X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 15 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 219
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات

تاثیر معدل رو لغو کنید تا هنوز خیلی دیر نشده...هشدار!!!

سلام به بچه های انجمن و بچه های درسخون و عدالت طلب کشور ...

اومدم بهتون بگم همین الان کارنامه چندتا از بچه های فامیل رسید به دستم رتبه های بسیار بد با درصد های خوب اما سوابق نچندان عالی ...
      زمان ما کنکور 93 همین حرکت رو زدن اما بچه های نسل من با غیرتی نشون دادن و با کلی تجمع و حرف و حدیث جمعش کردن رفت ...

به خاطر خودتون هم که شده نذارین این دیوثا بچه های خودشون رو بفرستن شریف و علوم پزشکی تهران و انواع جا ها و رشته های خوب ... شورای عالی انقلاب فرهنگی این کار کرد بخاطر خانواده خودش... رتبه های تک هم که گندش دراومد با معدل بالا اومدن و این همه کارنامه معدل با تراز منفی!
      آهای دهه هشتادی که با مرگ مهسا امینی میریزی بیرون و تا خود دادسرا هم تشریف میبری و براتم مهم نیست ... این برات مهم باشه چون بچه های فقیری تو همین کشور هستن که تنها امیدشون همین کنکور ناعادلانه بود با کلی تبصره و سهمیه و فلان بیسار ...

جمله آخرم : تا از دستتون برمیاد یکاری کنید حتی اگه 1402 نشد نزارین گند این قضیه بمونه برا 1403 ... سکوت هر کسی نشانه رضایت اوست از وضع موجود!

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط safari123 نمایش پست ها
      سلام به بچه های انجمن و بچه های درسخون و عدالت طلب کشور ...

اومدم بهتون بگم همین الان کارنامه چندتا از بچه های فامیل رسید به دستم رتبه های بسیار بد با درصد های خوب اما سوابق نچندان عالی ...
      زمان ما کنکور 93 همین حرکت رو زدن اما بچه های نسل من با غیرتی نشون دادن و با کلی تجمع و حرف و حدیث جمعش کردن رفت ...

به خاطر خودتون هم که شده نذارین این دیوثا بچه های خودشون رو بفرستن شریف و علوم پزشکی تهران و انواع جا ها و رشته های خوب ... شورای عالی انقلاب فرهنگی این کار کرد بخاطر خانواده خودش... رتبه های تک هم که گندش دراومد با معدل بالا اومدن و این همه کارنامه معدل با تراز منفی!
      آهای دهه هشتادی که با مرگ مهسا امینی میریزی بیرون و تا خود دادسرا هم تشریف میبری و براتم مهم نیست ... این برات مهم باشه چون بچه های فقیری تو همین کشور هستن که تنها امیدشون همین کنکور ناعادلانه بود با کلی تبصره و سهمیه و فلان بیسار ...

جمله آخرم : تا از دستتون برمیاد یکاری کنید حتی اگه 1402 نشد نزارین گند این قضیه بمونه برا 1403 ... سکوت هر کسی نشانه رضایت اوست از وضع موجود!
      با آوردن اسم مهسا امینی بچه هارو احساساتی نکن
      نمیدونم تاثیر معدل خوبه یا بد
      ولی برای من خوب شد
      تراز ۸۰۰۰ کنکور با تاثیر قطعی ۸۳۰۰ شد

3. Top | #3
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.JCHH نمایش پست ها
      با آوردن اسم مهسا امینی بچه هارو احساساتی نکن
      نمیدونم تاثیر معدل خوبه یا بد
      ولی برای من خوب شد
      تراز ۸۰۰۰ کنکور با تاثیر قطعی ۸۳۰۰ شد
      یا نهایی ت رو خیلی خوب دادی
      یا کنکورت رو خیلی خراب کردی

بالاخره وقتی قانون اشتباه تاثیر معدل میاد روی کار بی عدالتی میشه و یه عده رتبه شون بد تر میشه
      به همون نسبت طبق اصل پایستگی تعداد رتبه ها یه عده رتبه شون بهتر میشه

هدف اصلی این بود که کل زحمات دانش آموز تو 4ساعت سنجیده نشه و به نظر طرح خوبی بود اما نتونستن درست اجرا کنن و باگ های زیادی داره

مثلا تراز نهایی های دی ما از خرداد بسیار پایین تر بود و.. کلی مشکل دیگ
      آیدی تلگرام و اینستا <> amirho3einrezaee

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من با اینکه تاثیر معدل لغو بشه موافقم . چون بشخصه توی دوره امتحانات زجر کش شدم و سال بعد همشون رو باید از اول امتحان بدم
      ولی من از عمومی ها بشدت میترسم !
      قطعا اگه نهایی لغو بشه عمومی ها میاد . سخت نیست بخوایم کنار بقیه درس ها این 12 کتاب رو بخونیم؟!
      و الان بشدددت دودلم که معدل بهتره یا عمومی ها

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

5. Top | #5
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یه نصیحت دوستانه از حاشیه دور باشین من خودم پارسال آتیشم خیلی تند بود و دودش هم به چشم خودم رفت حالا یه سال دیگه باید بخونم و اینو بدونید وقتی ریشه درخت پوسیده با کود دادن نمیشه سبزش کرد مشکل آموزش تو این مملکت از ریشه خرابه حالا میخواد تاثیر قطعی باشه یا نباشه میخواد کنکور باشه میخواد نباشه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      باور کنید عمومی از معدل بهتره. خیلی ضرر میکنید مثل من. نهایی اصلا خوب نیست سلیقه ای تصحیح شدن. تشریحی و تقلب. عمومی ها خیلی بهتره. باور کنید اونقدرام وضعیت بد نمیه به هر حال برای همه خوندنش سخت میشه و برگردنش ولی از نهایی خیلی بهتره

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masomi نمایش پست ها

من بشدت تعجب میکنم از بچه هایی که این حرفو میزنن و غولی از عمومی ساختن برا خودشون اصلا خیلی عجیبه
      زمان ما ملت اصلا عمومیا رو تا عید نمیخوندن یا خیلی کم میخوندن بعد عید میخوندن و زیر 70 درصد نمیزدن
      نگین که 4 تا کلمه عربی و زبان حفظ کردن سخت تر از اختصاصیه :/
      عمومی مگه چقد وقت میخواد اخه :/
      بعدشم شما که عمومی رو میخوندین برا نهایی و با تمام ناعدالتیش امتحانشو میدادید چه فرقی میکنه برا کنکور خوندنش؟
      عمومی سخته و تو نمیتونی انکارش کنی
      من لای کتابای عمومی دهم و یازدهم رو باز نکردم . چرا فکر میکنی بالای 70 زدن عمومی ها راحته؟

⭐🌱and wasting your time

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      باید عمومی برگرده
      You have to die to get what you want..!

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirho3einrezaee نمایش پست ها
      یا نهایی ت رو خیلی خوب دادی
      یا کنکورت رو خیلی خراب کردی

بالاخره وقتی قانون اشتباه تاثیر معدل میاد روی کار بی عدالتی میشه و یه عده رتبه شون بد تر میشه
      به همون نسبت طبق اصل پایستگی تعداد رتبه ها یه عده رتبه شون بهتر میشه

هدف اصلی این بود که کل زحمات دانش آموز تو 4ساعت سنجیده نشه و به نظر طرح خوبی بود اما نتونستن درست اجرا کنن و باگ های زیادی داره

مثلا تراز نهایی های دی ما از خرداد بسیار پایین تر بود و.. کلی مشکل دیگ

سلام وقت بخیر
      ببخشید شما که مشهدین تعهدی هاتون راضین از انتخابشون؟ و اینکه شما تعهدی تا چند دیدین سال های قبل قبول شدن مشهد؟ چون من بومی خراسانم

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      شما اگر کارتون پینوکیو رو دیده باشید پینوکیو رو با شهربازی خر کردن دانش آموزای کنکوریو با حذف دروس عمومی ولی دانش آموزا این حقیقت رو نمیدونن که تاثیر دروس عمومی وقتی وارد معدل شد بسیار بیشتر از تاثیر اونها در کنکور شد بعلاوه اینکه عمومی هارو تشریحی دادن خیلی مشکل تر از تستی دادن هست مثلا برای دین و زندگی تو امتحان تشریحی سوال میدن تو باید واو به واو یک پاراگراف خزعبلات رو حفظ باشی اما تو تست جواب جلوی چشماته در ضمن عمومیا تنها درسایی بودن که نه نیاز به کلاس کنکور داشتن نه وقت زیادی میگرفت بچه ها اکثرا از مهر شروع میکردن با روزی 2 ساعت عمومی خوندن و همین عمومیا نقش تسهیل کننده سوالات کنکورو داشتن مثلا وقتی یه طراح دیوونه پیدا میشد ریاضی رو در حد المپیاد میداد خیلیا درصد پایین ریاضی رو با درصدای بالای عمومی جبران میکردن و رشته های خوب قبول میشدن حالا ممکنه شما بگی چرا یکی باید با ادبیات بالا بره پزشکی منم بهت میگم چرا یکی باید با ریاضی بالا بره پزشکی این دو تا درس هیچ کدومشون ربطی به پزشکی ندارن در نهایت شما داری بین اینکه با بودن عمومی ها در کنکور روزی 2 ساعت مجبور بشی بیشتر درس بخونی ولی به قبولیت امید داشته باشی یا با نبودن دروس عمومی تو کنکور ولی بودن مصوبه ای که نتیجش شده شانسی قبول شدن یه عده ( از تقلب تو نهایی بگیر تا تصحیح سلیقه ای برگه ها تا سلیقه ای تراز دادن به شرکت کننده های سال های مختلف و ... )
      و شانس بسیار پایین قبولی و در بسیاری از موارد شانس صفر قبولی حتی قبل از شروع خوندن برای کنکور که این قسمت شامل بچه های فارغ التحصیل با معدل پایین میشه
      من حرفتو قبول دارم ، میدونم عمومی ها باشه خوبه . پارسال هم مخالف حذف عمومی ها بودم . ولی الان هم اومدنش بده هم نیومدنش . من نه از دهم و یازدهم چیزی یادمه و نه دوازدهم رو خوب خوندم !
      من حرف بدی نمیزنم . و مشکلم از من نیست . مشکل از سازمان سنجش ... هستش که ما شدیم موشای ازمایشگاهیشون . الان در هر دو صورت ما ضرر میکنیم ...

⭐🌱and wasting your time

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farnaz.♡ نمایش پست ها
      عمومی سخته و تو نمیتونی انکارش کنی
      من لای کتابای عمومی دهم و یازدهم رو باز نکردم . چرا فکر میکنی بالای 70 زدن عمومی ها راحته؟
      تا حالا عمومی آزمون ندادی؟ من یادمه دوران مدرسه تشریحی عربی رو میخوندم تو قلمچی ۷۰ میزدم ! تروخدا بیخیال
      ساله بعد ۵۰ درصدههه امسال ۴۰ درصدش این شد ساله بعد فاجعس

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تا وقتی همه متحد نباشیم این مشکل حل نمیشه بلکه شورا با قاطعیت هم میگه سر جاشه! عمومی خوندن کار ۴ ماهه کلش ! عمومیارو شاید بشه ۹۰ زد یا ۱۰۰ ولی معدلت هیچوقت ۲۰ نخواهد شد! فکر هم نکنید ساله بعد سوالا باقالیه هزاران برابر سخت تر از امسال جوری که حسرت کنکور و نهایی امسال را خواهید خورد ببینید اینجا گفتم دیگه

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها اینجوری فکر نکنین که با نهایی بهتره منم فکر میکردم دیگه فوقش نهایی خوبه حتما میشم 20 ولی سخت بود واقعا نهایی و خیلی ضرر رسوند

14. Top | #14
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این وسط یه چیزی بگم من، شما به جز دینی برای سه‌تا درس دیگه‌تون نیاز به پایه دارین یعنی برای نمره‌ی خوب باید از مهر بخونید... البته بازگشت عمومی درصورتی خوبه که تاثیر معدل مثبت بشه وگرنه اصلا خوب نیست که عمومی برگرده و تاثیرم‌ همون قطعی بمونه

15. Top | #15
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      بنظرم عمومی ها باید برگردن چون اولا صد در صد زدن تست و به صورت گزینه بودن سوالا خیلی راحت تر از اینکه بشینی تشریحی جواب بدی تازه اونم با تصحیح مصحح ها که خیلی ناعادلانه تصحیح میکنن تست باشه تکلیفت روشنه مثلا گزینه ۳ زدی حله دیگه مثل تشریحی نیست که
      تازه احتیاج به زمان کمتری داره
      من سر یه امتحان تستی که عمومی ها هم توش بود به عینه دیدم که تستی خیلی بهتره من اصلا عربی رو نخونده بودم واسه این امتحان ولی ۵۰ زدم شاید اگه اون امتحان تشریحی بود من اصلا نمیتونستم ۱۶ هم بگیرم
      خلاصه که برگشت عمومی بهترو عادلانه تر هست

صفحه 1 از 15 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن