X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نهایی انگلیسی

سلام برای نهایی کتاب زبان چی بگیرم ؟ و اینکه دایره لغات من خیلی محدوده
      بشتر لغت برام مهمه تا گرامر (حالا یه کتابی باشه که همه چی رو با هم داشته باشه که چه بهتر)
      کتابی هستش که کل لغات دهم یازدهم دوازدهم رو داشته باشه؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام. برای زبان اگه فقط لغت حفظ کنید فایده نداره بهتره با تصویر سازی و جمله سازی از واژگان و آموزش واژه در دل جمله یاد بگیرید.
      کتاب سیر تا پیاز و فرمول 20 خوبه ( فرمول 20 هنوز چاپ نشده ). نمیدونم کتابی هست کل لغات داشته باشه یا نه.
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      جزوات آقای جمال احمدی خیلی کاملن
      تو چنلای تلگرام میشه پیداشون کرد
      علاوه بر پوشش واژگان و گرامر هفتم تا دوازدهم متن کتاب رو هم ترجمه کردن

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      فعلا کتابهای بهتری که توی بازار هست، سیر تا پیاز و بیستینو زبانه که سیر تا پیاز دارای درسنامه خیلی خوب و ترجمه متون کتاب و بیستینو دارای تمارین تشریحی خوب هست ولی همینها هم خیلی عالی نیستن.
      برای زبان نهایی، واژگان به تنهایی کافی نیست و نمره مناسبی نمیده. با این حال اگر مشکل واژگان دارید می تونید از کتابهای لقمه واژگان سطر به سطر ، یا برای سطح ضعیفتر ، از لقمه واژگان تصویری استفاده کنید که شامل لغات هر ۳ پایه می شود.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من پارسال سیر تا پیاز داشتم خوب بود.

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بهترین کار برا حفظ کلمات اینه که از همون صفحه شروع فصل گرفته تااا صورت سوالا و فعالیتای کتاب اصلی و کتابکار همشونو دونه به دونه بخونی و اگه معنیشونو ندونستی بزنی تو مترجم تا برات بگه همونجا یه پنج شیش باریم تلفظشونو گوش میدی بیشتر تو ذهنت میمونه، یه چیزی که خیلی مهمه اینه که معنیشونو کنارشون ننویسی، بجاش یه عدد بذار بعد گوشه کنار صفحه معنیشونو بنویس تا جلو چشمت نباشه، بعد سعی کن براشون مثال بزنی حالا هرچقدر ساده و بی قاعده و اگه کلمه های با معنی مشترک بود سعی کن بجای فارسیشون همون معادل آسونترش که بلدی رو بنویسی. اینکه یه کتابکار همه کلمه هارو آورده باشه و خودشم مثال زده باشه ته تهش عکسم گذاشته باشه زیاد کارایی نداره، تمرین زیاد داشته باشه برا مرور خوبه ولی اگه بخوای فقط از رو همون بخونی از یه ور میان از یه ور میرن، مثل الک کردن آرده، من خودم تجربشو داشتم
      The frog at the bottom of a well doesn't know the vastness of the sea but it does know the blueness of the sky

7. Top | #7
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosseyn نمایش پست ها
      دوستان واسه نهایی زبان، اون کتاب دوم وزارتی که کتاب کار محسوب میشه رو هم باید بخونیم؟
      سلام
      بله باید بخونید.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      فعلا کتابهای بهتری که توی بازار هست، سیر تا پیاز و بیستینو زبانه که سیر تا پیاز دارای درسنامه خیلی خوب و ترجمه متون کتاب و بیستینو دارای تمارین تشریحی خوب هست ولی همینها هم خیلی عالی نیستن.
      برای زبان نهایی، واژگان به تنهایی کافی نیست و نمره مناسبی نمیده. با این حال اگر مشکل واژگان دارید می تونید از کتابهای لقمه واژگان سطر به سطر ، یا برای سطح ضعیفتر ، از لقمه واژگان تصویری استفاده کنید که شامل لغات هر ۳ پایه می شود.
      سلام
      امیدوارم حالتون خوب باشه ❤️
      ببخشید کسی که صفره (سه سال) بهترین کار برای زبان چیه؟ برای گرامر میخوام فیلم ببینم سه سال رو ولی برای لغت چیکار کنم؟ منبعی هست که بتونم از الان تا نهایی تمومش کنم و یجورایی زیاد پرت و اضافی نباشه و از این ور هم نمره‌م رو کامل تضمین کنه؟
      + رایتینگ سه سال رو هم بخونم؟
      ببخشید یه سوال دیگه برای آرایه و دستور ادبیات میخوام هفت خان خیلی سبز رو بخونم، نیازه تستشونم بزنم یا درسنامه با مثال‌هاش کافیه؟
      ویرایش توسط _Dreamer_ : 25 بهمن 1402 در ساعت 22:47

9. Top | #9
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Dreamer_ نمایش پست ها
      سلام
      امیدوارم حالتون خوب باشه ❤️
      ببخشید کسی که صفره (سه سال) بهترین کار برای زبان چیه؟ برای گرامر میخوام فیلم ببینم سه سال رو ولی برای لغت چیکار کنم؟ منبعی هست که بتونم از الان تا نهایی تمومش کنم و یجورایی زیاد پرت و اضافی نباشه و از این ور هم نمره‌م رو کامل تضمین کنه؟
      + رایتینگ سه سال رو هم بخونم؟
      ببخشید یه سوال دیگه برای آرایه و دستور ادبیات میخوام هفت خان خیلی سبز رو بخونم، نیازه تستشونم بزنم یا درسنامه با مثال‌هاش کافیه؟
      سلام.
      اگر زبان خیلی تعطیلی و هدفت امتحانات خرداد امسال هست و کنکور هم داری، پس از الان وقت خیلی کمی داری.
      من پیشنهاد میکنم برای زبان، کلاس ببینی. کیاسالار همه لغات و گرامر و لیسنینگ و ریدینگ و رایتینگ رو درس میده. ترجیحا از کلاسهایی که بعد از نهایی دی پارسال برگزار شده، دانلود کن.
      چه کلاس چه کتاب، هیچ منبعی در هیچ درسی وجود نداره که نمره نهایی یا کنکور رو کامل تضمین کنه.
      از بین کتابها، برای لغت ۳ سال کتاب لقمه مهروماه خوبه. فایل لیسنینگ کتاب درسی و کتاب کار و امتحانهای نهایی گذشته رو هم گوش بده. ریدینگ از امتحانهای نهایی گذشته و متن ریدینگ‌های کتاب درسی بخون. کتاب خوب برای رایتینگ نهایی من ندیدم. فرمول بیست، سیر تا پیاز و پرسوال مهروماه کتابهای بهترن که تمرین برای این موضوع ‌ها دارن.
      متاسفانه چون این چند اسکیل، پراکنده هست، برای شروع از صفر در وقت کم باقیمانده، به نظرم کلاس رفتن بازدهی بهتری داره.

برای آرایه ادبیات، کتاب لقمه آرایه کافی هست. برای هر آرایه بد نیست ۲-۳ تست هم بزنی. آرایه هفت‌خان خیلی سبز خیلی نکات پیچیده و فراتر از نهایی و سوالات زیادی سخت داره که ممکنه تا خرداد تموم نشه.
      برای دستور ادبیات، کتاب فرمول بیست، یک دفترچه درسنامه به چاپ‌های جدیدش اضافه کرده که کافیه. اگر کتاب چاپ پارسال یا کتاب دیگه‌ای دارید، پیشنهادم مینی میکرو طلایی دستور هست که خیلی کامل ولی خلاصه، همه بخش‌ها رو منظم کرده و آورده. مثلا انواع «ک» از توی تمرینهای کتاب رو هم آورده. اگر هفت‌خان گرفتید، اون هم خوبه. ۴-۵ تست ساده‌تر از هر موضوع برنید که براتون تفهیم بشه. بیشتر نیاز نیست. کتاب دستور زبان نشردریافت هم اصلا به‌درد نمیخوره چون نه تنها اصلا دسته‌بندی خوبی نداره بلکه حدودا نصف مطالب رو اصلا نیاورده. مثلا کتاب چاپ ۱۴۰۰ رو که میخوندم، انواع «ان»، واژگان در گذر زمان و... و اون بخشهای حفظی و ساده رو اصلا نیاورده. در مورد راه‌نهایی دریافت، اطلاعی ندارم.
      ویرایش توسط Mazaheri : 26 بهمن 1402 در ساعت 12:02

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Tarannomm نمایش پست ها
      سلام برای نهایی کتاب زبان چی بگیرم ؟ و اینکه دایره لغات من خیلی محدوده
      بشتر لغت برام مهمه تا گرامر (حالا یه کتابی باشه که همه چی رو با هم داشته باشه که چه بهتر)
      کتابی هستش که کل لغات دهم یازدهم دوازدهم رو داشته باشه؟
      سلام وقت بخیر
      اگر وضعیتتون خیلی ضعیف نیست برای دوازدهم از کتاب فرمول بیست استفاده بکن. یک جزوه مربوط به اقای زینعلی هم هست که تمام کلمات دهم، یازدهم و دوازدهم رو داره میتونید سرچ کنید اگر خواستید دارمش براتون میفرستم
      به طور کلی سعی کنید کلمات رو توی جمله یاد بگیرید. اگر اهنگ انگلیسی گوش میدید در سایت lyrics کلمه مورد نظرتون رو سرچ کنید و تمام اهنگ هایی که حاوی اون کلمه هستند براتون میاد و میتونید با استفاده از اهنگ یاد بگیرید. اگر نه میتونید از مثال های دیکشنری هایی مثل تحلیلگران یا بیاموز استفاده کنید
      سعی کنید با استفاده از کلمات جدیدی که یاد میگرید و گرامرهایی که بلدید یا اخیرا یاد گرفتید جمله بسازید. اینجوری هم گرامرتون قوی میشه هم کلمات براتون تثبیت میشه و هم در رایتینگ قوی میشید چون اساس زبان انگلیسی جمله نویسی هست
      اگر خیلی ضعیف هستید میتونید کلاس شرکت کنید خودم با هزینه مناسب کلاس گذاشتم از پایه هفتم شروع کردم اگر تمایل داشتید بگید کامل براتون توضیح بدم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)