خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دیگه حالم از زیست بهم میخوره !!

سلام

دوستان من واقعا دیگه حالم از زیست بهم میخوره . درس جالبی هست ها ولی اعصاب خردکنه تست زدن و مطالعه اش . مثلا شما تو فیزیک یه مقدار مناسبی زمان بزاری به یه تسلط خیلی خوبی میرسی که میتونی مثلا ۷۰-۸۰ بزنی . شیمی هم همینطور .
      ولی این زیست لعنتی رو هرچقدر بخونی بازم جای گیر داری ( حداقل برای من ) . ببینید من الان یازدهمم و از دهم زیست رو واقعا پیگیری میکردم حتی تو سال دهم در آزمون پایشی که از مدارس سمپاد گرفتن من تنها کسی تو مدرسه بودم که زیستش رو ۱۰۰ زده بود . بعد الان تو سال یازدهم بعد مطالعه دوبرابر و درسنامه خوندن و خیلی سبز و ایکیو باید برم سر آزمون قلمچی زیست رو ۳۵ درصد بزنم . میدونید من از اینکه زیستم ۳۵ شده نمی سوزم ها . از این می سوزم که به اندازه تلاشم نتیجه نمیگیرم . زیست رو من خیلی بیشر از شیمی میخونم ولی بازم تو آزمون شیمی رو عالی میزنم و بخاطر زیست ترازم معمولی میشه :/
      لطفا یه راهکاری بدین .
      برای ریاضی هم این قضیه صادقه برای من . ریاضی رو هم من هر چقدر میخونم باز آزمون رو خراب میکنم . مثلا سوال های سطح سه نشر الگو رو هم نسبتا راحت حل میکنم ولی بالاترین درصد ریاضی ام ۴۲ بوده :/
      من کلی تلاش کردم ، من زحمت کشیدم ، من مهمونی نرفتم ، من اردو مدرسه نرفتم و موندم خونه درس خوندم ، این حق من نیس . حق من خیلی بشتر از ۳۵ زیست و نهایت ۴۲ ریاضی عه .
      در ضمن اینم بگم که از نظر ساعت مطالعه اوکی هستم نسبتا : پنج ساعت روز مدرسه و ۷ ساعت روز تعطیل .

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      همسن خودتم درصد زیستم امسال دیگه نهایت از 40 پایین تر نرفته( بین 60 تا 70 معمولا)...یعنی هرچی بد بشم ولی زیستم درصد نسبتا خوبی میشه...چرا؟ چون آستانه صبرم بالاست من پارسال از 30 بالا نمیومد..یعنی یا 30 بود یا 40 اینا...ولی هیچوقت اینجوری نگفتم
      ازمون ازمایشی درکنار کتاب کارایی که میزنی میتونه مفید باشه...ماز زیستاز و سوالای سالای قبل قلم..درکش مشکل داری کلاسای زیادی هست

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      وقتی که آزمون میدی و 35 درصد میزنی ینی 65 درصد مطالب رو اشتباه زدی حالا باید ببینی اصلا چرا اشتباه زدی؟ نکته جدید؟اشتباه در خواندن سوال؟ عجله؟ درک نکردن سوال؟ شک کردن بین دو گزینه؟ و بعد از یافتن این عیب ها اونهارو برطرف میکنی

در ضمن نتیجه اصلی کارت رو باید توی آزمون بهمن و عید که جمع بندیه ببینی یعنی جایی که دیگه بعد از کلی آزمون و خطا نواقصت رو برطرف کردی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آخه میدونی ، همه با گذر زمان درصدشون میره بالاتر ، مال من با گذر زمان و مطالعه بیشتر میاد پایین‌تر. از صد بگیر تا الان که رکورد شکوندم و ۳۵ شدم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آزمون هام رو تحلیل کردم ، بخاطر همون تونستم تو شیمی و فیزیک پیشرفت زیادی داشته باشم ، اما پاشنه آشیلم همون زیست و ریاضیه . زیست رو انگار اصلا به تسلط نمیرسم هرچقدر تست میزنم هیچوقت با اطمینان خاطر نتونستم یه گزینه رو تو یه سوال نسبتا سخت انتخاب کنم . مشکل من به تسلط رسیدنه ، که اونم نمیرسم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بنظرم مشکل شما زیادی بلد بودنه انقدر همه چیزو بلدی که یه لحظه هم سرجلسه شک نمیکنی به جوابت ؛ چطور ممکنه ۳۰ بزنید اونم وقتی دفترچه ها جداست ؛ بنظرم مشکل از دقت شماست ؛

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Carbon نمایش پست ها
      سلام

دوستان من واقعا دیگه حالم از زیست بهم میخوره . درس جالبی هست ها ولی اعصاب خردکنه تست زدن و مطالعه اش . مثلا شما تو فیزیک یه مقدار مناسبی زمان بزاری به یه تسلط خیلی خوبی میرسی که میتونی مثلا ۷۰-۸۰ بزنی . شیمی هم همینطور .
      ولی این زیست لعنتی رو هرچقدر بخونی بازم جای گیر داری ( حداقل برای من ) . ببینید من الان یازدهمم و از دهم زیست رو واقعا پیگیری میکردم حتی تو سال دهم در آزمون پایشی که از مدارس سمپاد گرفتن من تنها کسی تو مدرسه بودم که زیستش رو ۱۰۰ زده بود . بعد الان تو سال یازدهم بعد مطالعه دوبرابر و درسنامه خوندن و خیلی سبز و ایکیو باید برم سر آزمون قلمچی زیست رو ۳۵ درصد بزنم . میدونید من از اینکه زیستم ۳۵ شده نمی سوزم ها . از این می سوزم که به اندازه تلاشم نتیجه نمیگیرم . زیست رو من خیلی بیشر از شیمی میخونم ولی بازم تو آزمون شیمی رو عالی میزنم و بخاطر زیست ترازم معمولی میشه :/
      لطفا یه راهکاری بدین .
      برای ریاضی هم این قضیه صادقه برای من . ریاضی رو هم من هر چقدر میخونم باز آزمون رو خراب میکنم . مثلا سوال های سطح سه نشر الگو رو هم نسبتا راحت حل میکنم ولی بالاترین درصد ریاضی ام ۴۲ بوده :/
      من کلی تلاش کردم ، من زحمت کشیدم ، من مهمونی نرفتم ، من اردو مدرسه نرفتم و موندم خونه درس خوندم ، این حق من نیس . حق من خیلی بشتر از ۳۵ زیست و نهایت ۴۲ ریاضی عه .
      در ضمن اینم بگم که از نظر ساعت مطالعه اوکی هستم نسبتا : پنج ساعت روز مدرسه و ۷ ساعت روز تعطیل .
      سلام و عرض ادب
      وقت شما بخیر
      مواردی ک حس میکنم ممکنه بهتون کمک کنه:
      ۱. اول از همه تسلط شما روی خود کتاب درسی کامل نیست من کار ندارم چقدر درسنامه و تست کار کردید ولی خود متن و شکل‌های کتاب درسی رو اونجور ک باید مسلط نیستید باید کتاب رو کااااامل حفظ باشید و بدونید هر جمله مال کجای کتابه و تعبیرهای مختلف کتاب رو کامل یاد گرفته باشید و ترکیبی کار کرده باشید
      ۲. مهارت آزمون دادن و تکنیک‌های تست‌زنی رو شما خوب کار نکردید ی سری تکنیک‌ها هستن ک ما با تکیه بر اون‌ها حتی اگه بعضی تست‌ها رو بلد نباشیم میزنیمشون ک حدودا ۱۰ ۱۵ درصد آزمون‌ها رو پوشش میدن
      ۳. موضوع دیگه‌ای ک ب چشم میخوره شما ی تحلیل کامل باید داشته باشید و نقص‌های خودتون رو بشناسید مثلا بعضی‌ها از سوالات چندموردی فرار میکنن و تا چشمشون میخوره ذهنشون قفل میکنه حتی اگه بلد باشن یا این ک بدونید تعداد غلط‌هاتون زیاده یا نزده‌ها. اگه نزده دارید واسه زمان نتونستید بزنید یا شک داشتید. قسمت تحلیل آزمون بسیار ریز و دقیق هست و خیلی خوب میتونه اشکال کارتونو دربیاره وقتی شما میگید ک تحلیل کردید ولی هنوز نمیدونید چرا درصدتون بالا نمیاد یعنی ی جای کار میلنگه و خوب تحلیل نکردیدش
      ۴. ی مدت ب جای درسنامه خودتون کتاب رو تجزیه و تحلیل کنید و نکته استخراج کنید و حتی واسه خودتون تست طرح کنید
      فعلا همین‌ها ب ذهنم رسید
      سوال دیگه‌ای داشتید در خدمتم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب
      وقت شما بخیر
      مواردی ک حس میکنم ممکنه بهتون کمک کنه:
      ۱. اول از همه تسلط شما روی خود کتاب درسی کامل نیست من کار ندارم چقدر درسنامه و تست کار کردید ولی خود متن و شکل‌های کتاب درسی رو اونجور ک باید مسلط نیستید باید کتاب رو کااااامل حفظ باشید و بدونید هر جمله مال کجای کتابه و تعبیرهای مختلف کتاب رو کامل یاد گرفته باشید و ترکیبی کار کرده باشید
      ۲. مهارت آزمون دادن و تکنیک‌های تست‌زنی رو شما خوب کار نکردید ی سری تکنیک‌ها هستن ک ما با تکیه بر اون‌ها حتی اگه بعضی تست‌ها رو بلد نباشیم میزنیمشون ک حدودا ۱۰ ۱۵ درصد آزمون‌ها رو پوشش میدن
      ۳. موضوع دیگه‌ای ک ب چشم میخوره شما ی تحلیل کامل باید داشته باشید و نقص‌های خودتون رو بشناسید مثلا بعضی‌ها از سوالات چندموردی فرار میکنن و تا چشمشون میخوره ذهنشون قفل میکنه حتی اگه بلد باشن یا این ک بدونید تعداد غلط‌هاتون زیاده یا نزده‌ها. اگه نزده دارید واسه زمان نتونستید بزنید یا شک داشتید. قسمت تحلیل آزمون بسیار ریز و دقیق هست و خیلی خوب میتونه اشکال کارتونو دربیاره وقتی شما میگید ک تحلیل کردید ولی هنوز نمیدونید چرا درصدتون بالا نمیاد یعنی ی جای کار میلنگه و خوب تحلیل نکردیدش
      ۴. ی مدت ب جای درسنامه خودتون کتاب رو تجزیه و تحلیل کنید و نکته استخراج کنید و حتی واسه خودتون تست طرح کنید
      فعلا همین‌ها ب ذهنم رسید
      سوال دیگه‌ای داشتید در خدمتم
      از نظر تسلط بر کتاب درسی بخوام بگم که من یه گفتار رو حداقل ۶ .۷ بار ازش میخونم با دقت ( بعد از هر پارت تست زنی کتاب رو دوباره مطالعه میکنم )

در رابطه با مورد دوم هم میشه یه مقدار توضیح بدین ؟

مورد سوم : من تعداد غلط هام زیاده مثلا تو آزمون جمعه ۹ درست و ۶ غلط داشتم . باقی هم که نزده بودن( البته بگم که زیستش سخت بود ، ولی برای همون زیست هم ۳۵ خیلی پایینه )
      از سوال های موردی هم فرار نمیکنم و کلا مشکل خاصی باهاشون ندارم . هر تستی رو هم که میزنم و تحلیل میکنم میبینم آها مثلا فلان نکته رو داشت اینو یادداشت میکنم ، ولی با این حال هم به تسلط کافی نمی رسم .

مورد چهارم : یعنی میگید درسنامه نخونم ؟

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Carbon نمایش پست ها
      از نظر تسلط بر کتاب درسی بخوام بگم که من یه گفتار رو حداقل ۶ .۷ بار ازش میخونم با دقت ( بعد از هر پارت تست زنی کتاب رو دوباره مطالعه میکنم )

در رابطه با مورد دوم هم میشه یه مقدار توضیح بدین ؟

مورد سوم : من تعداد غلط هام زیاده مثلا تو آزمون جمعه ۹ درست و ۶ غلط داشتم . باقی هم که نزده بودن( البته بگم که زیستش سخت بود ، ولی برای همون زیست هم ۳۵ خیلی پایینه )
      از سوال های موردی هم فرار نمیکنم و کلا مشکل خاصی باهاشون ندارم . هر تستی رو هم که میزنم و تحلیل میکنم میبینم آها مثلا فلان نکته رو داشت اینو یادداشت میکنم ، ولی با این حال هم به تسلط کافی نمی رسم .

مورد چهارم : یعنی میگید درسنامه نخونم ؟
      واسه این ک میزان تسلطتون رو بسنجید تعبیرهای مختلفی ک میشه واسه هر قسمت دراورد رو واسه خودتون مرور کنید

ی سری تکنیک هست ک ب مرور خودتون بهش میرسید یا استادتون میگه مثلا این ک وقتی ی گزاره قید "ب طور حتم" داره معمولا ی استثنا واسش هست و رد میشه مثلا میگن لقاح داخلی ب طور حتم در بدن جنس ماده انجام میشه ک خب با اسبک‌ماهی ردش میکنیم
      یا مثلا قید "هر" باز معمولا رد میشه مثلا میگن هر گیاه چند ساله هر سال رشد زایشی داره ک باز رد میشه
      یا گزاره‌ای ک قید "ممکن است" داره معمولا صحیحه مثلا ممکن است همه‌ی ۷ ویژگی حیاط همزمان در یک جاندار وجود نداشته باشد
      ی همچین مهارت‌هایی کمک میکنه حتی اگه بلد نباشی یا شک بین چند گزینه داشته باشی هم بتونی پاسخ بدی

غلط‌های زیاد علت‌های مختلفی داره یکی از علت‌هاش ک فک کنم ممکنه باعث پاسخ‌های غلطتون بشه اینه ک زوایای دید مختلف رو در نظر نمیگیرید این مشکل هم با همون تسلط رو کتاب و تعبیرنویسی و نکته دراوردن از خود کتاب درسی درست میشه. واسه خودتون تست طرح کنید فک کنید ی استاد طراح هستید و قراره سخت‌ترین تست‌ها رو واسه دانش‌آموزاتون طرح کنید. لازم نیست حتما رو کاغذ بنویسید میتونید تو ذهنتون طرح کنید.

اره ی بار امتحانش کنید فعلا یازدهم هستید و فرصت آزمون و خطا تا حدودی دارید. این دفعه بدون خوندن درسنامه فقط خود کتاب رو بخونید و سعی کنید نکات رو از متن و شکل‌ها استخراج کنید و با دهم ترکیب کنید تو ذهنتون و قسمت‌های مهم دهم رو حاشیه‌نویسی کنید بعد برید سراغ تست زدن. ذهن شما عادت کرده نکته‌ی آماده ببینه واسه همینه ذهن طراح رو نمیتونه بخونه شما باید خودتون رو جای طراح بذارید و دستشو بخونید تا بتونید سوالات رو از دیدگاه اون جواب بدید.

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      من پیشنهاد میکنم درسنامه تون رو عوض کنید. مثلا جزوه عمارلو بخونید که تقریبا کامله. زدن آزمونهای پارسال زیستاز و قلمچی هم به نظر من مفیدتر از آیکیو هست. سوالای کنکورهای گذشته رو هم حتما حل کنید. اگه توی تستها مشکل از شکلهاس، کتاب شکلنامه مثلا مهروماه بخونید.
      از اونجایی که هم کتاب رو میخونید، هم از دو منبع تست میزنید، احتمالا مشکل منابع باشه. چون زمان و فعالیتتون به نظر کافی هست.
      راستی میتونید از بهمن توی کلاسهای نکته و تست دوازدهمی ها شرکت کنید. توی ۸-۱۲ جلسه کل زیست از جمله یازدهم رو جمع میکنن. شاید دیدن توضیحات یک معلم غیر از معلم خودتون برای شما مفید باشه. کلاسهای جامع از اول سال رو دیگه توصیه نمیکنم چون زیادی وقت گیره و باعث میشه بیشتر عقب بیفتید.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه کاری کن
      چند تا از سوالاتی که غلط زدی رو بفرست و استدلالی که روی جلسه درمورد غلط و درست بودن سوال داشتی رو هم بفرست
      میتونی شماره سوال و روز آزمون رو بدی و استدلالت رو بگی نیازی نیس حتما سوال رو بنویسی

اینطوری بهتر میتونم بفهمم مشکلت چیه

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام
      بنظرم شما باید تستای یک منبع رو چند بار کار کنید....هم سن شما هستم و این تکنیک برای من جواب داد
      اگه منبعتون خیلی سبزه حتما حتما حتما روی تمااااام تستاش مسلط شید و چندبار کار کنید چون توی زیست تنوع تست مدنظر نیست بلکه مهم مفهومه که باید بگیرید
      من سال دهم سه منبع برای زیست کار میکردم میانگین درصدام ۴۰ هم نمیشد الان با تک منبعی درصدام خیلی بهتر شده حتما شمام یکی دو آزمون امتحان کنید احتمالا جواب بده

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من فعلا تو زیست حرفی برای گفتن ندارم
      ولی خب بد نیست نظری بدم اگر اشتباهه اساتید تصحیح کنن
      از نظرم زیست درسی به شدت مفهومی و تحلیلیه
      که تا گام اول یعنی تسلط به مفاهیم و بیس مطالب برداشته نشه. توش پیشرفتی حاصل نمی شه
      خب درسنامه های زیادی تو بازار هست که ممکنه زیاد حاشیه برن
      طوری که دانش اموز اصل مطلب رو هم نفهمه
      نمی دونم تا حالا از کلاس استفاده کردین یا نه
      یه سری دبیرا خوب تدریس می کنن و چینش خوبی تو تموم کردن فصلا دارن،از اون دبیرا استفاده کنید. شاید یه سریا بگن وقتگیره
      ولی به نظرم از هفته ها سر و کله زدن با کتابای قطور بازاری
      وقتگیرتر نیست.

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zeref نمایش پست ها
      یه کاری کن
      چند تا از سوالاتی که غلط زدی رو بفرست و استدلالی که روی جلسه درمورد غلط و درست بودن سوال داشتی رو هم بفرست
      میتونی شماره سوال و روز آزمون رو بدی و استدلالت رو بگی نیازی نیس حتما سوال رو بنویسی

اینطوری بهتر میتونم بفهمم مشکلت چیه
      سوال ۴ آزمون ۱ دی
      من گزینه ۴ زدم جواب ۳ بود . چراش رو هم الان واقعا نمی دونم چرا ۴ زدم . ولی سه رو هم نمی دونستم غلطه یا نه

سوال ۵

واقعا نمی دونم چرا باز ۴ رو انتخاب کردم . جواب درست ۳ بود . گفتم نمیشه که درنهایت نهایت کربن دی اکسید تولید میشه .

این دوتا سوال رو دوستام اکثرا درست جواب داده بودن .

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سوال 4 سوال بود که نیازی به تست زنی نداشت و بنظرم با بلد بودن مفهوم قضیه میتونستی جوابش بدی حتی اگه نکته گزینه 3 رو نمیدونستی وقتی بین 3 4 گیر کردی باید به این نکته فکر میکردی که تار های ماهیچه ای کند مصرف اصلیشون هوازی هستش و توی یک ورزش شدید اگه اون ورزش طولانی باشه که مشخصا کند co2 بیشتری داره و اگه کوتاه هم باشه باز هم تند تا بخواد به جایی برسه که هوازی بشه کنده میزان بیشتری تولید کرده

درمورد سوال پنج هم استدلالت نشون میده که تستی شبیهش رو ندیدی و توی اون لحظه برای خودت یه چیزی تحلیل کردی و ساختی
      و این یعنی فرآیند بی هوازی رو به درستی کار نکردی

بنظرم هر دو تست با دونستن مفهوم ساده بودن
      این یعنی علارغم اینکه کتاب رو 8 بار میخونی اما اونطوری که باید نمیخونی
      توصیه میکنم فعلا درسنامه رو کنار بزار
      همون کتاب رو با سرعت اسلوموشن تری بخون
      و هر چیزی رو که نفهمیدی ازش اصلا رد نشو حالا شده درسنامه بخون فیلم ببین یا هرچی
      بعد از اونم تست کار میکنی
      بعد میتونی درسنامه رو روزنامه وار بخونی تا ببینی چند نکته داشته که توی تستا پیدا نکردی و همونارو یادداشت کنی

امیدوارم موفق باشی

پ.ن: چند مورد یادم رفت، جواب این 2 سوال رو بده
      1_ از نظر استرس روی جلسه آزمون چطوری هستی؟
      2_ روز قبل آزمون آزمونای سال قبل یا موسسات دیگه رو کار میکنی یا نه؟
      ویرایش توسط Zeref : 04 دی 1402 در ساعت 22:06

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن