اگه اون موقع میخاستی فارسی و دینی و عربی و زبان دهم یازدهم دوازدهم بخونی، الان فقط میخایی عمومی دوازدهم بخونی. ضمن اینکه نیاز نیست هر سوال رو تو 40 ثانیه حل کنی. ضمن اینکه شما الان طبیعتا ادبیات و دینی رو نمیری سر کلاس سالیانه تا برا نهایی آماده بشی. فقط اون درسی رو میری که مشکل داری... اگه اون موقع میخاستی برا 4 درس، 12 کتاب بگیری+ کتاب های جامع هر درس برا منبع دوم،الان برا درسایی که نیاز داری، کتاب کار میخری یا حتی از اینترنت پی دی افشو میخونی!
از هر نظر کلاهمونو قاضی کنیم این مصوبه درست طراحی شده. ولی بازم میگی. مصوبه ای که درست اجرا نشه محکوم به تغییره
خب مگه امتحان نمیدم؟آره دوازدهمی هم من ازالان عمومی رو شروع کردم ومشاورم از من حضوری تشریحی امتحان میگیرن آیا کافی نیستشآخه من سمپادی ام ومدرسه مون خیلی دور ومعلمای نچندان جالب بعد خودم با کلاس آنلاین درس میخونم
فقط اون بچه دوازدهمیای خوش خیال که دارن از این مصوبه دفاع میکنن![]()
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم
هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
من خودمم قراره کنکور بدم و پشت کنکورم
میدونم ک خیلی بدتر کردن شرایطو و کارو سخت تر کردن
ولی ب من اعتماد کن الان اونایی ک قراره رتبشون خوب بشه تو فکر خوندن هستن و این که چجوری با همین شرایط رتبشون خوب بشه این حرفا فقط وقتتو تلف میکنه و در بهترین حالت باعث میشه وقتیم نتیجه نگرفتی بندازی زیر سر بقیه و سطح کنکور
اینایی که از مصوبه دفاع میکنن داستان تراز امتحان نهایی رو نمیدونن گویا!
تراز نهایی خرداد سال دیگه دو حالت داره
یا بیشتر از امساله که احتمالا هم همینه اون وقت اونی که پارسال ترمیم کرده و فرصتی هم دیگه نداره کلی ضربه میبینه
یا کمتره که اینجوری دوازدهمی ها ضرر میکنن
این چه مصوبهایه که به هر حال یکسری ادم ضرر میکنن؟این عدالت آموزشیه؟
والا قبلا تو کنکور هرکی بیشتر میخوند و عملکرد بهتری داشت نتیجه بهتری هم میگرفت
ولی الان ابر و باد و مه و خورشید و فلک باید در کار باشن که طرف هم تراز کنکورش بالا شه هم نهاییش تا راضی باشه از نتیجهش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)