X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات

زیست شناسی کنکور 100 ( جامع )__جواب!!!

دوست عزیز مشاور سلیمانی تاپیک رو باز کنی به نظرم قشنگ تره!!!!

جواب حرفتون!!!

بله منم تعریف کتب فاطمی رو واسه آموزش تو دروس مختلف شنیدمه___در مورد موسسات هم امیدوارم روی صحبتتون با انتشارات چیا نباشه چون فک کنم خودتون هم بهتر می دونید که در حال حاضر اکثر انتشارات کتاب های فوق العاده قوی تو زیست منتشر کردنه که نیاز اکثر داوطلبا رو برآورده می کنه!!!

در مورد موسسات هم برا زیست جامع تا اون جایی که بنده می دونم یکی دکتر کریمی نیا و یکی هم همین مولف خودتون زیست جامع به صورت آزاد منتشر کردنه و بقیه موسسات اکثرا سی دی میدن بیرون که به جز تعداد انگشت شمار بقیه کاملا تشریحی مباحث رو تدریس کردنه و می کنن

نمی دونم روی صحبتتون با کدوم موسسه هست ولی لفظ فریب واسه همه صادق نیست!!!

یه چیزی هم راجغ به زیست خوب گفتید که الان تو ایران نیست و اینا همه تبلیغ ان

ببین عزیز نمیدونم چند تا کشور خارجی رفتیه که این نظر قشنگ رو دادی ولی بدون از انتشارات اندیشه سازان سابق گرفته تا همینخیلی سبز و دریافت و گاج و... الگو و فائق و.. که جدیدا وارد بازار رقابت شدنه کتاب های فوق العاده ای بیرون دادنه که هر ساله اکثر رتبه های برتر از این کتب استفاده کردن و میکنن

پس بهتره ب جای تبلیغ محصولاتت از اون کتاب مشاوره ایت گرفته تا.... دور و بر خودتو قشنگ نگاه کنی!!!

شما که مولف و ویراستار 135 جلد کتابی چرا ؟؟؟؟

خخخخخخخ

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. ببخشید شما تا حالا زیست خوندی ؟ باید م سنگ انتشارات ها رو به سینه بزنی . cd و dvd تبلیغات هستن . بنده قصد توهین به هیچ شخص حقیقی یا حقوقی رو ندارم اما خرید این محصولات تا چه اندازه مفیده ؟ آیا ارزش هزینه های میلیونی رو داره ؟ کنکور تجربی فقط زیست نیست. هر روز یک انتشارات یک محصول میده بیرون . اگه یک کتاب کامل در ایران بود این همه انتشارات کتاب زیست نمیدادن بیرون با اشکال و شکلهای مختلف. موسسات مختلف ( البته تعدادکمی ) فقط خون مردم رو میمکند.
      دیشب بنده فقط قصد داشتم نظر دانش آموزها رو در مورد این کتاب بپرسم که عرض کردند داری تبلیغ میکنی .قصد توهین نداشتم .
      آنچه البته به جایی نرسد فریاد است .
      با این روشن فکری هاتونه که مردم ی که هزینه ندارند باید درد و رنج این کنکور پر هزینه رو تحمل کنند.
      شما هزینه ش رو داری مردم که ندارند.
      چرا این همه هزینه ؟ چرا کلاس های آنچنانی و موسسات مختلف ؟ مگه کنکور چی داره که این همه شلوغش میکنید؟
      کتکور سخت نیست. کنکور رو سختش میکنید با این همه هزینه و ولخرجی الکی .
      کنکور هم یک آزمونی مثل بقیه آزمونهاست. البته درسته استرس و تکنیکها و روشهای مختلفی داره اما معقولانه فکر کنید .
      روی صحبا من با رتبه های برتر کنکور نیست .اونها درس و پایه شون قویه. صحبت من با داوطلبهایی هست که پایه درسی خوبی ندارن.
      آیا کتابهای کمک آموزشی و موسسات مختلف میتونن نیازهای اونها رو برطرف کنن؟ چرا همیشه باید به هم توهین کنیم؟ شما هم 1 کتاب ویراستاری کن.134 تاش پیش کش.
      کنکور سخت نیست کنکور رو سخت میگیرید. زندگی رو سخت میگیرید.
      مردم پول الکی خرج نکنید . فقط کتاب درسی + تستهای سازمان سنجش آموزش کشور +( فقط ) چند کتاب کمک آموزشی خوب بهتون کمک میکنه.
      نبض تهی دست نگیرد طبیب ****** درد فقیران همه جا بی دواست
      ویرایش توسط علی سلیمانی : 11 آذر 1392 در ساعت 10:18

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      بعد از مدت ها دوری به خاطر درگیری درسی _مجبور شدم_ و تاکید میکنم مجبور شدم که یه پست بذارم.
      دوست عزیز
      ممنون که به فکر بچه ها هستی.
      ولی یه مقدار تناقض بین فرمایشات شما و شمایل محتوایی پست های شما وجود داره.
      1-در مورد کتاب:
      الا« دیگه از انتشارات گذشته و رسیده به جزوه.
      عمارلو و.....
      پس در این رقابت تنگاتنگ امکان پیروزی انصافا سخته.
      2-در مورد سایرمسائل:
      ببین من خودم از قدیمی هام و تو تابستون خیلی وقت آژاد داشتم.اما الاان واسه سر خاروندن هم وقت ندارم.....و هفته ای دو سه ساعت وقت میکنم بیام نت.
      طبیعتا انسانی که مشغول درس باشه خیلی وقت نمیکنه که به امور درسی دیگران برسه.
      اگه درسش هم تموم شده باشه(به خصوص پزشکی-دارو-دندان رشته هاش باشه) که یه شغل خوب هم پیدا میکنه
      الآن تو امضای بنده برو شمما......
      بهترین گروه مشاوره ای از رتبه ها با طیف های مختلف اونجا هستن
      منه حقیر هم مدیرش.
      به بچه ها تذکر دادم که به هیچ عنوان شماره ای رد و بدل نشه تا خدایی نکرده کسی فکر باطل نکنه.....
      حقیقتا کار خیر و مجانی هست.
      حتی ُآقای خدایی با اینکه تو بهترین دانشگاه پزشی ایران دارن درس میخونن.....به سختی_اما در هر صورت_ میان و جواب به سوالات میدن.
      بهتره آدم با خودش رو راست باشه....
      دوست عزیز
      تو همون امضای بنده
      تیتر یه تاپیک رو گذاشتم.....تو اولین روزهای ورودم هرچی داشتم و نداشتم رو توش قرار دادم....و به طرز وحشتناکی _ که حتی خودم هم باورم نمیشه_ تشکر خورد.......
      خواستم با یه مقدار ویرایش به صورت pdf در بیارمش.....اما ترجیح دادم همونطور بمونه تا یه ذره خودمونی تر باشه.......

چرا دروغ...من اوایلش قصد داشتم فاز بگیرم و بشم محبوب ترین مشاور کنکور ایران!!!
      ولی انصافا یه پیغام خصوصی هایی دریافت کردم که اگه اگه اگه وقت داشته باشم....به طور کامل و بدون هیچ چشم داشتی جواب میدم....با همین نت...بدون رد و بدل شماره......
      کسی که تو روستا مجبوره درس بخونه و کار هم بکنه
      پسری که باید بعد چند سال درس خوندن و ول کردنش 2باره کنکور باید بده
      دختری که چند سال پشت کنکور مونده به خاطر استرس و ترس از نگاه فامیل
      این ها درده به خدا
      خیلی اذیت میکنه آدمو
      هر کاری میخوای بکن.....فقط سعی کن مفید باشی
      یاعلی

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soleimany70 نمایش پست ها
      سلام. ببخشید شما تا حالا زیست خوندی ؟ باید م سنگ انتشارات ها رو به سینه بزنی . cd و dvd تبلیغات هستن . بنده قصد توهین به هیچ شخص حقیقی یا حقوقی رو ندارم اما خرید این محصولات تا چه اندازه مفیده ؟ آیا ارزش هزینه های میلیونی رو داره ؟ کنکور تجربی فقط زیست نیست. هر روز یک انتشارات یک محصول میده بیرون . اگه یک کتاب کامل در ایران بود این همه انتشارات کتاب زیست نمیدادن بیرون با اشکال و شکلهای مختلف. موسسات مختلف ( البته تعدادکمی ) فقط خون مردم رو میمکند.
      دیشب بنده فقط قصد داشتم نظر دانش آموزها رو در مورد این کتاب بپرسم که عرض کردند داری تبلیغ میکنی .قصد توهین نداشتم .
      آنچه البته به جایی نرسد فریاد است .
      با این روشن فکری هاتونه که مردم ی که هزینه ندارند باید درد و رنج این کنکور پر هزینه رو تحمل کنند.
      شما هزینه ش رو داری مردم که ندارند.
      چرا این همه هزینه ؟ چرا کلاس های آنچنانی و موسسات مختلف ؟ مگه کنکور چی داره که این همه شلوغش میکنید؟
      کتکور سخت نیست. کنکور رو سختش میکنید با این همه هزینه و ولخرجی الکی .
      کنکور هم یک آزمونی مثل بقیه آزمونهاست. البته درسته استرس و تکنیکها و روشهای مختلفی داره اما معقولانه فکر کنید .
      روی صحبا من با رتبه های برتر کنکور نیست .اونها درس و پایه شون قویه. صحبت من با داوطلبهایی هست که پایه درسی خوبی ندارن.
      آیا کتابهای کمک آموزشی و موسسات مختلف میتونن نیازهای اونها رو برطرف کنن؟ چرا همیشه باید به هم توهین کنیم؟ شما هم 1 کتاب ویراستاری کن.134 تاش پیش کش.
      کنکور سخت نیست کنکور رو سخت میگیرید. زندگی رو سخت میگیرید.
      مردم پول الکی خرج نکنید . فقط کتاب درسی + تستهای سازمان سنجش آموزش کشور +( فقط ) چند کتاب کمک آموزشی خوب بهتون کمک میکنه.
      نبض تهی دست نگیرد طبیب ****** درد فقیران همه جا بی دواست

سلام علیکم

ببین دوست عزیز شما تازه تشریف اوردیته به این انجمن اگه پست های قبل منو می خوندید هیچ وقت این حرفا رو نمی زنید__من اصلا و ابدا تا این لحظه هیچ سی دی و دی وی دی رو نگفتم خوبه و فقط در مورد اون دی وی دی های فیزیک انتشارات پیروزان که داشتمشون تو پست های مختلف نظرمو دادم در مورد انتشارات هم تا حالا سنگ هیچ انتشاراتی رو نزدمه و نخواهم زد چون هیچ سود و منفعتی واسم نداره

آما

یه چیزایی رو شما می گید که واقعا آدم می مونه____این که شما میگید هیچ کتاب زیست کاملی تو بازار نیست خوب مسلمه همین جوره نه تنها تو درس زیست بلکه اکثر کتب کمک آموزشی بر همین منوال هستن و هر سال که ککتاب جدید وارد بازار رقابت میشه ایرادات کتاب های قبل رو پوشش داده و با یه نگاه نو به مباحث نگاه میکنه__و اینکه شما میبینید انتشارات مختلف کتاب های جدید وارد بازار میکنن مسلملا فکر جیب خودشون هستن و این دانش آموزا و معلم ها هستن که تعیین می کنن یک کتاب مجددا تجدید چاپ شه یا نه___در حال حاضر هم کتاب های خوب و به درد بخور کم نداریم که بشه باهاشون نتیجه دلخواه رو گرفت و در حال حاضر هم یک فرصت برابر آموزشی از طریق همین منابع کمک آموزشی در کل کشور هستش جوری که شما می بیند تعداد قابل توجهی از رتبه های برتر از شهرستان ها هستن

یک چیزی هم گفتید بابت هزینه و این جور حرفا...

فک نمی کنم این جور جبهه گیری قشنگ باشه شما نباید همه موسسات رو با هم یکی کنید ما همه جا هم موسسه خوب داریم هم بد الان تو همین اهواز هرساله خیل عظیمی از رتبه های برتر از همین موسسات کنکور وارد دانشگاه می شن و به همون نسبت هم افرادی هستن که اصلا تو این کلاس ها شرکت نکردنه و بازم رتبه برتر میشن ____این خود فرده که احساس میکنه آیا شرکت تو این کلاسا براش مفیده یا خیر پس قشنگ تر اینه که سنجیده حرف بزنیم و همه موسسات رو با هم یکی نکنیم

در مورد رتبه های برتر هم گفتید که پایه قوی دارن___این حرف هم همه جا و برا همه صادق نیست و من خودم دوستان نزیک کم نداشتمه که با معدل ها و پایه های فوق ضعیف بعد از فارغ شدن یک سال نشستن و مردونه درس خوندن و تونستن دانشگاه های تاپ قبول شن از این افراد کم نیستن که تونستن با پایه ضعیف تونستن بهترین رشته ها و دانشگاه ها قبول شن

یه چیز هم نوشتید که آیا موسسات و کتب کمک آموزشی مختلف می تونن نیاز اون هارو بر آورده کن=
      با اطمینان میتون بگم بله حتما میتونن افرادی هستن که با شرکت تو کلاس کنکور موفق میشن و بعضی هم خودشون میشینن و با کتب کمک آموزشی پیش میرن و بهترین نتایج رو میگیرن

بله منم کاملا موافقم این ما هستیم که کنکور رو سخت میکنیم و با اینحرفتون موافقم اونم اینه که

کتاب درسی+کنکور های سال های اخیر و سنجش+کتاب کمک آموزشی استاندارد

نیاز اکثر افراد رو برآورده میکنه!!!

در ضمن خوشحال میشم عنوان 135 جلد کتابی رو که تالیف و ویراستاری کردینه بزارید خیلی برام جالبه ؟؟؟

ویرایش توسط پاپا پوریا : 11 آذر 1392 در ساعت 11:31

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      به هر حال از همتون ممنون.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soleimany70 نمایش پست ها
      به هر حال از همتون ممنون.
      منم یه سوال داشتم میشه این کتابتونو چند صفحشو بذارین تا ببینیم؟؟؟؟؟؟

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      خب حالا نمیشد تو همون تاپیک جواب میدادید ؟!!!!

ادغام کنم ؟ ادغام نکنم؟

ای باباااااا

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa نمایش پست ها
      خب حالا نمیشد تو همون تاپیک جواب میدادید ؟!!!!

ادغام کنم ؟ ادغام نکنم؟

ای باباااااا
      خخخخخ
      منم همین فکرو کردم
      ولی بستست اون!!!!!!!!!!!

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      هر وقت آماده شد برای دانلود میذارم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن