بحث چند سال دیگه نیست ... بحث این داستانای افزایش ظرفیت و غیره هم نیست..
اصلا بیا درنظر بگیریم الان توی دهه هشتادیم
کسی که با انگیزه ی دولا راست شدن و علامت میتی کومان من پزشک هستم احترام بگذارید وارد پزشکی بشه
خیلی سریع کله پا میشه
چرا ؟
چون شما درطول بیش از ده سال تحصیل پزشکی ، قراره همه جور بی احترامی و سیستم برده داری و توهین بشنوی و خیلی وقت ها در سیستم آموزشی بیمارستانی شخصیت و احترامت جلوی بقیه خرد و خاک شیر بشه و حق هیچ اعتراض و صحبتی هم نداری همون مردم توی محیط بیمارستان بخاطر شرایط تلخ و بدی که دارن حتی ممکنه بگیرن باهات برخورد فیزیکی بکنن یا فوحشت بدن یا هر مدل بی احترامی دیگه ای...
یک پزشک نمیتونه و نباید طلب کار دولا راست شدن کسی باشه ، آدم صبوری میخواد... خیلی صبور...کسی که حتی یسری وقتا از حق خودش بگذره پای هدفی که داره
کسی که با این مدل انگیزه ها و رویابافی ها وارد این مسیر میشه
معلومه خیلی زود به پوچی و بن بست میرسه و حتی عواقب بدتر ، قشنگ با تضاد و عکس چیزی که فکرش رو میکرد مواجه میشه و مسیر و زندگی برای جهنم میشه...
ویرایش توسط Zero_Horizon : 20 مرداد 1401 در ساعت 20:56
خلاصه به شما بگم : به حرف آقا زیرو گوش بدید !.
شما جو زده شدید ! احترام به پزشکا ؟ دولا راست شدن جلوی پزشکا ؟ این برای افرادی هست که هنوز با موضوع پزشکی قاطی نشدند ! برای پزشکای عمومی که هیچ ! برای متخصص ها هم اون های که خیلی معروف شدند اون هم شاید ! که معروف شدن اون ها مساوی است با زحمت فراوان کشیدن ! که اون زحمت رو اگر یه نجار یه آهنگر یه حقوق دادن یک مهندس و... هم انجام بده همون قدر موفق و مشهور میشه و این جور واژه دولا راست شدن ملت رو می تونید براشون به کار ببرید!
اگر حقوق دانشگاه تهران رو میارید پس معطل نکنید ! از انسانی به تجربی با این اوضاع افتضاح کنکور سال های آینده و دیپلم مرتبت و.... شاید تا مرز بی چاره شدن هم پیش برید ! من اگر جای شما بودم چنین ریسکی نمی کردم.
تصمیم دیگه با خودته میخوای بده نمیخوای نده همونطور که گفته بودم نمیدونم اصلا پیامو خوندی یا نه امسال سال خیلی ریسکیه اینارم اینجا نگو هدفاتو تو دلت نگه دار چرا توضیح میدی آخه برو بیرون از این فضا بساز ایندتو
ن نمیتونی تو نمیتونی
کسی ک 11 ماه وقت داره میاد این سوال میپرسه لابد توانیی هاش خیلیی کمه
متاسفم تو تا روز کنکور هم همین سوال میپرسی حالا ببین کی گفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)