X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

تو این تایم باقی مونده چطور بخونم که 40 درصد نهایی رو بگیرم؟

من کلا گذاشته بودم بعد از عید شروع کنم برای خوندن برای امتحان نهایی ولی الان حجم این همه درس رو که دیدم واقعا استرس گرفتم چون بعد از عید احتمالا مجبورمون کنن بریم مدرسه و عملا نصف وقتم رو این میره
      بعد من پایه ضعیفی هم دارم
      تا خرداد 7 هفته مونده چطور این همه درس رو جمع کنم
      چطور برنامه ریزی کنم
      ممنون میشم راهنماییم کنید
      انگار نفرین کرده اند... این خاک را اجداد ما
      تا بوده زاری بوده و... تا مانده غم در یاد ما
      ما نسل بازی خورده ایم...آتش به پرهامان زدند
      شاهان به آتش بازی و... نیرنگ و استبداد ما
      بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست
      پایان بازی مات بود...از کیش مادرزاد ما.
      ..

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      چه مدرسه مزخرفی دارین هیچ مدرسه ایی دوازدهمی هارو بعد عید مجبور نمیکنه برن مدرسه . اگه مجبور کردن تو نرو . نمیدونم برو گواهی پزشکی چیزی جور کن جیم شو ما پارسال خیلیا اصلا مدرسه بعد امتحانای ترم دوم اصلا مدرسه نرفتن البته اون موقع تازه حضوری شده بود

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ادموند نمایش پست ها
      چه مدرسه مزخرفی دارین هیچ مدرسه ایی دوازدهمی هارو بعد عید مجبور نمیکنه برن مدرسه . اگه مجبور کردن تو نرو . نمیدونم برو گواهی پزشکی چیزی جور کن جیم شو ما پارسال خیلیا اصلا مدرسه بعد امتحانای ترم دوم اصلا مدرسه نرفتن البته اون موقع تازه حضوری شده بود
      اره خیلی مزخرفه عملا وقت تلف کردنه
      بخاطر همین جریان مسمومیت های قبل عید نتونستیم بریم مدرسه اینا هم درس هارو تموم نکردن حالا میگن باااید بیایید
      ..

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Paradise.x نمایش پست ها

اره خیلی مزخرفه عملا وقت تلف کردنه
      بخاطر همین جریان مسمومیت های قبل عید نتونستیم بریم مدرسه اینا هم درس هارو تموم نکردن حالا میگن باااید بیایید
      حالا فعلا سعی کن از عیدت نهایت استفاده رو بکنی . ذهنتو درگیر این نکن که بعد عید چی میشه . منم پارسال تمام فکر و ذکرم پیچوندن مدرسه بود اصن درست حسابی درس نخوندم

5. Top | #5
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Paradise.x نمایش پست ها
      من کلا گذاشته بودم بعد از عید شروع کنم برای خوندن برای امتحان نهایی ولی الان حجم این همه درس رو که دیدم واقعا استرس گرفتم چون بعد از عید احتمالا مجبورمون کنن بریم مدرسه و عملا نصف وقتم رو این میره
      بعد من پایه ضعیفی هم دارم
      تا خرداد 7 هفته مونده چطور این همه درس رو جمع کنم
      چطور برنامه ریزی کنم
      ممنون میشم راهنماییم کنید
      سلام
      یه پیشنهاده
      روزی دوساعت وقت بزار برای عمومی نهایی
      هر روز دینی و ادبیات به مدت هر کدوم 45 دقیقه
      و عربی و زبان هم یه روز در میون و تو اون روز هرکدومش افتاد روزی 30 دقیقه
      چون تو سال دوازدهم هستی راحت عمومی ها رو اوکی میشی و با برنامه خیلی خوب تا امتحانا میتونی بخونی و مرور کنی
      حالا اینکه هر کدوم به چه شیوه بخونی باید خودت یه برسی کنی

