سلام دوستان وقت بخیر ببخشید من در زبان بشدت ضعیف هستم یعنی در حد یک کلاس هفتمی یک کتاب خوب معرفی کنید برای ترمیم معدل بخرم بخونم نمره قبلیام هم ۱۰.۵ بوده خیلی اوضاع زبانم خیته
سلام دوستان وقت بخیر ببخشید من در زبان بشدت ضعیف هستم یعنی در حد یک کلاس هفتمی یک کتاب خوب معرفی کنید برای ترمیم معدل بخرم بخونم نمره قبلیام هم ۱۰.۵ بوده خیلی اوضاع زبانم خیته
سلام عزیزم. اگه اینقدر ضعیفی واژگان رو از همون پایه هفتم شروع کن به خوندن از یه کتابچه واژگان و بعد اتمام واژگان راهنمایی بیا سراغ دبیرستان . واسه گرامر هم همینطور از راهنمایی شروع کن بخون و بیا رو دهم و یازدهم . توصیه میکنم که یه کلاس زبان امتحان نهایی هم شرکت کنی . تویی که اینقدر زبانت ضعیفه حتما از همین امروز شروع کن به خوندن و براش روزی یک ساعت رو وقت بذار . بعد که یه بیس خوب ساختی کم کم شروع کن به لیسنینگ و ریدینگ و اینا و به صورت روتین کارشون کن. واژه هارو در قالب مثال یاد بگیر و روتین بخونشون هر روز و مرتب مرورشون کن
ویرایش توسط Fatemeh jhnp : 26 آذر 1402 در ساعت 14:20
کسی میتونه بگه لیسنینگش از کجاست؟ همون لیسنینگ های کتاب و کتاتبای کمک اموزشیه؟ چون من یکی لیسنینگ ام تو زبان خیلی ضعیفه . وقتی فیلم هم میبنم اگه زیرنویس نداشته باشه حداقل چندباری باید بشنوم تا بفهمم دقیقا چی هست. حالا اگه لیسنینگ جدید باشه تو اون شرایط و بلندگوی مزخرف حوزه و یه مشت مراقب درپیت حتی اگه سه بار هم پخش بشه ممکنه کامل فهمیده نشه. مثل اینکه بیشترین بارم هم برای لیسنینگ هست
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
و ساقه های جوانم؛
از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
با ریشه چه می کنید؟
و ساقه های جوانم؛
با ریشه چه می کنید؟
سلام شب بخیر ، من پارسال ترمیم کردم ، زبانم هم خوب هستش و مدرک دارم ولی 19 گرفتم چرا؟ دقیقا بخاطر دو تا تلفظ خیلی خیلی بد ، دیگه salad کلمه ای عه که هر کسی با هر سطحی به گوشش خورده ولی من بخاطر تلفظ بد همون رو نتونستم بنویسم ، خلاصه نمیخوام بترسونم ولی امیدوارم تلفظ اش خوب باشه ، پارسال که یکی از لیسنینگ ها خوب نبود ، ولی خب ااز حق نگذریم سیستم صوتی و نظم جلسه تو حوزه ما خوب بود ، و آره سه بار هم تکرار میشه
و ساقه های جوانم؛
با ریشه چه می کنید؟
مجموعا ۴ لیسنینگ. ۲ تا از کتاب درسی و کتاب کار. ۲ تا هم خارج از کتاب که بیشتر لغاتش توی کتاب هست. لیسنینگهای خرداد ۹۹ از بقیه سالها سخت تر و کمی خارج از کتاب ترند.
برای لیسنینگهای خارج از کتاب، حتما از نهایی سالهای قبل کمک بگیرید. سنجش تشریحی هم خوب بود پارسال.
متاسفانه کیفیت و لهجه فایلهای امتحان نهایی چندان خوب نیست.
به غیر از خرداد ۹۹ که سخت بود، بیشتر سوالات لیسنینگ مربوط به پر کردن جای خالی با یک کلمه هست که عینا توی وویس بوده و باید همون رو بنویسید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)