خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات

Lightbulb این برنامه فقط برای بچه های پشت کنکوریه ک درحد متوسط خوندن

ی برنامه خیلی ساده اس برا اخرین دور مرور. ازالان بگم ک اصلن ب درد بچه های نهایی و کسایی ک صفرن یا جمعبندی خیلی خوب و عالی داشتن نمیخوره
      صرفا برای بچه های پشت کنکوریه ک ترمیم ندارن و تا الانم درست حسابی نخوندن. فقط میخایم ی دور مرور کنیم ک بالاخره ی چیزایی سر جلسه بتونیم جواب بدیم

از همین امروز ینی14 خرداد تا روز 1 تیر این برنامه رو داریم و دو هفته اخر تا روز کنکور هم هرروز صبح و عصر یک آزمون جامع حل میکنیم. ینی روزی دوتا ازمون جامع

من کلیات برنامه رو مینویسم و پایین تر راجع بهش توضیح میدم :
      زیست روزی 24 صفحه
      شیمی روزی 22 صفحه
      ریاضی روزی 29 صفحه
      فیزیک روزی 22 صفحه
      زمین روزی 7 صفحه

این برنامه از 14 خرداد ینی امروز تا 1 تیر هست.(از 14 ام تا 24 ام مطالعه + 25 ام و 26 ام جبرانی + از 27 ام تا 1 تیر ادامه مطالعه )
      دوروز وسط برنامه ینی 25 و 26 خرداد خالی هست
      . اگر آزمون دارین ک تایمش رو بزارین برا آزمون یا اگ آزمونتون تاریخ دیگه ای هست این دوروز ک خالی هست رو تاریخش رو بزارین برا تایم آزمونتون. اگر آزمون ندارین و ی وقت از برنامه عقب افتادین این دوروز رو برای جبرانی استفاده کنین. بالاخره طبق شرایط خودتون از این دوروز استفاده درست بکنید

خب هر روز این تعداد صفحه رو ک بالاتر نوشتم باید بخونین.از درسای پایه دهم شروع کنین و پیش برین. (میشه روزی 104 صفحه کلن )

نکته مهم
      اینه ک اصلن نباید وسواسی درس بخونین و واو ب واو کلمات رو حفظ کنین. فقط درحدی ک کلیات مطلب کتاب یادتون بیاد و بتونین تست بزنین کافیه
      و اینکه فک نکنین ک خیلی زیاده نه اصلن
      من خودم خوندم و کاملن نرماله.اگ ی پیش زمینه ای از درس ها داشته باشین میتونین از صبح شروع کنین و تا شب صددرصد برنامه اجرا میشه ( این برنامه بدرد بچه هایی ک صفرن نمیخوره چون باید تایم زیادی درطول روز بزارن تا برنامه تموم شه و این بده )

روز یک تیر برنامه تموم میشه و از دوم تیر باید شروع کنین ب حل کردن آزمون های جامع
      میتونین صبح ی ازمون جامع از یکی از موسسه ها مث گاج یا قلمچی بزنین و عصر هم یکی از کنکورهای سال قبل
      دیگه اینجا ازمون سه روز یک بار نداریم چون تایم کمه و توی یک ماه قراره هم بخونیم هم ازمون بزنیم پس باید دیگه یکم فشار بیارین ب خودتون و روزی دوتا آزمون بزنین حتمن

اگ نظر بهتری دارین بگین اگرنه هم ک از الان بشین بخون دیگه دیره.

2. Top | #2
      Q22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ملکه چندتا سوال پیش میاد اگه توضیح بدید خوب میشه
      1 کتاب درسی فقط خونده میشه ؟ بدون هیچ کمک درسی ؟
      2 تست زدن چی ؟ مرور بدون تست چقدر از مطالب رو میتونه تثبیت کنه ؟
      3 به طور میانگین واسه اتمام این برنامه چند ساعت وقت لازمه ؟
      4 مبحثی مرور کردن همراه با تست بهتره یا صفحه به صفحه ؟

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Q22 نمایش پست ها
      ملکه چندتا سوال پیش میاد اگه توضیح بدید خوب میشه
      1 کتاب درسی فقط خونده میشه ؟ بدون هیچ کمک درسی ؟
      2 تست زدن چی ؟ مرور بدون تست چقدر از مطالب رو میتونه تثبیت کنه ؟
      3 به طور میانگین واسه اتمام این برنامه چند ساعت وقت لازمه ؟
      4 مبحثی مرور کردن همراه با تست بهتره یا صفحه به صفحه ؟
      خب طبق شرایط خودتون باید برین جلو. مثلن من خودم برا زیست فقط کتاب درسی میخونم ولی فیزیک کمک درسی هم میخونم. بالاخره اگ تا الان مطالب رو خونده باشین ی چیزایی بلدین و یادتونه. فقط ی مرور سریع کافیه و گفتمم ک بیشترتایم رو بزارین برا تست زدن سعی کن همراه با تست مطالب هم یادبگیرین
      اینکه چقد طول میکشه برا هرکسی متفاوته من خودم زیست و زمین رو صبح میخونم بقیشم توی سه تا پارت دو ساعته عصر میخونم. روهم رفته میانگین ده ساعت کافیه نرمال هم هست
      مبحثی مرور کردن کار درست تریه اما شما الان دقت کن ما تایم کمی داریم پس نمیتونیم مبحثی بخونیم چون من خودم خوندم و میدونم مبحثی خوندن زمان بیشتری میخاد الان تجربه من اینه توی این تایم باقی مونده تنها راه مرور همینه ک اینم خیلیا میگن نه دیگه وقت نیس ی دور کامل بخونیم و ازمونم بزنیم اما امااا اگ شما با روش دیگه ای حال میکنین خوب بهتره هرچه سریع تر شروع کنین و بخونین هی نباید دنبال راه و چاه بگردیم رمزش اینه ی روش انتخاب کنی و تا تهش پیش بری. درنهایت نتیجه یکسانی میگیری و خیلی وابسته ب روش خاصی نیس مهم اینه بخونی یادبگیری و تست بزنی. ولی من خودم سه ساله پشت کنکورم دیگه همه جوره امتحان کردم روش هارو و ب نظرم این روش الان جوابه.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرم الان ،تو خرداد ،این روش به شدت اشتباهه .الان فقط موقع ازمون جامع و پیدا کردن اشکالات تو امون هست ..خوندن صفحات کتاب به درد نمی خوره .باید ازمون زد و اون صفحه ای که اشکال داشتیم مرور بشه .این روش اصلااصلا خوب نیست .الان فقط باید مرور رو از طریق ازمون جامع کرد .و الان روزی دوتا ازمون زد تا کنکور .نه تازه 14 روز اخر به خودمون بیایم و ازمون جامع بزنیم .الان برین از هرکی بپرسید که ازمون جامع رو دیر شروع کرده ،اولین حرفی که میزنه این بوده که کاش زودتر جامع دن رو شروع کرده بودم . من یکی از دوستام از اردیبهشت با پایه متوسط رو به پایین ازمون جامع رو شروع کرد ، الان درصداش رو 70 80 میچرخه
      ویرایش توسط Abiedarya : 14 خرداد 1402 در ساعت 20:46

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAhUR_1400 نمایش پست ها
      به نظرم الان ،تو خرداد ،این روش به شدت اشتباهه .الان فقط موقع ازمون جامع و پیدا کردن اشکالات تو امون هست ..خوندن صفحات کتاب به درد نمی خوره .باید ازمون زد و اون صفحه ای که اشکال داشتیم مرور بشه .این روش اصلااصلا خوب نیست .الان فقط باید مرور رو از طریق ازمون جامع کرد .و الان روزی دوتا ازمون زد تا کنکور .نه تازه 14 روز به خودمون بیایم و ازمون جامع بزنیم
      خب گفتم ک این برنامه ب درد اونایی ک مرور کردن و الان دنبال جمع بندی هستن نمیخوره فقط برا بچه هاییه ک میخان ی دور مرور کنن ک فقط بتونن سر جلسه ی چیزایی جواب بدن. خب وقتی الان ما 50 درصد مطلب رو فراموش کردیم ک نمیتونیم بریم آزمون بزنیم اول ی دور سریع میخونیم ک یاداوری شه بعدشم ازمون میزنیم حداقل بهتر از هیچی ک هس
      الان اگ بریم سراغ ازمون چون مطلب زیادی یادمون نیس بیشتر باعث اضطراب و دلهره میشه چون فک میکنیم واقعن هیچی بلد نیستیم ولی اگ ی دور مرور کنیم ک یاداوری شه و بعد بریم سراغ ازمون بهتره توی این چند روزهم ک برا ازمونه گفتم اگ فشار بیاریم ب خودمون و روزی دوتا ازمون بزنیم تا اخرش حداقل 20 تا ازمون زدیم و کافیه. ب نظرم بهتره خیلی ایده آل گرا نباشیم چون کار سخت تر میشه
      و برای ما الان اول اردیبهشت نیس ک مث دوستتون هفتاد روز وقت داشته باشیم کلن سی روز دیگه وقت داریم و کارزیادی نمیتونیم بکنیم ولی اگ همین سی روز هم تلاش بکنیم اتفاقای بهتری میفته
      ویرایش توسط queen of konkur : 14 خرداد 1402 در ساعت 20:57

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بازم اشتباه ترین کار ممکن است .دوست بنده از همون اردیبهشت شروع کرد به خوندن بدون هیچ مروری .فقط ازمون جامع زد . و شد یه ماه .بعد یه ماه اینه درصدش .الان زمین رو صد میزنه .زیست شده 80 70 .الان هم فقط یه ماه مونده .کسی می خواد نتیجه ببینه ،مرور رو تو همین ازمون جامع میکنه .خوندن صفحات و تست مبحثی الان به شدت اشتباهه .الان فقط ازمون جامع .ازمون جامع باید طوری باشه که مثل مرور باشه .نه فقط دیدیم یه سوال درسته دیگه خدافظ تست بعدی .باید دونه به دونه و گزینه به گزینه تحلیل بشه . خیلی ببخشید ولی اگه می خواید پشت کنکور بمونید این روشی که نوشتید رو امتحان کنید .بعد 8 بار امون جامع زدن ،چنان درصد پیشرفت میکنه که خودتون تعجب میکنید .من خیلیا رو دیدم تو همین ماه اخر با ازمون جامع دن به بهترین رشته های تجربی رسیدن .
      موفق باشید

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAhUR_1400 نمایش پست ها
      بازم اشتباه ترین کار ممکن است .دوست بنده از همون اردیبهشت شروع کرد به خوندن بدون هیچ مروری .فقط ازمون جامع زد . و شد یه ماه .بعد یه ماه اینه درصدش .الان زمین رو صد میزنه .زیست شده 80 70 .الان هم فقط یه ماه مونده .کسی می خواد نتیجه ببینه ،مرور رو تو همین ازمون جامع میکنه .خوندن صفحات و تست مبحثی الان به شدت اشتباهه .الان فقط ازمون جامع .ازمون جامع باید طوری باشه که مثل مرور باشه .نه فقط دیدیم یه سوال درسته دیگه خدافظ تست بعدی .باید دونه به دونه و گزینه به گزینه تحلیل بشه . خیلی ببخشید ولی اگه می خواید پشت کنکور بمونید این روشی که نوشتید رو امتحان کنید .بعد 8 بار امون جامع زدن ،چنان درصد پیشرفت میکنه که خودتون تعجب میکنید .من خیلیا رو دیدم تو همین ماه اخر با ازمون جامع دن به بهترین رشته های تجربی رسیدن .
      موفق باشید
      چشم حتمن این کار رو انجام میدم مرسی از نظرت

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      الان یعنی دوازدهمی ای که مطلب نخونده زیاد داره و ۲۰ ۳۰درصد مطالب رو فقط مطالعه کرده و دیر شروع کرده هم میتونه ازمون جامع هارو بزنه؟با درصد های داغونی که در انتظارشه(حتی زیر ۱۰درصد)آیا حین تحلیل ازمون و دونه دونه بررسی کردن گزینه بصورت آموزشی میتونه فایده داشته باشه؟(قاعدتاً تایم ازمون سه ساعته رو هم نهایتا یکساعت میده و کل وقت عملا درگیر یادگیری با تحلیل ۸۰ ۹۰ سوالات ازمونیه که نزده) یا باید کلا بشینه تا آخر خرداد خودشو جمع و جور کنه و اونوقت جامع هارو بزنه؟
      ویرایش توسط Goliiii : 15 خرداد 1402 در ساعت 02:38

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Goliiii نمایش پست ها
      الان یعنی دوازدهمی ای که مطلب نخونده زیاد داره و ۲۰ ۳۰درصد مطالب رو فقط مطالعه کرده و دیر شروع کرده هم میتونه ازمون جامع هارو بزنه؟با درصد های داغونی که در انتظارشه(حتی زیر ۱۰درصد)آیا حین تحلیل ازمون و دونه دونه بررسی کردن گزینه بصورت آموزشی میتونه فایده داشته باشه؟(قاعدتاً تایم ازمون سه ساعته رو هم نهایتا یکساعت میده و کل وقت عملا درگیر یادگیری با تحلیل ۸۰ ۹۰ سوالات ازمونیه که نزده) یا باید کلا بشینه تا آخر خرداد خودشو جمع و جور کنه و اونوقت جامع هارو بزنه؟
      ی روز امتحانش کن
      برو ازمون بزن ببین چ جوریاس
      اگ واقعن هیچی بلد نیستی و چهارپنج تا سوال از هردرس بیشتر نمیتونی جواب بدی خب باید بری بخونی دیگه
      ب قول خودت تا اخر خرداد جمعش کن و دوهفته اخر ازمون بزن
      و البته از کسی هم ک تو همچین شرایطیه و درست و حسابی نخونده واقعن انتظاری نمیره از اردیبهشت شروع ب جامع زدن بکنه
      الان درحد سطح خودت باید کار کنی حداقلش اینه ک عقب نکشی فقط ی کاری انجام بده

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن