ی برنامه خیلی ساده اس برا اخرین دور مرور. ازالان بگم ک اصلن ب درد بچه های نهایی و کسایی ک صفرن یا جمعبندی خیلی خوب و عالی داشتن نمیخوره
صرفا برای بچه های پشت کنکوریه ک ترمیم ندارن و تا الانم درست حسابی نخوندن. فقط میخایم ی دور مرور کنیم ک بالاخره ی چیزایی سر جلسه بتونیم جواب بدیم
از همین امروز ینی14 خرداد تا روز 1 تیر این برنامه رو داریم و دو هفته اخر تا روز کنکور هم هرروز صبح و عصر یک آزمون جامع حل میکنیم. ینی روزی دوتا ازمون جامع
من کلیات برنامه رو مینویسم و پایین تر راجع بهش توضیح میدم :
زیست روزی 24 صفحه
شیمی روزی 22 صفحه
ریاضی روزی 29 صفحه
فیزیک روزی 22 صفحه
زمین روزی 7 صفحه
این برنامه از 14 خرداد ینی امروز تا 1 تیر هست.(از 14 ام تا 24 ام مطالعه + 25 ام و 26 ام جبرانی + از 27 ام تا 1 تیر ادامه مطالعه )
دوروز وسط برنامه ینی 25 و 26 خرداد خالی هست. اگر آزمون دارین ک تایمش رو بزارین برا آزمون یا اگ آزمونتون تاریخ دیگه ای هست این دوروز ک خالی هست رو تاریخش رو بزارین برا تایم آزمونتون. اگر آزمون ندارین و ی وقت از برنامه عقب افتادین این دوروز رو برای جبرانی استفاده کنین. بالاخره طبق شرایط خودتون از این دوروز استفاده درست بکنید
خب هر روز این تعداد صفحه رو ک بالاتر نوشتم باید بخونین.از درسای پایه دهم شروع کنین و پیش برین. (میشه روزی 104 صفحه کلن )
نکته مهم اینه ک اصلن نباید وسواسی درس بخونین و واو ب واو کلمات رو حفظ کنین. فقط درحدی ک کلیات مطلب کتاب یادتون بیاد و بتونین تست بزنین کافیه
و اینکه فک نکنین ک خیلی زیاده نه اصلن
من خودم خوندم و کاملن نرماله.اگ ی پیش زمینه ای از درس ها داشته باشین میتونین از صبح شروع کنین و تا شب صددرصد برنامه اجرا میشه ( این برنامه بدرد بچه هایی ک صفرن نمیخوره چون باید تایم زیادی درطول روز بزارن تا برنامه تموم شه و این بده )
روز یک تیر برنامه تموم میشه و از دوم تیر باید شروع کنین ب حل کردن آزمون های جامع
میتونین صبح ی ازمون جامع از یکی از موسسه ها مث گاج یا قلمچی بزنین و عصر هم یکی از کنکورهای سال قبل
دیگه اینجا ازمون سه روز یک بار نداریم چون تایم کمه و توی یک ماه قراره هم بخونیم هم ازمون بزنیم پس باید دیگه یکم فشار بیارین ب خودتون و روزی دوتا آزمون بزنین حتمن
اگ نظر بهتری دارین بگین اگرنه هم ک از الان بشین بخون دیگه دیره.