!life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it
!life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it
سلام ... شما نمره هاتونو از کجا دیدین ؟؟؟
من که هر چی سعی می کنم وارد سایت my.medu بشم ، سایته بالا نمیاره ... ( من ترمیم امتحان دادم )
کسی می دونه که نمرات نهایی رو باید از کجا دید ؟؟؟
"دردی که انسان را ب سکوت وا میدارد
بسیار سنگین تر از دردیست
ک انسان را ب فریاد وا میدارد!
و انسان ها فقط به فریاد هم میرسند
نه به سکوت هم.."
فروغ فرخزاد
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
سلام
آموزش و پرورش هی بخشنامه میده ۱۰ صبح کارنامه و نمرات رو فرستادیم مدرسه
مدرسه هم میگه فعلا چیزی دستمون نرسیده اگه برسه اول میذارن سایت
اینا که میگن نمره ها رو فرستادیم مدرسه دروغی بیش نیس
ببینید میگن ۱۰ صبح میفرستیم برین بگیرین
چجوری ۱۰ صبح به همه مدارس کشور میخوان بفرستن؟ بعد چجوری همه کارنامه ها رو چاپ کنن زنگ بزنن ما هم اماده بشیم سوار ماشین یا تاکسی یا مترو و اتوبوس بشیم برسیم مدرسه کارنامه بگیریم چک کنیم اعتراضی ها رو تجدید نظر بفرستیم ؟
دیگع تایم مدرسه تموم میشه خب
یجورایی با منطق جور درنمیاد
اینو صبح مثلا 7 یا 8 بفرستن ما هم تا ۱۲ بریم بگیریم
سلام ... بچه ها کدومتون نمره نهایی خردادتون رو گرفتین ؟؟؟ ( از طریق سایت رفتین ( چه سایتی؟) یا این که حظوری رفتین مدرسه ؟)
نمره هاتونو هم بگین(مخصوصا ترمیما ) که بد تر از اونی که فکرکردین شده یا بهتر ؟؟؟
و بگین که قصد اعتراض دارین یا نه ؟؟؟ ( راستی تا کی مهلت اعتراض هست ؟ )
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
رفتم نمره ترمیممو گرفتم .... به نظر خیلی ریزبینانه و سختگیرانه تصحیح کردن .... دینی رو فکر می کردم 18 یا 17.5 بگیرم ..... در کمال تعجب 16.5 !!!
کاش دوره های قبل تر ترمیم داده بودم ... اون موقع آسون تر بود ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)