سلام میخواستم بدونم جزوات آقای عمارلو فرقی باکتابشون داره؟؟اگه کتابشوبخونیم کافیه؟؟اDVDاموزشیم دارن؟؟؟
سلام میخواستم بدونم جزوات آقای عمارلو فرقی باکتابشون داره؟؟اگه کتابشوبخونیم کافیه؟؟اDVDاموزشیم دارن؟؟؟
چه همه عشق عمار لو پیدا کردنه جدیدا ***
جزوه هاشون کامل ترن چون مطالب کتاب +ترکیبی رو پوشش دادنه کتاب همایششون هم بیشتر رو مطالب ترکیبی مانور داده***
نه کافی نیست***
نه ندارن*** اگه داشتن که الان پشه هم تو کلاساش حضور نداشت چه برسه به دانش آموز
دانلود جزوه زیست شناسی سال دوم دبیرستان دکتر عمارلو ( شامل 165 صفحه )دانلود جزوه نکته و تست زیست شناسی سال دوم دبیرستان دکتر عمارلو ( شامل 134 صفحه )
دانلود جزوه زیست شناسی سال سوم دبیرستان دکتر عمارلو ( شامل 191 صفحه )دانلود جزوه نکته و تست زیست شناسی سال سوم دبیرستان دکتر عمارلو ( شامل 216 صفحه )
دانلود جزوه زیست شناسی پیش 1 سال چهارم دبیرستان دکتر عمارلو ( شامل 129 صفحه )
دانلود جزوه زیست شناسی پیش 2 سال چهارم دبیرستان دکتر عمارلو ( شامل 131 صفحه )
دانلود جزوه کارگاه ژنتیک زیست شناسی دکتر عمارلو ( شامل 62 صفحه )
ویرایش توسط پاپا پوریا : 26 آذر 1392 در ساعت 23:51
ارزش نداره واقعا اینقدر عزیزان نگیرید !!!
به نظرم کاملا کامل میشه همایش با کتاب درسی.
تست های جزوه هم اصلا جواب نداره...
من برادرانه پیشنهاد می کنم نگیرید. شما خودتون می دونید دیگه...
من کلاس آقای عمارلو رو یک مدت می رفتم ولی بعدش کنسل کردم چون چیز خاصی نه تو جزوه اش هست نه تو کلاسش
یک کتاب تست بگیرین کار کنید درست .یا کتاب رو چندین و چندبار بخونید
درضمن جروه آقای عمارلو مطالب کتابه فقط تو هر فصل چندتا نکته داره که همش از تو کتاب همایش در امده
پس فکر نکنید که با خوندن جزوه حتما زیست رو بالا 80 90 می زنید چون هیچ چیز خاصی توش نیست!!!
منم گفتم از همون اول کتاب و همایششون خیلی از نیاز بچه ها رو بر طرف میکنه و الان هم کتاب های خوب کم تو بازار نیست که میشه باهاشون بهترین درصد رو اوورد تو کنکور
دکتر عمارلو متاسفانه یه عادت بدی که داره کیفیت کلاساش جاهای مختلف با هم فرق میکنه مثلا تو یه استان که میره عالی درس میده و کلا کلاسش یه دقه هم پرتی نداره ولی امان از روزی که بخواد بد درس بده یعنی به جز تلف کردن وقت چیزی نداره ((کلاساش با دخترا خیلی خوبن))
تو همین اهوازم دو تا کلاس داشت با پسرا یکی رو انقدر عالی درس میداد همه بچه هاش بهترین درصدار و داشتن یه کلاس هم که بچه هاش یکم فوضول بودن یه جور درس میداد در حد لیگ دسته 2 افغانستان
همایش هاشم همین جورن یه جا میره پا وایت بورد و نصفه نصفه درس میده یه جا هم پاورپوینت میاره عالی زیست رو میبنده___کلا کلاس داره تا کلاس یه جا خوبه یه جا دیگه...
منم تونت تحقیق کردم اکثرا راضی بودن ازایشون....ی نظرسنجیم بود راجع ب بهترین اساتید که اقای عمارلوجزونفرات اول بود......بازم بابت راهنمایی های مفیدتون تشکرمیکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)