خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: شيمي 100عالي

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question شيمي 100عالي

سلام استاد
      من درسامو مفهومي ميخونم.و خوب درك ميكنم ولي يك سري مشكل داشتم كه ميخواهم نظر شما رو در اين موارد بدونم
      هميشه آزمون هايم را با ياري خدا عالي ميزنم بااين وجود در نحوه برنامه ريزي (روزي چندتا درس-شركت در كدام آزمون-نحوه صحيح برنامه ريزي وخواندن دروس به ويزه شيمي)مشكل دارم پيش يك مشاور هم رفتم ولي گفت باتوجه به درصد هاي عاليت خودت ميتوني از پسشان دربياي. شيمي رو خودم خوندم و در آزمونها درصد خوبي كسب ميكنم و تابحال در كلاس كنكور شيمي شركت نكرده ام بنظرتان در [كلاساي كنكور شركت كنم يا نه؟ميخوام همه درسارو عالي تر از عالي بزنم لطفا راهنمايي كنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟ ؟؟؟
      از آذربايجان غربي

استاد خيلي ممنون كه در پست قبلي راهنمايي كردين

چون نميتونم برنامه ريزي خوبي داشته باشم خيلي داغونم

آقا شايان لطفا عيب گيري نكنين
      ویرایش توسط leda : 24 شهریور 1391 در ساعت 18:06

2. Top | #2
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط leda نمایش پست ها
      سلام استاد
      من درسامو مفهومي ميخونم.و خوب درك ميكنم ولي يك سري مشكل داشتم كه ميخواهم نظر شما رو در اين موارد بدونم
      هميشه آزمون هايم را با ياري خدا عالي ميزنم بااين وجود در نحوه برنامه ريزي (روزي چندتا درس-شركت در كدام آزمون-نحوه صحيح برنامه ريزي وخواندن دروس به ويزه شيمي)مشكل دارم پيش يك مشاور هم رفتم ولي گفت باتوجه به درصد هاي عاليت خودت ميتوني از پسشان دربياي. شيمي رو خودم خوندم و در آزمونها درصد خوبي كسب ميكنم و تابحال در كلاس كنكور شيمي شركت نكرده ام بنظرتان در [كلاساي كنكور شركت كنم يا نه؟ميخوام همه درسارو عالي تر از عالي بزنم لطفا راهنمايي كنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟ ؟؟؟
      از آذربايجان غربي

به نظر من هر روز روی 2 درس یکی عمومی و یکی اختصاصی وقت بذارید و روز بعدش هم هم درس عمومی رو و هم اختصاصی رو عوض کنید تا بتونید به همه درسها همزمان تسلط پیدا کنید برای مشاوره بهتر از همکار مون دکتر افشار هم بپرسید.

3. Top | #3
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m_mashmuli نمایش پست ها

به نظر من هر روز روی 2 درس یکی عمومی و یکی اختصاصی وقت بذارید و روز بعدش هم هم درس عمومی رو و هم اختصاصی رو عوض کنید تا بتونید به همه درسها همزمان تسلط پیدا کنید برای مشاوره بهتر از همکار مون دکتر افشار هم بپرسید.

اگر از قبل حداقل یک بار درسها رو خوندی قلم چی شرکت کن ولی اگه هنوز خیلی از درسات مونده از سنجش شرکت کنید چون در آن صورت قلم چی وقتتو می گیره. ببینید نحوه درست خواندن اینه که ابتدا یک دور کتاب رو می خونند سعی کنید که خیلی تجزیه تحلیل کنید بعد این از جزوات خوب و یا از کتابهای خوب تجزیه تحلیل بیشتر را یاد بگیرید تا مفاهیم بهتر جا بیافتد یعنی کل فوت و فن سوال را باید در بیاورید بعد این می رید سراغ کتابهای تست تا با تکنیکهای تستی آشنا بشید و سوالها رو سریع تر بتونید جواب بدید و در ضمن نکته مهم این است که حتکا برای خودتون بعد از هر فصل یک دسته بندی کلی داشته باشید و نیز یک خلاصه از مطالب مخصوصا نکات مهم را بردارید که در روز مبادا به دردتون می خورد. در حالت کلی شنیدن موثرتر از خواندن است اگر توانایی کلاس کنکور را دارید استفاده کنید الیته با معلم خوب و حرفه ای و گرنه کلاس کنکور هم نرفتید مسئله ای نیست.
      باز هم سوالی داشتید تماس بگیرید.

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط leda نمایش پست ها
      سلام استاد
      از آذربايجان غربي

برنامه کلاسیتونو بفرستید. برنامه با ما. موفق باشید
      مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان

برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...

پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m_mashmuli نمایش پست ها

سلام استاد مشمولی...
      من شنیده بودم که تنوع دروس بیشتر باشه داخل یک روز خیلی بازدهی بالا تری داره..(از یه مشاور شنیدم)
      حالا که اینو دیدم یکم دچار دوگانگی شدم..
      یعنی داخل یه روز 2 عمومی و دو اختصاصی بزاریم بهتره یا یه عمومی و یه اختصاصی؟!
      من مسئول چیزی هستم که میگم،
      نه چیزی که تــــــو ازش برداشت میکنی ....!!!
      ...
      گفتنی ها بس بود...نوبت خاموشیست...(ح)
      ...
      سکوت میکنم ... سه نقطه و علامت تفکر...(ح)

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)