X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تحصیل همزمان در رشته مورد علاقه و فرهنگیان

سلام. ببخشید آیا میتونیم در رشته مورد علاقه خود برای مثال در دانشگاه ازاد تحصیل کرده و در کنار آن در فرهنگیان هم تحصیل کنیم؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shadowwalke نمایش پست ها
      سلام. ببخشید آیا میتونیم در رشته مورد علاقه خود برای مثال در دانشگاه ازاد تحصیل کرده و در کنار آن در فرهنگیان هم تحصیل کنیم؟
      بعید میدونم در دو دانشگاه متفاوت بتونی تحصیل همزمان کنی‌. تازه اگر هم بتونی شرایط زیادی داره. بهتره زنگ بزنی به دانشگاه فرهنگیان و بپرسی.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نه عزیزم نمی تونی ، کلا اجازه نداری همزمان تو دوتا رشته یا دانشگاه تحصیل کنی مگر اینکه شرایط خاص داشته باشی مثلا رتبه تک رقمی باشی یا یه نخبه باشی ...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بعد از مدت ها یه سر به انجمن زدم و دوباره سلام به همتون

دوست عزیز توجه داشته باش که حتی اگه اجازه چنین کاری هم داشته باشی نمیتونی این کارو انجام بدی به دلایل زیادی : نمیتونی کلاسای دوتا داشنگاه هندل کنی و قطعا خیلی هاشون باهم قراره تداخل داشته باشن و بد تر از اون امتحانات هستش که قطعا قراره تداخل داشته باشن و هیچ جوره نمیتونی حتی اگه تداخل نداشته باشی همشونو برسونی ولی یه ایده بهتر برات دارم میتونی بری فرهنگیان و رشته مورد علاقتو خودت دونبال کنی و مدارک اموزشگاهی و علمی کاربردی رو اخذ بنمایی و از دوره های اساتید غیر دانشگاهی استفاده کنی ایده خیلی خوبی هست . من درحال حاضر مهندسی کامپیوتر میخونم و هدف اصلیم برنامه نویسی هست ولی درکنار اون از تبلیغات هم خوشم میاد درسته نمیتونم تدوین یا عکاسی یا هنر بخونم ولی به طور خودخوان دارم تبلیغات فرامیگیرم و دونبال مدرک های معتبر دوره های غیردانشگاهی میگردم و چرا میگم معتبر چون تو رزومه کاری شما قطعا تاثیر داره .
      shonen magazine for konkour and entertainment

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن