X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

از رشته انسانی با پایه صفر مطلق میشه زیر ۱۰۰ تجربی شد؟ لطفا کمک کنید

من امسال کنکور دادم رو تبه ۲۰۶ منطقه ۲ شدم قصدم حقوق بود دانشگاه هم تهران هم میارم ولی وقتی رفتم تحقیق کردم دیدم رشته سختی هست پارتی بازیه ریسکیه و اینا البته اگه موفق بشی نونت تو روغنه راستش به فکرم رسید کنکور تجربی بدم به خاطر شان اجتماعی پزشکا هست توی جامعه هر وقت یه پزشک رو میبینن جلوش دو لا راست میشن کاری به پولش ندارم(که اونم پول خوبی داره) ولی احترام زیادی توی جامعه داره...یکم از خودم و خانواده بگم من به جز کمی ریاضی بقیه دروس تجربی رو طبیعتا صفر هستم ریاضی منم جندان جالب نیست خانواده به نسبت پولداری هم دارم و مبتونم تا ۱۰۰ میلیون خرج کنم گوشیم فقط ۴۰ تومنه و اگه لازم باشه خرج کتاب و کلاس میکنم دو سه سال هم مبخوام وفت بذارم هدفمم رتبه ۱۰۰ هست اعتقاد دارم هدف بزرگ باشه تلاشم همراهش میاد. من توقع زیادی از زندگی دارم دنبال پولدار شدن هستم الان بنطرتون همین وکالت رو ادامه بدم یا بیام تجربی؟ میدونم سخته و باید خیلی تلاس کنم خودمو آماده کردم و از چیزی نمیترسم لطفا یه چیزی بگید ده سال دیگه پشیمون نشم این دو سه سال بحرحال تموم میشه مهم آینده هست ممنون

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اگه جای شما بودم و با این حکومت هم کنار میومدم میرفتم ارشد پیوسته دانشگاه علوم قضایی ، صرف شان اجتماعی پزشکا که با این همه افزایش ظرفیتا معلوم نیست هفت سال دیگه چی بشه اصلا دلیل خوبی برای تغییر رشته نیست

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جدی باور کردید حرفای طرفو ؟
      میگه بابام پولداره بعد یه خط پایینترش میگه رویای پولدار شدن در سر دارم
      یکم دقت کنید خواهشا
      از کلماتی که به کار برده میشه فهمید طرف از صفحه تخمین رتبه بلند شده اومده اینجا

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من همیشه سعی میکنم زیاد با لحن تند با کسی صحبت نکنم اما تویی که 40 میلیون پول گوشیته الان مثلا اومدی از کنکوری هایی مثل خودت مشاوره بگیری؟
      احیانا نباید تو بهترین و لاکچری ترین دفترهای مشاوره باشی؟

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان عزیز من که بیکار نیستم بیام اینجا دروغ بنویسم این چه فکرایی هست مبکنید هر چی نوشتم عین واقعیت هست میتونید کمک کنید ممنون میشم نمیتونید هم لطفا برید و الکی دعوا درست نکنید

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali54333 نمایش پست ها
      به خاطر شان اجتماعی پزشکا هست توی جامعه هر وقت یه پزشک رو میبینن جلوش دو لا راست میشن کاری به پولش ندارم(که اونم پول خوبی داره)
      با همچین طرز تفکر و توقع هایی و با پشتوانه ی همچین انگیزه ها و افکار عوامی
      لطفا حتی نزدیک پزشکی هم نشین !

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      همون حقوق رو بخون، حقوق هم جزو رشته های با پرستیژ بالا هست

کنکور تجربی ریسک خیلی بالایی داره و احتمال موفقیتش خیلی کمه، پس پیشنهادم اینه ریسک نکنی

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      عجب آدمای عقده ای پیدا میشن من به هیچ کس توهینی نکردم فقط یه سوال کردم ببین چجوری جواب میدن! آره پدر مادرم تلاش کردن عرضه داشتن پول خوبی دارن والدین توام میخواستن بجای تنبلی تلاش کنن تا عقده هایی مثل تو نیان توی مجازی ول بچرخن

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      فرد خاصی مورد خطابم نیست
      ممکنه من کسی رو که بجای علاقه میره دنبال شغلی که پول داره ولی بهش علاقه نداره رو درک کنم چون وضعیت اقتصادی داغونه
      ولی هرگز کسی که دنبال شان دروغین هست رو نمیتونم بفهمم
      در حقیقت همه شغلها برای مردم و جامعه ارزش برابری باید داشته باشن و این شخصیت آدمی هست که شان واقعی رو در پی داره.چیزی که برای کشور ما صدق نمیکنه
      اگر هم به اون شغلی که توی ایران بواسطه اون برات دولا راست میشن رسیدی یادت باشه شغل و پول برات شخصیت نمیاره
      کسایی هم که برات خم و راست میشن دنبال بند کیفتن و خیلی هاشون توی باطنشون چیزی حسابت نمیکنن
      به قول شاعر
      این دغل دوستان که میبینی مگسانند دور شیرینی
      فکر کنم الان حرف من رو درک نکنین ، شاید وقتی بهش رسیدی...

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      چجوری میشه این پستو پاک کرد؟ یادم باشه دیگه اینجا سوالی نکنم

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ببخسید من هر چقدر گشتم گزینه ای نبود ابن پستو حذف کنه هر کسی مسئول هست حذفش کنه با تشکر

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_kheiri نمایش پست ها
      برادر ناراحت نشو. دوستان صلاحتو میخوان. شأن پزشکی هم تو ایران مثل شأن مهندسی یه شأن پوشالیه که تا چند سال آینده محو میشه
      بحث چند سال دیگه نیست ... بحث این داستانای افزایش ظرفیت و غیره هم نیست..

