نوشته اصلی توسط
Farnaz.♡
سلاااامممم
اول از همه بگم تو انتخاب عنوان افتضاحم
خب بریم سراغ ادامش
الان اخر اذره و تقریبا چیز زیادی تا کنکور نمونده
3 دسته کنکوری داریم البته بیشترن . ولی خب 3 دسته معروفش اینان
کسایی که تا الان خوندن ولی دچار ناامیدی و اینطورچیزا شدن و دارن کم کم وا میرن
کسایی که نخوندن و میخوان از الان شروع کنن
کسایی که بین زمین و هوان و از یه طرف میخوان شروع کنن و از طرف دیگه حوصله ندارن . خب این دسته همش میپرسن از الان بخونم میشه؟ که اگر بگی اره وقت هست میگه اوه پس وقت هست هنوز بعدا شروع میکنم . اگرم بگی نه میگه پس نمیخونم دیگه فایده نداره ایشالا سال بعد
ببینید برای دسته اول : یعنی چی ؟ این همه خوندی اینهمه تلاش کردی حالا داری جا میزنی؟ فقط یکم دیگه تحمل کنی همه چیز تموم میشه . یه نصف روز به خودت استراحت بده و دوباره شروع کن . یه روز کامل استراحت نکن . چون بنظر من اگر یه روز کامل استراحت داشته باشیم مغزمون و بدنمون دوباره تنبل میشه
دسته دوم : بنظر من این یه فرصت عالی برای شروع کردنه . اگر دوازدهمی هستی که خب سعی کن با امتحانا به طور کامل نیم سال اول دوازدهم رو ببندی
اگرم پشت کنکوری هستی علاوه بر نیم سال اول مشکلات پایه رو تا حد خوبی تمومش کن . درواقع مشکلات دهم
ببینید دی یک فرصت خوب برای جبرانه . و بنظر من اگر این ماه رو از دست بدید کار خیلی سخت میشه پس لطفا واقعا اگر میخوای شروع کنی از همین الان شروع کن
نمیگم بشین 16 ساعت بخون . وااااقعاااا 16 ساعت زیادی زیاده . عالیه اگر کسی بتونه 16 ساعت بخونه ولی نمیشه . شاید یه روز بتونی اینکارو کنی ولی روز دوم از خستگی قطعا همش خوابی . تو انجمنم نمونش زیاده . نمیدونم این 16 از کجا اومده که همه میخوان با 16 ساعت شروع کنن ...
ولی باید کمیت و کیفیت کارت رو بالا ببری
البته اینم بگم الان فرصت اینو نداری که بگی با دو ساعت شروع میکنم و کم کم ساعت مطالعمو بالا میبرم . تو تا ساعت مطالعتو بالا ببری کنکور تموم شده
از یه حد بالاتری شروع کن
و کلا بنظرم اگر توی عمومی ها درسی رو ضعف داری از الان یه وقت کوتاهیو براش بزار حتی شده یک ربع چون شب امتحانی بودن ریسک بالایی داره
دسته سوم : فقط خودتون میتونید وضع زندگیتونو تغییر بدید . ما هرچی بگیم هیچ اتفاقی براتون نخواهد افتاد
خب چند تا اهنگ انگیزشی معرفی کنم شاید بد نباشه
try everything از شکیرا که خب ورژن ایرانیشم هست
unsopable از سیا
نمیرم عقب از زانیار خسروی
یه صبح دیگه از سیروان خسروی
سلام از سوگند
titanium از سیا . اینو مطمین نیستم انگیزشی باشه اما من بشخصه باهاش انگیزه میگیرم
و اینم بگم استاد واعظیو خیلیا میشناسن . که کلیپ انگیزشی داره که میگه هیتلر توی 27 8 روز کل اروپا رو گرفت . تو 4 ماه وقت داری ( که البته الان تا اردیبهشت اتفاقا 4 ماه مونده ) . کلیپه رو ندارم وگرنه اپلودش میکردم
و در اخر . خواهش میکنم اگر جزو دسته سومی هی نگو از الان میشه یا نه . چون بنظرم هم بقیه رو عصبانی میکنی هم شاید اون چیزیو که میخوای نشنوی . عزیز من اگر میخوای بخونی خب بخون . چرا دیگه میای میپرسی . خودتم خوب میدونی نمونه افراد موفق زیاده . دیگه حداقل خودتو که گول نزن ...
اها یه چیز دیگم بگم . اینا همه چیزایی بود که تو ذهنه منه و شاید خیلیا با حرفام موافق نباشن . که خب خیلی عادیه نظراتمون با هم متفات باشه
ولی چون میدونستم الان دوره خاصی برای خیلی از کنکوریاست ( از جمله خودم ) دلم خواست اینارو بگم