برای تخصصی ها هم تشریحی بخون و هم تستی
      زیست رو هر روز بزار
      و بقیه رو چرخشی

باز هم میگم این یه پیشنهاده
      خودت بهتر میتونی راهشو پیدا کنی
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LEA نمایش پست ها

سلام
      یه پیشنهاده
      روزی دوساعت وقت بزار برای عمومی نهایی
      هر روز دینی و ادبیات به مدت هر کدوم 45 دقیقه
      و عربی و زبان هم یه روز در میون و تو اون روز هرکدومش افتاد روزی 30 دقیقه
      چون تو سال دوازدهم هستی راحت عمومی ها رو اوکی میشی و با برنامه خیلی خوب تا امتحانا میتونی بخونی و مرور کنی
      حالا اینکه هر کدوم به چه شیوه بخونی باید خودت یه برسی کنی

برای تخصصی ها هم تشریحی بخون و هم تستی
      زیست رو هر روز بزار
      و بقیه رو چرخشی

باز هم میگم این یه پیشنهاده
      خودت بهتر میتونی راهشو پیدا کنی
      خیلی ممنونم ازت عزیزم
      یکم شخصی سازیش میکنم و انجامش میدمC᭄
      ..

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام عشقم یه نصیحت بهت می‌کنم که تو هر شرایطی مثل آب باش این جمله بروسلی هست که مثل آب روان باش این یعنی وقتی یه سنگ تو آب میوفته آب خودشو جابه‌جا میکنه نه اینکه باهاش درگیر بشه !
      تو با وجود مدرسه میتونی نهایت تلاشمو بکنی با خودت بگو خب حالا که مجبورم برم مدرسه کاریش نمیتونم بکنم ولی خب من که میتونم از بقیه ساعات روز استفاده کنم پس مشکلی نیست

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راهنمایی مهم و کمک بهتری که میتونم بکنم این هست تو یه ساعاتی رو تو عید داری اول اینکه شروع میکنی به تست زدن و تست های کنکورهای سال قبل رو میزنی همین فردا برو سوالا و پاسخ تشریحی های کنکورهای سال های قبل رو دانلود کن و روی گوشیت تست بزن چند تا نکته هم راجبش میگم :

* شما تست های کنکور رو میزنی و هر جا از کتاب رو بد خوندی و یا بد فهمیدی متوجه میشی بر میگردی رو کتاب و تا حدی یلد میگیری که بتونی تست را حل کنی تاکید می‌کنم فقط تا حدی که بتونی اون تست رو حل کنی

* یه سری سوالای کنکور بشدت سخت هستن از اونجایی که شما قرار نیست به کل سوالا جواب بدین اگه دیدن یه سوال خیلی دشواره خیلی راحت روش رد میشین و بجای که کل وقتتون براش هدر بدین میرین چن تای دیگه حل میکنین

* اگه هزینه چاپ سوالای کنکور رو نداشتین مشکلی نیست تو گوشی حل کنین فقط اراده و خواست درونیتونو داشته باشید نزارید وقتتون تو گوشی هدر بره این اراده و هدفتون که نمیزاره وقتتون تو گوشی هدر بدین

*شما با تلاش و پشتکار یک بار کل سوالای ۳ کنکور گذشته رو میخونین تکرار می‌کنم با تلاش شما قراره تو ایام باقی مانده عید یکم کم خوابی بکشین و از تفریحاتتون بزنین اونم برای هدف شیرینتون

خب دوست عزیز بعد از عید زمانیه که شما میرید مدرسه شما تو اون زمان کتابای درسی رو با پشتکار و تلاش میخونی چون تو کنکور ازشون زیاد سوال میاد میدونم سخته که باز هم کتاباتونو از اول بخونین و وقت زیادی میبره اما مشت آخر رو محکم تر از همه مشتا بزن این بار کل کتابارو پارو کن از خواستم شده بزن و تمومشون کن و در آخر وقتی نزدیک کنکور بودی اون ۳ کنکور گذشته رو یه بار دیگه حل کن و برو سر جلسه اگه همه اینارو انجام بدی آفرین داری

راستی تا یادم نرفته بعضی موقع که خیلی خسته مثلا تازه از مدرسه رسیدی تو اتوبوس بودی یا خیلی وقته درس خوندی و سرت درد میکنه یا چشمات سوز میده یه چرت ۱۰ دیقه ای بزن تاکید می‌کنم ۱۰ دیقه کافیه. و بعد برو سراغ درست این خیلی به عملکرد درست ذهنیت کمک میکنه خوراکی حین درسا بخور غذا و مایعات بخور تا سرحال باشی و ذهنت خوب کار کنه موفق باشی سعی کردم مثل خواهر خودم از تجربیاتم برات بگم

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alilucian نمایش پست ها
      راهنمایی مهم و کمک بهتری که میتونم بکنم این هست تو یه ساعاتی رو تو عید داری اول اینکه شروع میکنی به تست زدن و تست های کنکورهای سال قبل رو میزنی همین فردا برو سوالا و پاسخ تشریحی های کنکورهای سال های قبل رو دانلود کن و روی گوشیت تست بزن چند تا نکته هم راجبش میگم :

* شما تست های کنکور رو میزنی و هر جا از کتاب رو بد خوندی و یا بد فهمیدی متوجه میشی بر میگردی رو کتاب و تا حدی یلد میگیری که بتونی تست را حل کنی تاکید می‌کنم فقط تا حدی که بتونی اون تست رو حل کنی

* یه سری سوالای کنکور بشدت سخت هستن از اونجایی که شما قرار نیست به کل سوالا جواب بدین اگه دیدن یه سوال خیلی دشواره خیلی راحت روش رد میشین و بجای که کل وقتتون براش هدر بدین میرین چن تای دیگه حل میکنین

* اگه هزینه چاپ سوالای کنکور رو نداشتین مشکلی نیست تو گوشی حل کنین فقط اراده و خواست درونیتونو داشته باشید نزارید وقتتون تو گوشی هدر بره این اراده و هدفتون که نمیزاره وقتتون تو گوشی هدر بدین

*شما با تلاش و پشتکار یک بار کل سوالای ۳ کنکور گذشته رو میخونین تکرار می‌کنم با تلاش شما قراره تو ایام باقی مانده عید یکم کم خوابی بکشین و از تفریحاتتون بزنین اونم برای هدف شیرینتون

خب دوست عزیز بعد از عید زمانیه که شما میرید مدرسه شما تو اون زمان کتابای درسی رو با پشتکار و تلاش میخونی چون تو کنکور ازشون زیاد سوال میاد میدونم سخته که باز هم کتاباتونو از اول بخونین و وقت زیادی میبره اما مشت آخر رو محکم تر از همه مشتا بزن این بار کل کتابارو پارو کن از خواستم شده بزن و تمومشون کن و در آخر وقتی نزدیک کنکور بودی اون ۳ کنکور گذشته رو یه بار دیگه حل کن و برو سر جلسه اگه همه اینارو انجام بدی آفرین داری

راستی تا یادم نرفته بعضی موقع که خیلی خسته مثلا تازه از مدرسه رسیدی تو اتوبوس بودی یا خیلی وقته درس خوندی و سرت درد میکنه یا چشمات سوز میده یه چرت ۱۰ دیقه ای بزن تاکید می‌کنم ۱۰ دیقه کافیه. و بعد برو سراغ درست این خیلی به عملکرد درست ذهنیت کمک میکنه خوراکی حین درسا بخور غذا و مایعات بخور تا سرحال باشی و ذهنت خوب کار کنه موفق باشی سعی کردم مثل خواهر خودم از تجربیاتم برات بگم
      ممنونم ازت
      ..

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)