اصلا بیا درنظر بگیریم الان توی دهه هشتادیم
      کسی که با انگیزه ی دولا راست شدن و علامت میتی کومان من پزشک هستم احترام بگذارید وارد پزشکی بشه
      خیلی سریع کله پا میشه

چرا ؟
      چون شما درطول بیش از ده سال تحصیل پزشکی ، قراره همه جور بی احترامی و سیستم برده داری و توهین بشنوی و خیلی وقت ها در سیستم آموزشی بیمارستانی شخصیت و احترامت جلوی بقیه خرد و خاک شیر بشه و حق هیچ اعتراض و صحبتی هم نداری همون مردم توی محیط بیمارستان بخاطر شرایط تلخ و بدی که دارن حتی ممکنه بگیرن باهات برخورد فیزیکی بکنن یا فوحشت بدن یا هر مدل بی احترامی دیگه ای...
      یک پزشک نمیتونه و نباید طلب کار دولا راست شدن کسی باشه ، آدم صبوری میخواد... خیلی صبور...کسی که حتی یسری وقتا از حق خودش بگذره پای هدفی که داره

کسی که با این مدل انگیزه ها و رویابافی ها وارد این مسیر میشه
      معلومه خیلی زود به پوچی و بن بست میرسه و حتی عواقب بدتر ، قشنگ با تضاد و عکس چیزی که فکرش رو میکرد مواجه میشه و مسیر و زندگی برای جهنم میشه...
      ویرایش توسط Expired : 20 مرداد 1401 در ساعت 19:56

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من امسال کنکور دادم رو تبه ۲۰۶ منطقه ۲ شدم قصدم حقوق بود دانشگاه هم تهران هم میارم ولی وقتی رفتم تحقیق کردم دیدم رشته سختی هست پارتی بازیه ریسکیه و اینا البته اگه موفق بشی نونت تو روغنه راستش به فکرم رسید کنکور تجربی بدم به خاطر شان اجتماعی پزشکا هست توی جامعه هر وقت یه پزشک رو میبینن جلوش دو لا راست میشن کاری به پولش ندارم(که اونم پول خوبی داره) ولی احترام زیادی توی جامعه داره...یکم از خودم و خانواده بگم من به جز کمی ریاضی بقیه دروس تجربی رو طبیعتا صفر هستم ریاضی منم جندان جالب نیست خانواده به نسبت پولداری هم دارم و مبتونم تا ۱۰۰ میلیون خرج کنم گوشیم فقط ۴۰ تومنه و اگه لازم باشه خرج کتاب و کلاس میکنم دو سه سال هم مبخوام وفت بذارم هدفمم رتبه ۱۰۰ هست اعتقاد دارم هدف بزرگ باشه تلاشم همراهش میاد. من توقع زیادی از زندگی دارم دنبال پولدار شدن هستم الان بنطرتون همین وکالت رو ادامه بدم یا بیام تجربی؟ میدونم سخته و باید خیلی تلاس کنم خودمو آماده کردم و از چیزی نمیترسم لطفا یه چیزی بگید ده سال دیگه پشیمون نشم این دو سه سال بحرحال تموم میشه مهم آینده هست ممنون
      خلاصه به شما بگم : به حرف آقا زیرو گوش بدید !.
      شما جو زده شدید ! احترام به پزشکا ؟ دولا راست شدن جلوی پزشکا ؟ این برای افرادی هست که هنوز با موضوع پزشکی قاطی نشدند ! برای پزشکای عمومی که هیچ ! برای متخصص ها هم اون های که خیلی معروف شدند اون هم شاید ! که معروف شدن اون ها مساوی است با زحمت فراوان کشیدن ! که اون زحمت رو اگر یه نجار یه آهنگر یه حقوق دادن یک مهندس و... هم انجام بده همون قدر موفق و مشهور میشه و این جور واژه دولا راست شدن ملت رو می تونید براشون به کار ببرید!
      اگر حقوق دانشگاه تهران رو میارید پس معطل نکنید ! از انسانی به تجربی با این اوضاع افتضاح کنکور سال های آینده و دیپلم مرتبت و.... شاید تا مرز بی چاره شدن هم پیش برید ! من اگر جای شما بودم چنین ریسکی نمی کردم.

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عجب آدمای عقده ای پیدا میشن من به هیچ کس توهینی نکردم فقط یه سوال کردم ببین چجوری جواب میدن! آره پدر مادرم تلاش کردن عرضه داشتن پول خوبی دارن والدین توام میخواستن بجای تنبلی تلاش کنن تا عقده هایی مثل تو نیان توی مجازی ول بچرخن
      به بقیه می‌گید عقده‌ای ولی حرف زدن خودتون رو نمی‌بینید. گفتید پولدارید خرج کنکور براتون مهم نیست ولی باز لازم دیدید تاکید کنید گوشی دستتون چهل تومنه! هدفتون هم از پزشکی اینه که مردم جلوتون دلا راست شن! پیامتون خیلی عجیب و منزجرکننده بود برای من.

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Serram نمایش پست ها
      به بقیه می‌گید عقده‌ای ولی حرف زدن خودتون رو نمی‌بینید. گفتید پولدارید خرج کنکور براتون مهم نیست ولی باز لازم دیدید تاکید کنید گوشی دستتون چهل تومنه! هدفتون هم از پزشکی اینه که مردم جلوتون دلا راست شن! پیامتون خیلی عجیب و منزجرکننده بود برای من.
      دارندگی و برازندگی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن