سلام.بیاید اینجاروش های مطالعه شیمیمونوبهم بگیم تادیگران استفاده کنن میدونم 100زدن سخته ولی امیدمونوازدست نمیدیم مگه نه؟!!!.به خداضرر نمیکنی فقط روشتو بگووروش های مرورکردنت .مرسی
سلام.بیاید اینجاروش های مطالعه شیمیمونوبهم بگیم تادیگران استفاده کنن میدونم 100زدن سخته ولی امیدمونوازدست نمیدیم مگه نه؟!!!.به خداضرر نمیکنی فقط روشتو بگووروش های مرورکردنت .مرسی
سلام.من فارغ التحصیل تجربی 91هستم.تصمیم گرفتم شیمی روبالای 80بزنم .گزینه 2میرم وکتاب آموزشی:مبتکران برای سال دوم وپیش دارم وکتاب خیلی سبزسال سوم.میخوام طوری برنامه بریزم که هرروزشیمی رویک ساعت بخونم .باتوجه به اینکه فارغ التحصیلم دغدغه امتحان و....ندارم .باتوجه به کتب آموزشیم چطوری بخونم ؟من هنوزنمیدونم چطوری باید این کتب روخوند!! اول کتاب وجزوه خودمو میخونم امانمیدونم اول درسنامه بخونم بعدتستاشو یابرعکس!!؟؟؟؟ آیالازمه همه درسنامه هاشوبخونم یافقط اونایی روکه بلدنیستم؟درضمن چندروزبعد خوندن تست بزنم ؟هردفعه چندتاتست؟درضمن شیمیم هم فعلادرحد10درصده ولی این توانایی رودرخودم میبینم که بالای80بزنم!
شیمی خداییش حفظ کردن فرمول هاسخته!چیکارکنیم ؟من خیلی روشیمی امیددارم بالابزنم .شیمی کتاب رواول میخونم بعددرسنامه های مبتکران.سه روزبعد هم تست.خوبه؟
ساسی استادسخنای استمراری
m_mashmuliاستاد
پاسخ ماروهم بدین لطفا!
اگر کسی گفت:"دوستت دارم!"
تحقیق کن٬شاید:
تکه کلامش باشد...!
شیمیو باید با علاقه بخونی
شیرینترین درسه
بخون فرداش تست بزن وو جن روز بعد مرور کن همیشه چندتا تست سخت و جامعم علامت گذاری کن
خدانگهدار
حفظ کردن واکنش ها واقعا سخته البته بعضی هاشو میشه با قاعده های مخصوص یاد گرفت ولی بعضی هاش به هیچ اصولی پایبند نیستن
ضرایب استکیومتری هم که دیگه قوز بالا قوز شده
خلاف قوانین
ویرایش شده.
چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم
ببخشید دیر جواب دادم کتابهات خوبه واقعیت رو بگم چون با این شرایط اگه واسه کنکور امسال بخواهید حتما باید روزی حداقل یک ساعت بخونید در ضمن اگه از قدیم (یعنی چند سال پیش) واسه امتحان مدرسه تون از هر جزوه ای خوندید اکتحان دادید اول اونو یک بار بخونید تا با تجدید خاطر های شیمی یه چیزهایی ذهنتون بیاد (البته می دونم خیلی چیزها از اون جزوه یاد نمی گیرد ولی مطمئن باشید چون شما شیمی را از اون جزوه قدیمی شروع کردید یه سر نخی میشه واسه شروع خوندن و خیلی زیاد هم رو اون وقت نذارید) بعد برید سراغ شیمی درمانی ها و یا ایستگاههای درس و نکته و سعی کنید مطالب که یاد گرفتید رو تجزیه و تحلیل کنید نه اینکه حقظ کنید بعد اینکه به این مرحله رسیدید برای هر بحث تستها را خودتون بزنید (یعنی از پاسخنامه نگاه نگنید) و نهایتا هر بحث رو همینجوری دنبال کنید .
اگر آهسته و پیوسته این مسیر رو طی کنید به 80 درصد حتما می رسید
چندروزبعدخوند درسنامه هاتست بزنم؟وچندتا؟
اگر کسی گفت:"دوستت دارم!"
تحقیق کن٬شاید:
تکه کلامش باشد...!
من خودم که متن کتاب درسیو هیچ وقت بیخیال نمیشم جون واقعا مهمه معلما مدرسمونم جون اصلا خوب نبودن همون موقعم جزوشونو نمیخوندم ولی شیمی 2 مثلا کتاب فار میخونم چون فصل 4 عالیییییی گفته
تستشم بستگی به برنامت داره من هر شب شیمی دارم البته اشتباه گفتم دو روز بعدش میزنم چون یک روز در میون پایه و پیش فرق داره
ولی تست مشخص کردنه برا همه درسا عالیه حتما امتحان کن
واکنشام تقریبا 10تا بدون قاعده هست که مجبوریم حفظ کنیم دیگه
موفق باشی...
خدانگهدار
مبتکران سال دوم چاپ91واسه کنکور92خوبه؟یاجدیداتغییرکر ده؟
عشــــــق ؛همین خنده های ساده توست . . . !
وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
دوستان من دارم شیمی مورتیمر میخونم شنیدم یه فصل هایی رو زیاد جالب توضیح نداده درسته؟کی تا اخرش خونده؟
واسه کسانی هم که نخوندن اگه سال چهارم نیستند توصیه میکنم بخونن
باشد که رستگار شوید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)