خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 96
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

کارنامه های کنکور ۱۴۰۲ اعضای انجمن کنکور

سلام و وقت بخیر خدمت تک تک اعضای انجمن کنکور
      توی این تاپیک قراره کارنامه های شمارو در ازمون ۱۴۰۲داشته باشیم
      با ارزوی موفقیت و کسب بهترین نتایج برای همگی
      بریم که داشته باشیم کارنامه هارو

راستی اینو یادتون نره کنکور همه چیز نیست ، موفقیت در گرو کنکور نیست ، همه میتونن بهترین ورژن خودشون باشن در هر مسیری ❤️

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      https://www.uplooder.net/img/image/2...۶۳۶۳۴.jpg

سلام
      مرسی فازی ⁦⁦(⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡⁩
      گایز این کارنامه منه
      دوتا درس زدن تو ذوقم فیزیک و زمین شناسی
      که دوتاشونم قرار بود بالای 60 بزنم که نتیجه شد این
      شیمیم که کلا امسال داغون بود
      ریاضی هم که دی ماه سه برابر اینو جواب داده بودم
      زیست هم تست اونقدر که باید حل میشد نشد

شما هم بفرستیم کارنامه هاتون رو
      کرم فضولم بیدار شده

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چه تاپیک خوب والبته دردناکی(برای من)!
      من ریاضی فیزیکم ازاول داغون بود ازپایه
      ولی تلاش زیادی براش نکردم فکرکردم روی سه تادرس دیگه خصوصازیست سرمایه گذاری کنم که اشتباه فکرمیکردم
      زیستوخیلی حسرت میخورم جاداشت بیشتربشه ولی وقت کم اوردم وبه صفحه اخردفترچه نرسیدم
      شیمی پراکنده خوندم وجمع بندی اصلانداشتم روی 35حساب بازکرده بودم که ..هیچی نگم بهتره
      زمینم دقیق یکماه اخرخوندم راضیم
      کارنامه من screenshot-400-copy.png
      ویرایش توسط Deracola : 25 مرداد 1402 در ساعت 13:51

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra_xx_m نمایش پست ها
      https://www.uplooder.net/img/image/2...۶۳۶۳۴.jpg

سلام
      مرسی فازی ⁦⁦(⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡⁩
      گایز این کارنامه منه
      دوتا درس زدن تو ذوقم فیزیک و زمین شناسی
      که دوتاشونم قرار بود بالای 60 بزنم که نتیجه شد این
      شیمیم که کلا امسال داغون بود
      ریاضی هم که دی ماه سه برابر اینو جواب داده بودم
      زیست هم تست اونقدر که باید حل میشد نشد

شما هم بفرستیم کارنامه هاتون رو
      کرم فضولم بیدار شده
      رتبه خوبی میده انشالله سال بعد میترکونی
      زهرا معدلت چند بود؟

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من سر لج و لجبازی با مامان و بابام از نیمه دوم دهم هیچی نخوندم . اونا میخواستن من 3 رشته اول برم درحالی که خودم نمیخواستم
      دیگه نمیدونم چیشد که دو ماهه به دارو علاقه پیدا کردم . 1 سال دیگه میمونم ببینم چی میشه
      نتیجه 3 ماه درس خوندنم تو دهم :/ . البته هفته اخر 4 تا کنکور زدم (بدون تحلیل)
      screenshot_2023-08-14-17-20-20-1.png

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      من تا کنکور دی درس نخوندم ن اینک درگیر باشمو اینا همینجوری نخوندم الان ک ترازم لب مرزیه عین سگ پشیمونم
      تازه بعد اونم درست و حسابی نخوندم ک هععی تف

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من پشت کنکوری بودم خیلی پراکنده درس خوندم میانگین روزی ۳ ساعت و امسال بالاتر از ۷ ساعت در روز هم نتونستم بخونم ، نقاط قوتم حفظیات ، شیمی اصلا محاسباتی کار نکردم و سوال محاسباتی هم تو کنکور نزدم ، کنکور دی درصدام تقریباً نزدیک صفر بود، رشد درصدام از اواخر اردیبهشت شروع شد که شروع به ازمون زدن و تحلیل کردم ، پشیمانی ام نخواندن زمین ، امسال برا پیرا خوندم که به نظر خودم درصدای کافی زدم ولی با این تراز دیگه نمیدونم به چی امید داشته باشم
      img_20230812_083242.jpg

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      من پشت کنکوری بودم خیلی پراکنده درس خوندم میانگین روزی ۳ ساعت و امسال بالاتر از ۷ ساعت در روز هم نتونستم بخونم ، نقاط قوتم حفظیات ، شیمی اصلا محاسباتی کار نکردم و سوال محاسباتی هم تو کنکور نزدم ، کنکور دی درصدام تقریباً نزدیک صفر بود، رشد درصدام از اواخر اردیبهشت شروع شد که شروع به ازمون زدن و تحلیل کردم ، پشیمانی ام نخواندن زمین ، امسال برا پیرا خوندم که به نظر خودم درصدای کافی زدم ولی با این تراز دیگه نمیدونم به چی امید داشته باشم
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_20230812_083242.jpg
مشاهده: 1181
حجم: 48.3 کیلو بایت
      سلام امسالم بنظرم شانس پیراداری هرچندتارتبه نیادهیچی نمیشه گفت ولی اگه تصمیم گرفتی دوباره کنکوربدی حتماترمیم کن اونایی که ضریبشون بالاست مثل ادبیات ودینی حداقل
      واقعا حیفه بخاطریه نمره کمتربیشتر کل زحماتت به هدربره
      باتوجه به پراکنده خوندنت کنکوروخوب دادی یکم جدی تر کارکنی تمومه موفق باشی

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه ها من تراز کنکورم 8500 و تراز سوابقم 7300 شد بنظرتون میتونم به فیزیو ازاد امید داشته باشم؟ بین الملل پزشکی یا دارو چی؟ یا اینکه خیاله
      ویرایش توسط sara708 : 24 مرداد 1402 در ساعت 01:56

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی خوب میشه کسایی که تو یه درسی درصد خوبی کسب کردن منابعشون روش مطالعشون و هر چیزی که باعث پیشرفتشون شده رو بگن

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_20230812_083242.jpg
مشاهده: 1181
حجم: 48.3 کیلو بایت
      سلام شما منبع زیستتون چی بود؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من تراز کنکور ۹۴۰۰ با درصد های زیست : ۶۲ ، فیزیک : ۲۰ ( برای فیزیک وقت کم اوردم) ، شیمی : ۵۴ ، ریاضی : ۲۴ ، زمین ۷۷ ... و با معدل ۱۹.۱۲ که تراز معدلم شده تقریبا ۷۵۰۰ ... مسلما به چیزی که میخوام نمیرسم، نمیدونم چی میشه ولی باید میگفتن تا من نمره های بالا رو هم ترمیم میکردم تا تراز بالاشون حساب بشه خب، من فقط زیستم ۱۸ بود ترمیم کردم و شد ۱۹ ، اختصاصی هام بقیه ۱۹ و ۱۹.۵ ولی دینی و عربی ۱۸.۲۵ که باید ترمیم میکردم ولی چون فکر میکردم نمره بالا رو حساب میکنند و ممکنه کم تر بگیرم ولی الان میگن نمره با تراز بالا ...
      خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      هرگونه کارنامه فیک ببینم اخراج
      دست مریزاد بچه ها . بهترین ها سهم شما از کنکور ❤️

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Malakitii نمایش پست ها
      من تراز کنکور ۹۴۰۰ با درصد های زیست : ۶۲ ، فیزیک : ۲۰ ( برای فیزیک وقت کم اوردم) ، شیمی : ۵۴ ، ریاضی : ۲۴ ، زمین ۷۷ ... و با معدل ۱۹.۱۲ که تراز معدلم شده تقریبا ۷۵۰۰ ... مسلما به چیزی که میخوام نمیرسم، نمیدونم چی میشه ولی باید میگفتن تا من نمره های بالا رو هم ترمیم میکردم تا تراز بالاشون حساب بشه خب، من فقط زیستم ۱۸ بود ترمیم کردم و شد ۱۹ ، اختصاصی هام بقیه ۱۹ و ۱۹.۵ ولی دینی و عربی ۱۸.۲۵ که باید ترمیم میکردم ولی چون فکر میکردم نمره بالا رو حساب میکنند و ممکنه کم تر بگیرم ولی الان میگن نمره با تراز بالا ...
      سلام ... کنکور رو بنظرم خوب دادین ... تبریک میگم ... کاش این ماجرای معدل اینجوری پیش نرفته بود .... ولی بنظرم شما هر چی کد رشته از رشته های تاپ هست مخصوصا تعهدی ها رو بزنین ... انشااله که همین امسال رفتنی می شین ...

با توجه به نتیجه خوب کنکورتون امکانش هست که درباره پروسه مطالعاتی تون واسه هر درس بفرمایین ؟؟؟؟ اینکه از کی شروع کردین به خوندن ؟؟ میانگین چند ساعت در روز میخوندین ؟ منابعتون چیا بودن ؟ کنکور آزمایشی که شرکت کردین و نظرتون درباره کنکور آزمایشی ؟؟؟ و مابقی چیزایی که باعث شد که همچین تراز خوبی واسه کنکور بگیرین و از نظر خودتون داخل نتیجهی کنکورتون تاثیر گذار بوده واسه بچه ها بگین تا چراغ راهی باشه واسمون ...

ممنون از وقتی که می ذارین ...

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad_ha نمایش پست ها
      سلام شما منبع زیستتون چی بود؟
      خیلی سبز ، تستای جزوه و ازمون قلم

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن