مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است
مسیله ای که گاج و خیلی سبز داره اینه که ما خودمون تستهای کتاب هاشون رو میزنم و این باعث میشه که تستهای ازمونها برامون تکراری باشه و یه جور تقلبه. این مسیله تو گاج خیلی شایعه. اما قلمچی هم تا حدودی همینطوره و اکه کتابهاشو بزنی درصد خوبی در ازمون خواهی داشت
سلام من ۱۴۰۲ کنکور دادم
میتونم بگم خیلی سبز استاندارد ترین سوالارو داشت ، منظورم از استاندارد هم آسون نیست
هر درسی که تو کنکور سخت بود تو خیلی سبز هم سخت بود و هر درسی که تو کنکور آسون بود تو خیلی سبزم آسون بود
البته من فقط چندتا آزمونشو زدم ولی خیلی راضی بودم در جواب سوالتون بگم آره به عنوان مکمل قلم چی خوبه
خودتون هم میتونید اول به عنوان نمونه فایل ۲ ۳ تا ازمونو از تلگرام دانلود کنید بعد ثبت نام کنید
ریست ماز که زبانزد هستش بخاطر قوی بودن سوالات و نزدیکی به کنکور.
درضمن بنظرم ازمون سخت دادن مارو برای شرایط بدتری که ممکنه پیش بیاد بیشتر اماده میکنه.مثل ریاضی امسال.
اون پاسخنامه زیادش هم بعلت اینه که عملا با هر سوال یه درسنامه براش گذاشته.بعدش هم شما که همه سوالارو مشکل نداری که از اول بشینی بخونی تا تهش.
در نهایت من پیشنهادم ماز هست چون واقعا از جون و دل برای سوالات وقت میذارن و پشت هرسوال معلومه که کار شده براش.
سلام
من فکر میکنم شرایط حضوری و شرکت تو آزمونی با جمعیت قلمچی و اینکه آزمونی هست که بیشتر دانش اموزا استفاده میکنن منطقی تر باشه
از طرفی ماز هم سوالات خوبی داره
به نظرم شما سوالات هردو آزمون رو طبق آزمون هایی که به عنوان نمونه توی سایت های خودشون قرار دادن (منظورم آزمون هایی هست که خود همون مجموعه قرار داده که از نظر شرعی هم درست باشه) بررسی کنین و بعد ببینین کدوم یکی بیشتر بهتون کمک میکنه و ارتباط بهتری میگیرین بعد ثبت نام کنین
خودتون بهتر از بقیه از شرایط خودتون خبر دارین
دوتاشونم آزمونهای خوبیان
من شخصاً قلمچی رو ترجیح میدم اولاً چون حضوریه دوماً شرکتکننده بیشتری داره سوماً پاسخنامه جمع و جوری داره (پاسخنامه طولانی ماز رو نقطه قوت میدونن ولی من همچین پاسخنامهای ببینم حوصلم نمیکشه آزمون تحلیل کنم ترجیح میدم سوالارو خودم حل کنم و به جواب برسم تا اینکه صرفاً یه خواننده پاسخنامه باشم)
زیاد درگیر نباشین و هر چه زودتر انتخاب و شروع کنین
موفق باشین
دوستان به موضوعیم بگم من چند روزه متوجه شدم قلم چی اگر تو سایتش ثبت نام بکنی تو قسمت آزمون هاشش عضو کانون هم نباشی ولی با یه مبلغ جزئی در حد ۲۰ ۳۰ هزار یادم نیست دقیق چند وقت پیش دادم به آزمون های مشابه پارسال دسترسی داری و وقتی جواب میدی تو قسمت پاسخنامش دسترسی داری به تراز و رتبه واقعا گزینه خوبیه برای کسی که هم نمیخواد زیاد خرج کنه هم اینکه میخواد یه حدود تراز و رتبه هم داشته باشه
مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است
بعنوان کسیکه چند سال توو آزمونای کانون قلمچی بودم، توصیهام همین ثبتنام در آزمونای قلمچی هست .
از برنامه راهبردی که در طول سالتحصیلی داره بگیر تا سطح بالای سوالاتش که به هر حال اگه وسطا نااُمید نشی و کم نیاری و تا آخرش بری، پوست کُلفتت میکنه . (در کنارش هم حداقل ۳-۲ تا موسسه مطرح دیگه رو خودت آزموناش رو بزن)
قلمچی فقط یه ایراد بارزی که داره اینه توو آزموناش تا یکی دو ماه مونده به کنکور تقلب واقعا زیاد هست و راحت میتونم بگم ۴۰-۳۰ درصد از داوطلبای کانون توو آزمونای قلمچی تقلب میکنن و کلید میزنن؛ پس در صورت شرکت توو آزمونا اگه هر بار با درصدای بالا دیدی که تراز آنچنانی نمیگیری و رتبه خوبی نمیده زیاد تعجب نکن و بخاطرش اصلا دلسرد نشو که فکر کنی باوجود تلاش کردن همچنان عقب هستی!
درواقع تراز و رتبه واقعی رو توو آزمونای جامعِ دم کنکور میشه دید، چون دیگه اون موقع میزان کلیدزنها خیلی میاد پایین؛
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 26 مهمان)