X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات

ترمیم معدل زبان

سلام دوستان وقت بخیر ببخشید من در زبان بشدت ضعیف هستم یعنی در حد یک کلاس هفتمی یک کتاب خوب معرفی کنید برای ترمیم معدل بخرم بخونم نمره قبلی‌ام هم ۱۰.۵ بوده خیلی اوضاع زبانم خیته

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام عزیزم. اگه اینقدر ضعیفی واژگان رو از همون پایه هفتم شروع کن به خوندن از یه کتابچه واژگان و بعد اتمام واژگان راهنمایی بیا سراغ دبیرستان . واسه گرامر هم همینطور از راهنمایی شروع کن بخون و بیا رو دهم و یازدهم . توصیه میکنم که یه کلاس زبان امتحان نهایی هم شرکت کنی . تویی که اینقدر زبانت ضعیفه حتما از همین امروز شروع کن به خوندن و براش روزی یک ساعت رو وقت بذار . بعد که یه بیس خوب ساختی کم کم شروع کن به لیسنینگ و ریدینگ و اینا و به صورت روتین کارشون کن. واژه هارو در قالب مثال یاد بگیر و روتین بخونشون هر روز و مرتب مرورشون کن
      ویرایش توسط Fatemeh jhnp : 26 آذر 1402 در ساعت 14:20

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      کسی میتونه بگه لیسنینگش از کجاست؟ همون لیسنینگ های کتاب و کتاتبای کمک اموزشیه؟ چون من یکی لیسنینگ ام تو زبان خیلی ضعیفه . وقتی فیلم هم میبنم اگه زیرنویس نداشته باشه حداقل چندباری باید بشنوم تا بفهمم دقیقا چی هست. حالا اگه لیسنینگ جدید باشه تو اون شرایط و بلندگوی مزخرف حوزه و یه مشت مراقب درپیت حتی اگه سه بار هم پخش بشه ممکنه کامل فهمیده نشه. مثل اینکه بیشترین بارم هم برای لیسنینگ هست

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها
      کسی میتونه بگه لیسنینگش از کجاست؟ همون لیسنینگ های کتاب و کتاتبای کمک اموزشیه؟ چون من یکی لیسنینگ ام تو زبان خیلی ضعیفه . وقتی فیلم هم میبنم اگه زیرنویس نداشته باشه حداقل چندباری باید بشنوم تا بفهمم دقیقا چی هست. حالا اگه لیسنینگ جدید باشه تو اون شرایط و بلندگوی مزخرف حوزه و یه مشت مراقب درپیت حتی اگه سه بار هم پخش بشه ممکنه کامل فهمیده نشه. مثل اینکه بیشترین بارم هم برای لیسنینگ هست
      امتحان نهایی لیسنینگ داره؟ جدیدا اضافه شده؟ عربی چطور؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگر اشتباه نکنم چهار تا لسینیگ هست که میگن ۲ تاش از کتاب و ۲ تا خارج کتاب ولی با محتوای کتاب . یعتی مثلا گرامر و لغاتش از خود مطالب کتاب میاد . حالا نمیدونم امسال چی بشه
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      امتحان نهایی لیسنینگ داره؟ جدیدا اضافه شده؟ عربی چطور؟
      بله زبان داره جدیدا هم اضافه نشده سالهای قبلم بود عربی نداره
      و ساقه های جوانم؛
      با ریشه چه می کنید؟

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      اگر اشتباه نکنم چهار تا لسینیگ هست که میگن ۲ تاش از کتاب و ۲ تا خارج کتاب ولی با محتوای کتاب . یعتی مثلا گرامر و لغاتش از خود مطالب کتاب میاد . حالا نمیدونم امسال چی بشه
      شما امتحانشو دادی؟ اونایی که خارج کتاب هست لهجه عجیب غریب ندارن که؟ و اینکه ۳بار تکرار میشه؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شما امتحانشو دادی؟ اونایی که خارج کتاب هست لهجه عجیب غریب ندارن که؟ و اینکه ۳بار تکرار میشه؟
      سلام شب بخیر ، من پارسال ترمیم کردم ، زبانم هم خوب هستش و مدرک دارم ولی 19 گرفتم چرا؟ دقیقا بخاطر دو تا تلفظ خیلی خیلی بد ، دیگه salad کلمه ای عه که هر کسی با هر سطحی به گوشش خورده ولی من بخاطر تلفظ بد همون رو نتونستم بنویسم ، خلاصه نمیخوام بترسونم ولی امیدوارم تلفظ اش خوب باشه ، پارسال که یکی از لیسنینگ ها خوب نبود ، ولی خب ااز حق نگذریم سیستم صوتی و نظم جلسه تو حوزه ما خوب بود ، و آره سه بار هم تکرار میشه

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بله ترمیم کردم . ولی بعضا تلفظ های نامفهوم هم هست . امسال هم قصد دارم ترمیم کنم و بنظرم باید لغات کتاب و تلفظشون رو تنرین کنی . چند بار لسینینگ خود کتاب رو گوش بدی . لسینینگ های سال های پیشم از سایت قلمچی میشه پیدا کرد
      و ساقه های جوانم؛
      با ریشه چه می کنید؟

10. Top | #10
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      مجموعا ۴ لیسنینگ. ۲ تا از کتاب درسی و کتاب کار. ۲ تا هم خارج از کتاب که بیشتر لغاتش توی کتاب هست. لیسنینگهای خرداد ۹۹ از بقیه سالها سخت تر و کمی خارج از کتاب ترند.
      برای لیسنینگهای خارج از کتاب، حتما از نهایی سالهای قبل کمک بگیرید. سنجش تشریحی هم خوب بود پارسال.
      متاسفانه کیفیت و لهجه فایلهای امتحان نهایی چندان خوب نیست.
      به غیر از خرداد ۹۹ که سخت بود، بیشتر سوالات لیسنینگ مربوط به پر کردن جای خالی با یک کلمه هست که عینا توی وویس بوده و باید همون رو بنویسید.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن