X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

درخواست راهنمایی برای انتخاب ازمون ازمایشی

سلام میخواستم بپرسم کیفیت سوالات گزینه دو نسبت به قلمچی و گاج و ماز چجوریه بنظرتون اگه امسال گزینه دو ثبت نام کنم درکنارش ازمون های قلمچی و گاج بزنم خوبه یا کلا قلمچی ثبت نام کنم !؟

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام رفیق
      گزینه دو پاسخنامه سوالات رو به صورت کاغذی نمیده ، پشتیبان هم ندارن ولی کیفیت سوالاتش خوبه ، قلم چی و گاج به نظرم بهتره ، قلم چی دانش آموزان رو زیاد باهم مقایسه می کنه و ممکنه اگه ترازت تو یه آزمونی خوب نشه روحیه ات رو از دست بدی

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سلام من از وضع امسال کامل اطلاع ندارم ولی میدونم قلم چی به شدت تقلب بالاست و تراز و رتبه ای که میده واقعا غیر واقعی هست من خودم به شخصه وقتی میدیدم رتبم خوب نمیشه انگیزم افت می کرد ولی اگر میتوانی با رتبه ای که حقت واقعا رتبه بهتر هست و تراز پایین کنار بییای قلم چی ازمون خوبیی هست اگر نه به نظرم ازمون گاج بهتر از گزینه باشه باز حالا ممکنه گزنه سطح سوالاتش رو برده باشه بالا چون من یادم میاد گزیینه ازمون خیلی راحتیی داشت ولی عمومی خلیی خوبیی داشت که فعلا معلوم نیست عمومی برای سال بعد باشه یا نه من پنج شنبه ها ماز میزدم که اون هم تقلبش خیلیی کم بود جمعه ها قلم چی ازمون میدادم به عنوان ازمون تک درس هم از سوالات گاج و گزینه دو استفاده می کردم در کل اگر برنامه ریزی خوبی داشته باش همه را میتونی کار کنی و خیلی فرقی نداره ازمون اصلیت کدام باشه چون به مرور میتوانیی همه را بزنی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ممنون از راهنمایتون
      تقریبا فکرامو کردم و بنظرم برم گزینه دو بهتره چون برای خودم چنتا دلیل اوردم : ۱- برنامه گاج و قلمچی نسبت به گزینه دو فشرده تره و مخصوصا قلمچی تقلب درش زیاده و تا جایی که شنیدم خیلی هارو هم ناامید میکنه و واسه منی که تازه از امسال میخوام شروع کنم بنظرم قلمچی یخورده سنگین برام باشه
      ۲-سوالات گزینه ۲ اونطور که بقیه میگفتن استاندارده و نسبت به قلمچی و گاج به کنکور نزدیکتره یعنی نه سختره نه اسونتره و اینکه عمومیش هم میگن عالیه ( با فرض اینکه عمومی ها به کنکور برگرده )
      ۳-هزینه پایینتره و امکان ازمون انلاین دادن هم داره جامعه اماریش از گاج بالاتره و فکر کنم خودم هم با خوندن پاسخنامه از روی لب تاب مشکلی ندارم چون بهرحال ممکنه با این قیمت کتابا کلا یه سری کتابارو از رو پی دی اف بخونم و راه چاره ای نیست
      ۴-سوالات قلمچی و گاج و ... توی اینترنت موجوده پس اول من با یه ازمون استاندارد مثل گزینه ۲ باید برم جلو و بعدا میتونم هم قلچی هم گاج رو بزنم پس درکل اگه سوالات سختر هم خواستم میتونم برم قلمچی رو دانلود کنم
      ۵-بعضیا میگن مشاوره های قلمچی خیلی رومخن و خودم هم بنظرم نیازی به پشتیبان ندارم و فکرکنم برام بهتر هم باشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)