سلام. ببخشید آیا میتونیم در رشته مورد علاقه خود برای مثال در دانشگاه ازاد تحصیل کرده و در کنار آن در فرهنگیان هم تحصیل کنیم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. ببخشید آیا میتونیم در رشته مورد علاقه خود برای مثال در دانشگاه ازاد تحصیل کرده و در کنار آن در فرهنگیان هم تحصیل کنیم؟
نه عزیزم نمی تونی ، کلا اجازه نداری همزمان تو دوتا رشته یا دانشگاه تحصیل کنی مگر اینکه شرایط خاص داشته باشی مثلا رتبه تک رقمی باشی یا یه نخبه باشی ...
بعد از مدت ها یه سر به انجمن زدم و دوباره سلام به همتون
دوست عزیز توجه داشته باش که حتی اگه اجازه چنین کاری هم داشته باشی نمیتونی این کارو انجام بدی به دلایل زیادی : نمیتونی کلاسای دوتا داشنگاه هندل کنی و قطعا خیلی هاشون باهم قراره تداخل داشته باشن و بد تر از اون امتحانات هستش که قطعا قراره تداخل داشته باشن و هیچ جوره نمیتونی حتی اگه تداخل نداشته باشی همشونو برسونی ولی یه ایده بهتر برات دارم میتونی بری فرهنگیان و رشته مورد علاقتو خودت دونبال کنی و مدارک اموزشگاهی و علمی کاربردی رو اخذ بنمایی و از دوره های اساتید غیر دانشگاهی استفاده کنی ایده خیلی خوبی هست . من درحال حاضر مهندسی کامپیوتر میخونم و هدف اصلیم برنامه نویسی هست ولی درکنار اون از تبلیغات هم خوشم میاد درسته نمیتونم تدوین یا عکاسی یا هنر بخونم ولی به طور خودخوان دارم تبلیغات فرامیگیرم و دونبال مدرک های معتبر دوره های غیردانشگاهی میگردم و چرا میگم معتبر چون تو رزومه کاری شما قطعا تاثیر داره .