پیاده کنید دور اول تمام سوالاتی رو ک صد در صد بلدید با آرامش بزنید و ب زمان و تعدادشون هم اهمیت ندید حتی اگه مثلا شد ۴ ۵ تا دونه
      بعد دور بعد ک ی کم استرستون فروکش کرده سوالاتی رو ک علامت زدید کنارش مثلا طولانی بوده ولی بلد بودید رو بزنید دور بعد سوالاتی ک اون لحظه جوابی واسشون نداشتید ولی با فکر کردن یا تکنیک زدن تونستید حدس بزنید و دور آخر برید سراغ شک‌دارهاتون اگه شکتون حدود ۱۰ ۲۰ درصده و بین دو تا گزینه‌س ب حستون اعتماد کنید و بزنید ولی اگه بیشتره یا بین چند تا گزینه‌س نزده رها کنید
      از رها کردن سوالات و نزده‌ها نترسید
      و این ک درصد آزمون رو با بقیه مقایسه نکنید تراز خودتون رو نسبت ب آزمون‌های قبل خودتون بسنجید دقت کنید همش فقط خودتون رو با خودتون بسنجید
      مثلا اگه تراز زیست این آزمونتون شده ۵۰۰۰ آزمون بعد اگه بشه ۵۵۰۰ معلومه راه درست رو یاد گرفتید اگه ن هنوز با آزمون و خطا پیش برید تا دستتون بیاد ب درصد خودتون و مقایسه کردن خودتون با بقیه هم کار نداشته باشید ممکنه ی آزمون سوالات فضایی داشته باشه یا بعضی دانش‌آموزها تقلب کرده باشن یا سوالات فلان استاد رو زدن ک طراح بوده یا هزار تا دلیل دیگه
      پس بدون استرس ب توصیه‌های بقیه گوش بدید و ببینید از کدوم نتیجه میگیرید
      موفق باشید
      عرض شود که اگه بخوام به اونایی که ۱۰۰ مطمئنم جواب بدم نهایت ۵ تا ۶ تسته و اين خودش اذیتم میکنه و بهم استرس بیشتری وارد میکنه .

تازه اگه بخوایم یه نمودار در نظر بگیریم برای زیست من تو سه تا آزمون اخیر اینطوری میشه : سومی : ۷۲ درصد دومی : ۵۲ درصد و الان هم ۳۵ درصد ...
      شیبش نزولیه:/

6. Top | #21
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      عرض شود که اگه بخوام به اونایی که ۱۰۰ مطمئنم جواب بدم نهایت ۵ تا ۶ تسته و اين خودش اذیتم میکنه و بهم استرس بیشتری وارد میکنه .

تازه اگه بخوایم یه نمودار در نظر بگیریم برای زیست من تو سه تا آزمون اخیر اینطوری میشه : سومی : ۷۲ درصد دومی : ۵۲ درصد و الان هم ۳۵ درصد ...
      شیبش نزولیه:/
      گفتم ک درصد مهم نیست تراز مهمه
      داخل آزمون‌های آزمایشی سوالات سخت و غیر متعارف گاهی هست و باعث پایین کشیدن درصد میشه پس ترازتون رو مقایسه کنید
      حتی اگه شیب ترازتون هم نزولی بود باز اشکالی نداره
      کتاب یازدهم حتی شیوه‌ی خوندن فصل‌هاش فرق داره مثلا فصل ۶ ی درس کاملا مفهومیه و فصل ۳ کاملا باید ب شکل‌ها و آناتومی مسلط باشید

اگه تعداد ۱۰۰درصد سوالاتون نسبت ب هدفی ک دارید کمه نشون‌دهنده‌ی اینه ک مفهوم ی مطلب خوب واستون جا نیوفتاده و همونطور ک عرض کردم ب جای این ک نکات آماده شده رو مغزتون دریافت کنه خودتون نکات رو طراحی کنید

درک میکنم ک استرس داره وقتی تعداد تست‌های ۱۰۰درصدتون کمه ولی الان استرس بکشید بهتره تا بتونید ایراد کارتونو بفهمید
      ایراد کارتون هم بهتون توضیح دادم قبلا

و ی نکته‌ی دیگه این ک شما توجه کنید ک قرار نیست تسلط شما روی همه‌ی مباحث ب ی نسبت باشه یکی هورمون‌ها رو خوب بلده یکی اسکلتی عضلانی یکی هم عصب و حس

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      گفتم ک درصد مهم نیست تراز مهمه
      داخل آزمون‌های آزمایشی سوالات سخت و غیر متعارف گاهی هست و باعث پایین کشیدن درصد میشه پس ترازتون رو مقایسه کنید
      حتی اگه شیب ترازتون هم نزولی بود باز اشکالی نداره
      کتاب یازدهم حتی شیوه‌ی خوندن فصل‌هاش فرق داره مثلا فصل ۶ ی درس کاملا مفهومیه و فصل ۳ کاملا باید ب شکل‌ها و آناتومی مسلط باشید

اگه تعداد ۱۰۰درصد سوالاتون نسبت ب هدفی ک دارید کمه نشون‌دهنده‌ی اینه ک مفهوم ی مطلب خوب واستون جا نیوفتاده و همونطور ک عرض کردم ب جای این ک نکات آماده شده رو مغزتون دریافت کنه خودتون نکات رو طراحی کنید

درک میکنم ک استرس داره وقتی تعداد تست‌های ۱۰۰درصدتون کمه ولی الان استرس بکشید بهتره تا بتونید ایراد کارتونو بفهمید
      ایراد کارتون هم بهتون توضیح دادم قبلا

و ی نکته‌ی دیگه این ک شما توجه کنید ک قرار نیست تسلط شما روی همه‌ی مباحث ب ی نسبت باشه یکی هورمون‌ها رو خوب بلده یکی اسکلتی عضلانی یکی هم عصب و حس
      کدام گزینه در رابطه با پروتئین مکمل صحیح است :
      ۱ ) در افراد سالم به صورت فعال و محلول در خون دیده می‌شود.
      ۲ ) با تشکیل منافذی در غشای یاخته آلوده فرد ، موجب مرگ آن می‌شود
      ۳ ) برخلاف هر پروتئین موثر در ایمنی غیر اختصاصی ، بیگانه خواری را افزایش می‌دهد
      ۴ ) برای تولید شدن در بدن برخلاف فعال شدن نیازی به وجود عوامل بیگانه در خون ندارد .

این تست رو من امروز حل کردم و خب غلط زدم و به نظرم مثال خوبی برای فرایند تفکر من درباره زیست باشه .
      من گزینه های ۱ و ۳ رو خیلی راحت حذف کردم . موند ۲ و ۴ . تو گزینه ۴ گفتم فعال شدنش هم نیازی به عامل بیگانه نداره لزوما. ممکنه با یه پروتئین مکمل دیگه برخورد داشته باشه . ( این برخورد بعد از نابودی میکروب در بدن باشه )
      پس ۴ رو حذف و ۲ رو انتخاب کردم . که غلط بود و جواب همون ۴ میشد .
      اغلب غلط های زیست من همینطوریه . مثلا میگم اونم میشه و تست میگه نه اون نمیشه .

در ضمن با توجه به توضیحات و راهنمایی های دوستان تصمیم گرفتم که این دفعه درسنامه نخونم و بجای زدن تست های آیکیو بعد خیلی سبز ، همون تست های خیلی سبزی که مارک دار کردم رو دوباره بزنم .
      اشکال یا نکته دیگه ای اگر هست لطف کنین بگین

8. Top | #23
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      کدام گزینه در رابطه با پروتئین مکمل صحیح است :
      ۱ ) در افراد سالم به صورت فعال و محلول در خون دیده می‌شود.
      ۲ ) با تشکیل منافذی در غشای یاخته آلوده فرد ، موجب مرگ آن می‌شود
      ۳ ) برخلاف هر پروتئین موثر در ایمنی غیر اختصاصی ، بیگانه خواری را افزایش می‌دهد
      ۴ ) برای تولید شدن در بدن برخلاف فعال شدن نیازی به وجود عوامل بیگانه در خون ندارد .

این تست رو من امروز حل کردم و خب غلط زدم و به نظرم مثال خوبی برای فرایند تفکر من درباره زیست باشه .
      من گزینه های ۱ و ۳ رو خیلی راحت حذف کردم . موند ۲ و ۴ . تو گزینه ۴ گفتم فعال شدنش هم نیازی به عامل بیگانه نداره لزوما. ممکنه با یه پروتئین مکمل دیگه برخورد داشته باشه . ( این برخورد بعد از نابودی میکروب در بدن باشه )
      پس ۴ رو حذف و ۲ رو انتخاب کردم . که غلط بود و جواب همون ۴ میشد .
      اغلب غلط های زیست من همینطوریه . مثلا میگم اونم میشه و تست میگه نه اون نمیشه .

در ضمن با توجه به توضیحات و راهنمایی های دوستان تصمیم گرفتم که این دفعه درسنامه نخونم و بجای زدن تست های آیکیو بعد خیلی سبز ، همون تست های خیلی سبزی که مارک دار کردم رو دوباره بزنم .
      اشکال یا نکته دیگه ای اگر هست لطف کنین بگین
      کار خوبی کردید تفکرتون روی این تست رو مطرح کردید واسمون اینجوری ی کم بهتر میتونیم کمک کنیم بهتون

این ک گزینه‌ی ۲ رو همون بار اول رد نکردید نشون میده توی دام طراح افتادید ک دو حالت داره یا بی‌دقتی کردید و حواستون نبوده ک گفته سلول آلوده‌ی خود فرد ن بیگانه یا این ک با این دام تستی آشنا نبودید
      اگر بی‌دقتی باشه ک احتمالا ب خاطر استرستون هست و با ی سری کارهای مدیریتی میشه بهترش کرد
      اما اگه ب خاطر اینه ک در دام طراح افتاد عوامل مختلفی میتونه درش دخیل باشه از جمله این ک ب متن کتاب نگاه ریزبینانه و همه‌جانبه ندارید و زوایای مختلف یک جمله ک در کتاب مطرح میشه رو بررسی نکردید. یا این ک تست‌هایی ک کار کردید کیفیت لازم رو واسه‌ی پوشش آموزشی شما نداشته ک این مورد ربطی ب تعداد تست نداره بلکه ب محتوای تست ربط داره شاید مثلا زوج و فرد تست میزدید و چند تا از تست‌های خوب رو این دفعه نزده بودید. مورد بعدی بررسی تست‌های کنکور و آشنایی با دید طراح هست چون اینجور دام‌ها ب خوبی با دید طراح کنکور شباهت داره پس بیشتر سوالات کنکور رو تجزیه و تحلیل کنید. دام‌های تستی روتین هر فصل رو یاد بگیرید.

گزینه‌ی ۳ رو من با قید "هر" ردش کردم ک احتمالا شما هم همین‌کار رو کردید و این نشون میده احتمالا ناخودآگاه ی تکنیک‌هایی بلدید بزنید ک چیز خوبیه

نکته‌ی دیگه‌ای ک ب ذهنم رسید و خیلی مهمه اینه ک شما از بس رو تست‌های آیکیو و سطح بالا مانور دادید دیدگاه دشوار پیدا کردید و واسه تجزیه و تحلیل راه ساده رو رها میکنید و پیچیده فکر میکنید چون فک میکنید ک این هم سوالیه ک احتیاج ب حلاجی زیاد داره و خیلی سخته
      ی کم آسون‌تر فک کنید. قرار نیست همه‌ی تست‌ها سخت باشه

گزینه‌ی ۴ منظورش اینه در نهایت واسه‌ی فعال شدن اون پروتئین‌ها بالاخره باید ی عامل بیگانه وجود داشته باشه تا ب اصطلاح آبشار پروتئین‌های مکمل شروع ب فعال شدن بکنن

دوستان عزیز پیشنهاد بسیار خوبی دادن وقتی ب تسلط کامل روی کتاب و بعد روی خیلی‌سبز رسیدید و اعتماد ب نفستون بالا رفت و تونستید بین سوالای خوب و فضاییه آیکیو تفاوت بذارید اون وقت منبع دوم رو هم داخل برنامه‌تون بذارید
      فعلا همون کتاب رو ریز بخونید و از زوایای مختلف هر جمله رو بررسی کنید تا بتونید فکر طراح رو بخونید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن