....
? Happy or sad
بستگی داره از امتحان نهایی چه نمره ای بخوای. ۱۵-۱۶ گرفتن آسونه. بعد از تسلط به کتاب میتونید با کتاب شب امتحان یا دانلود سوالات امتحان نهایی به راحتی این نمره رو بگیرید.
۱۹-۲۰ گرفتن خیلی سخته(براساس امتحانات خرداد ۱۴۰۲). اگر ساده بود، فقط یک معدل ۲۰ در کل کشور نبود. اگر ساده بود، تراز معدل ۱۹/۷۵ تقریبا ۱۱۰۰۰ نمیشد. برای معدل نزدیک به ۲۰ باید تسلط وحشتناک روی مفاهیم و همه حفظیات کتاب حتی به ظاهر بی اهمیتها داشت. تمام تمارین باید حل بشه. چندین دوره سوالات امتحان نهایی سالهای خیر حل بشه. توی بعضی دروس پرضریب مثل ادبیات، حتما کتابهای سطح قوی هم حل کنید تا نقطه ای از دستتون در نره.
از اونجا که تصحیح نهایی ها خیلی سلیقه ای هست، باید تا حد امکان, عین جملات کتاب یا عین پاسخنامه نهاییهای گذشته رو بنویسید. امسال از نقاط کور کتاب که سالهای قبل سوال نبوده، سوال دادن، پس با تمرین کتابهای تشریحی باید برای این سوالها هم آماده بشید
یه عده پارسال میگفتن کتابهای نهایی ۱۰ تومنه، نهایی خیلی ساده اس، شب امتحان براش میخونی و فعلا بیا کلاسهای تست ما شرکت کن. همین ها عده زیادی رو پارسال بدبخت کردن. الان امسال اومدن کتاب و کلاس و آزمون تشریحی برگزار میکنن.
خلاصه حرفم اینه که با هر روشی که میتونی، خودتو برای امتحان سخت آماده کن که بعدا موقع اعلام نتایج حسرت نخوری. اون موقع هیچکس از معلمها و مشاورها و کانالها و اعضای انجمن، مسوولیت حرفهاش رو به عهده نمیگیره و فقط آینده و عمر شما حیف میشه.
راستی به جای شب امتحان، میتونید از همین سایت کنکور، سوالات نهایی سالهای قبل رو دانلود کنید ولی دهم و یازدهم که نهایی نبوده، ترجیحا از یهجزوه یا کتاب خوب سوال حل کنید تا به تسلط برسید.
ویرایش توسط Mazaheri : 16 مهر 1402 در ساعت 21:54
دیگه نمیخوام نمرم از ۱۹ کمتر بشه برای امتحانات
خیلی ممنونم از نظرتون
بعد یه چیزی، برای ادبیات شما چه کتابی رو پیشنهاد میدید؟ بنظرتون نشرالگو خوب هست؟ برای عربی بنظرتون چی بگیرم؟ حس میکنم برای این دوتا ضعیفم و به مشکل میخورم. مخصوصا ادبیات.
برای دینی و زمین و زبان و... هم کتابو فول میخونم.
? Happy or sad
ویرایش توسط TomyShellby : 16 مهر 1402 در ساعت 23:07
فعلا شاید بهتر باشه کمی صبر کنید تا انتشارت ها برای نهایی، کتاب در سطح سختی امسال چاپ کنند. برای ادبیات فعلا فرمول ۲۰ گاج به نظرم از بقیه بهتره. برای عربی هم سیر تا پیاز گاج خوبه. من پیشنهاد میکنم برای زبان انگلیسی هم یک کتاب خوب تهیه کنید چون نه تنها ریدینگ، بلکه لیسنینگ (بخش شنیداری) و رایتینگ هم در امتحان نهایی میان و کتاب درسی اصلا برای این اسکیل ها کافی نیست. مثلا از ۴ متن شنیداری امتحان نهایی، ۲ متن از کتاب و ۲ متن خارج از کتابه. کتاب خوب زبان برای نهایی یازدهم هنوز تولید نکردن یا من نمیشناسم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)