وای دارم میمیرم باید فرصت ترمیم دوباره بدن
جلسشون اینجوریه میشینن چایی و بستنی رو میخورن
بعد میشینن مجلسیا میگن آقا این کنکوریا ما رو بیچاره کردن هر روز پیام و زنگ و مراجعه! این مصوبه رو لغو کنین یا لاقل تاثیر رو کمتر کنین اینا یکم فروکش کنن
این خسروپناه دبیر جدید شورا میگه خب اینجوری کسری بودجه مونو چیکار کنیم؟ آقازاده هامون که با وجود سهمیه های فراوان بازم با آیکیو زیرصفر قبول نمیشن نیاز به همچین طرحی دارن که لاقل بتونن امتحانا رو با تقلب ۲۰ بشن !
کنکوریا رو زیاد جدی نگیرید، مگه امسال تاثیر قطعی شد آب از آب تکون خورد؟! تازشم با این طرح داریم جمعیت کنکوریای تجربی رو کم میکنیم، فارغ التحصیلان با این ترازای همتراز شده عمرا فکر کنکور مجدد به سرشون بزنه
حالا یکی از مجلسیا میگه شهریور نزدیکه، جو مملکت ممکنه امنیتی بشه، این کنکوریا بشن قوز بالا غوز خیلی بد میشه هااااا. تجمع تو این روزا سم برای امنیت ملی محسوب میشه! با این جماعت چه کنیم حاج آقای خسروپناه؟
خسروپناه هم در جوابی مکارانه میگه ما باید زمان بخریم . مثل پارسال که حسابی نادری جان با توییت هاش حسابی اینا رو سرگرم کرد و این رعیت های بدبخت تا کنکور دی امید به لغو مصوبه داشتن، انگار من و کبگبانیان مردیم !!!!! باید از جنازه من رد بشن تا مصوبه لغو بشه. همین الانش به وسیله واسطه هامون با کلی موسسه مدادچی، موز، ساج و اینا قرارداد بستیم که پورسانت بهمون بدن! اینا رو مثل پارسال سر میدوانیم و شما فعلا تک فوریتی رو به تعویق بندازین و بعد جلسه میگیم به توافقاتی رسیدیم و کارگروه بررسی مجدد میزاریم و تهش یه تغییر خیلی کوچیک تو مصوبه ایجاد میکنیم. تا اون موقع احتمالا آبان شده و کنکوریا گرم خوندنن و اعتراض نمیکنن. ولی اگه اعتراض هم کردن شما تک فوریتی بزنید تهش شورای نگهبان یا مجمع تشخیص مصلحت رد میکنن.
اگه به حرفام عمل کنین، قول میدم اسفندماه ستاد تک تک تون بیام و براتون تبلیغ کنم پس نگران رای نباشید. حتی میتونم از همین سرمایه ترمیم و گردش مالیش براتون رای بخرم
ویرایش توسط Friedrich : 30 مرداد 1402 در ساعت 17:19
خسروپناه میگه معدل همون قطعیه ولیییی با نماینده ها هر وقت شد بازم صحبت می کنیممرسی جناب اصلا لطف بی دریغ روا داشتید
کنکور دو بار در سال حالام میخوان یه کنکور جداگانه برا فرهنگیان برگزار کنن اونم ب عهده آموزش پرورش خوبه دیگه فردام وزارت بهداشت میاد یه کنکور برا خودش برگزار میکنه بعد شاهد هر روز کنکور یه رشته ای در ایران میشیم
اینا نمیخوان فارغ التحصیلارو حذف کنن کی از پول مفت جمعیت پشت کنکوری بدش میاد اصلا اینا این بساط معدل رو برپا کردن که هم از کنکور پول در بیارن هم از دوران تحصیل دانش آموزا هیچ کس متوجه نشد که معدل اومد ولی در نهایت کنکور حذف نشد فقط همه چی دوبل شد آزمون - کتاب - کلاس و ... یکی برای کنکور یکی برای معدل . اینا الان امکان برگزاری ترمیم رو برای جمعیت زیاد ندارن چون سال اول برگزاری بود اگر اینا دنبال حذف بودن که همترازی رو اختراع نمیکردن تا بچه ها رو مجبور کنن حتی نمرات 20 سال های قبلشون رو مجبور بشن ترمیم کنن یعنی اینا از بیستم پول درمیارن بعد فکر میکنی از مشتری میگذرن ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)