نوشته اصلی توسط
Carbon
سلام
دوستان من واقعا دیگه حالم از زیست بهم میخوره . درس جالبی هست ها ولی اعصاب خردکنه تست زدن و مطالعه اش . مثلا شما تو فیزیک یه مقدار مناسبی زمان بزاری به یه تسلط خیلی خوبی میرسی که میتونی مثلا ۷۰-۸۰ بزنی . شیمی هم همینطور .
ولی این زیست لعنتی رو هرچقدر بخونی بازم جای گیر داری ( حداقل برای من ) . ببینید من الان یازدهمم و از دهم زیست رو واقعا پیگیری میکردم حتی تو سال دهم در آزمون پایشی که از مدارس سمپاد گرفتن من تنها کسی تو مدرسه بودم که زیستش رو ۱۰۰ زده بود . بعد الان تو سال یازدهم بعد مطالعه دوبرابر و درسنامه خوندن و خیلی سبز و ایکیو باید برم سر آزمون قلمچی زیست رو ۳۵ درصد بزنم . میدونید من از اینکه زیستم ۳۵ شده نمی سوزم ها . از این می سوزم که به اندازه تلاشم نتیجه نمیگیرم . زیست رو من خیلی بیشر از شیمی میخونم ولی بازم تو آزمون شیمی رو عالی میزنم و بخاطر زیست ترازم معمولی میشه :/
لطفا یه راهکاری بدین .
برای ریاضی هم این قضیه صادقه برای من . ریاضی رو هم من هر چقدر میخونم باز آزمون رو خراب میکنم . مثلا سوال های سطح سه نشر الگو رو هم نسبتا راحت حل میکنم ولی بالاترین درصد ریاضی ام ۴۲ بوده :/
من کلی تلاش کردم ، من زحمت کشیدم ، من مهمونی نرفتم ، من اردو مدرسه نرفتم و موندم خونه درس خوندم ، این حق من نیس . حق من خیلی بشتر از ۳۵ زیست و نهایت ۴۲ ریاضی عه .
در ضمن اینم بگم که از نظر ساعت مطالعه اوکی هستم نسبتا : پنج ساعت روز مدرسه و ۷ ساعت روز تعطیل .