خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 18 از 18
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات
      با تمرين و تكرار. كافيه ٣ تاشو بدوني: الكل، آلدهيد و كربوكسيليك اسيد ، اولي عامل oh , دومي ٢ گانه اكسيژن و ١ گانه هيدروژن و سومي يه oh و يه ٢ گانه اوكسيژن.
      حالا واسه عوامل اتر، كربونيل و استر از بالايي ها بترتيب ١ هيدروژن بكن تا بتوني وسط ملكول بزاريش. تمرين و تمرين....

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alikonkuri نمایش پست ها
      اقا اين گروه هاي عاملي رو چطور حفظ كنيم ؟؟؟؟؟
      خيلي اسونه كه دوست عزيز،در طول شيمي اينقدر كروه هاي عاملي كاربرد دارند و تكرار مي شوند تا به ملكه ي ذهن برسن.شما بايد دونه دونشونو بررسي كنين و البته من از كلمه ي حفظ خيلي متعجب شدم.من حفظ نكردمشون،اينقدر تكرار كردم تا ملكه ي ذهنم شد،كلا با حفظيات كلاهمون تو يه جوب نميره!!! من فقططط بايد بفهمم و تكرار كنم تا به صورت خودكار حفظ بشم.نمي تونم خودمو وادار كنم،در هر زمينه اي
      مثلا ادبيات لغات و مفاهيم فقط ريشه و اصل،عربي فقط تكرار،ديني مفهومي خوندن وتصور و تصويرسازي مطالب،زبان كلا ملكه ي ذهنمه جون تافل دارم از ٣سال قبل.
      رياضي و فيزيكم كه كاملا مشهوده فقط تمرين و ممارست و اثبات مفهومي تعاريف و فرمولها.
      شيمي فقط تكرار و تمرين و تصويرسازي
      زيست شناسي تكرار بسيار زياد خيلي تاكيد دارم روش و البته تكرار و بازهم تكرار در وهلللله ي بعد تست هاي تاليفي و مفهومي و تعميمي از منابع استاندارد و درنهايت جمع بندي كلي و موضوعي.من كلا نه قرص خاصي ميخورم نه امبول خاصي ميزنم با همينا خودمو تو كانون رسوندم به ٧٥٠٠

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان عزیز نیاز به حفظ کردن ندارن این مطالب نکته این موضو به این شکل که ترکیباتی که پیوند هیدروژنی دارن بالاترین نقطه دوب و جوش بعد از او بقیه با افزایش شعاع اتمی و چگالی نقطه ذوب و جوش بالا میره

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن