آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67
    نمایش نتایج: از 91 به 96 از 96
    1. Top | #91
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Malakitii نمایش پست ها
      من معدل ۱۹.۱۲ هم برای سالهای قبلی بود و فقط زیست ترمیم کردم از ۱۸ شدم ۱۹ و بقیه بالای ۱۹ بودن به جز عربی و دینی ۱۸.۵ بود که مشاور احمق گفت اونا لازم نیست ( بهش میگم مشاور احمق ولی اونم نمی دونست که تراز های معدل این طوری برای سال های مختلف متفاوت خواهند بود .... من دلگیرم چون اگه میدونستم نمرات بالام رو هم ترمیم میزدم چون واقعا کنکورم برای منی که آذر شروع کردم خوب بود.)

من واقعا نمی تونم نظری بدم ممکنه نا امید کنم و ممکنه امیدوار کنم اما خواهشا با روانشناسی زرد پیش نرسید که آره میشه و اینا تو میدونی ۵۰ درصد کنکوره واقعا باید چه درصد هایی بزنی تا بتونه نمراتت رو جبران کنه ؟ اصلا جبران میشه؟؟؟
      چرا ترک تحصیل راه موفقیت آدمها از پزشکی و دندان نمیگذره من اینو دارم تو نزدیک ترین آدم های زندگیم لمس میکنم.

اما راه نجات از ایران نمیگذره در همه جا زندگی رو برامون سخت کردند اینا ...

من فقط برات آرزو میکنم که دوباره فرصت ترمیم بدن ...

زیاد در فروم نیستم و وقتی هم بیام فعالیت نمیکنم و فقط سوال میپرسم ، اگه دیر جواب دادم دلیلش این بود شما ببخش ... ولی هر مسیری انتخاب کردی با خودت رو راست باش...
      ممنون بابت پاسخگویی

2. Top | #92
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ERIC04 نمایش پست ها
      امسال رتبه های منطقه یکی ها نسبت به کشوریشون بدتر شده
      اینم شانس ماست دیگه
      اتفاقا برعکس امسال خیلی بهتر شده
      یک رتبه منطقه مشابه سال ۱۴۰۰ رتبه کشوری ۱۰۳۰۰ سال ۱۴۰۱ ۹۸۰۰ و سال ۱۴۰۲ ۹۳۰۰
      حداقل برای منطقه یک که دقیقا همینطور بوده

3. Top | #93
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Danica نمایش پست ها
      اتفاقا برعکس امسال خیلی بهتر شده
      یک رتبه منطقه مشابه سال ۱۴۰۰ رتبه کشوری ۱۰۳۰۰ سال ۱۴۰۱ ۹۸۰۰ و سال ۱۴۰۲ ۹۳۰۰
      حداقل برای منطقه یک که دقیقا همینطور بوده
      دوست عزیز انگار برعکس متوجه شدید اینایی که گفتی نشونه بدتر شدنه یعنی اگر نفر 10300 کشور بود مثلا میشد ۳۰۰۰ منطقه یک الان باید ۹۳۰۰ کشور بشه تا بشه ۳۰۰۰ منطقه یک

4. Top | #94
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amureza نمایش پست ها
      دوست عزیز انگار برعکس متوجه شدید اینایی که گفتی نشونه بدتر شدنه یعنی اگر نفر 10300 کشور بود مثلا میشد ۳۰۰۰ منطقه یک الان باید ۹۳۰۰ کشور بشه تا بشه ۳۰۰۰ منطقه یک
      دوست عزیز وقتی رتبه در کشوری در مقایسه با سال های قبل تر پایین تر باشه(یعنی مثلا امسال که ۹۳۰۰ بوده) نشون دهنده اینه که سهم بیشتری از ظرفیت دانشگاه به نسبت قبل به اون منطقه داده شده… یعنی ارزش ۳ هزار منطقه یک امسال در مقیاس کشوری خیلی بالاتر از ارزش همین رتبه در سال ۱۴۰۰ بوده و میتونه رشته ها و شهرهای بهتری رو بیاره
      بذارید در مقایسه سال ۱۴۰۰ و ۹۹ بهتون بگم
      سال ۱۴۰۰ اومدن از سهمیه صندلی های دانشگاه منطقه یک کم کردن و منطقه سه اضافه کردن
      این موضوع باعث شد که در منطقه یک، رتبه ۳۰۰۰ رتبه کشوریش به نسبت سال ۹۹ بدتر بشه در نتیجه با یک رتبه مشابه و تراز مساوی شخصی که ۳ هزار منطقه یک بوده رشته و دانشگاه هایی که بر حسب سال ۹۹ باید میاورده رو نیاره و برعکس رتبه ۳ هزار منطقه سه رتبه کشوری بهتری داده و به نسبت همون رتبه و تراز در سال ۹۹ رشته های خیلی بهتری رو میتونه بیاره(میتونید برید سایت قلمچی و درستی حرفم رو ببینید)
      حالا من یک سری ایکرین از سایت قلمچی میذارم تا بهتر متوجه بشید:
      نام: IMG_1372.jpg نمایش: 159 اندازه: 45.4 کیلو بایت
      عکس بالا مربوط به قبولی های سال ۹۹… اگه دقت کنید همه پزشکی شهریه پرداز اوردن
      نام: IMG_1373.jpg نمایش: 158 اندازه: 50.2 کیلو بایت
      عکس بالا مربوط به قبولی های ۱۴۰۰… همونطور که میبینید رتبه کشوری بدتر از سال قبل و قبولی ها یا دامپزشکی تهران شبانه بوده(۳ هزار حتی دامپزشکی روزانه تهران هم نیاورده) و پزشکی هایی که قبول شدن هم همه سهمیه منطقه محروم داشتن(یعنی پزشکی شهریه پرداز ما نداریم)
      حالا منطقه ۳ دقیقا برعکس این قضیه هست
      حتی اگه قبولی های این دو سال رو در منطقه یک مقایسه کنید به حرفم بیشتر پی میبرید
      نمیخواستم گذشته رو مرور کنم بالاخره گذشته ولی میگم اگه منطقه یک هستید خوشحال باشید با رتبه امسالتون میتونید جاهای خیلی بهتر از سال های قبل قبول بشید

5. Top | #95
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      حالا خواهشا یکی نیاد سر این موضوع بحث الکی بکنه که تو از منطقه ۳ بد گفتی و اینا… من بد هیچ منطقه ای رو نگفتم تمام مردم تمام مناطق عزیز هستن دوستان درباره کم شدن رتبه کشوری پرسیده بودن کامل براشون توضیح دادم که سال ۱۴۰۰ هم این اتفاق برای منطقه ۳ای ها افتاد و به نفعشون شد همین

6. Top | #96
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amureza نمایش پست ها
      این عکس ها مربوط به منطقه ۳ هست:
      نام: IMG_1375.jpg نمایش: 154 اندازه: 45.8 کیلو بایت
      عکس بالا مربوط به سال ۹۹ منطقه ۳… به رتبه های کشوری و جاهایی که قبول شدن دقت کنید
      نام: IMG_1376.jpg نمایش: 154 اندازه: 44.0 کیلو بایت
      عکس بالا سال ۱۴۰۰… به رتبه های کشوری و جاهایی که قبول شدن دقت کنید… همه شهریه پرداز جاهای خوب اوردن

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن