نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari والا دقیق نه اما میپرسم اره حتما بگو
نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari حالا هرکی خواست میتونه نمیشه که ازهمه اطلاعات گرفت منم سرم درد نمیکنه هرکی خواست میگیرم براش داداش فقط با اسم و فامیل؟؟؟ واقعا؟؟؟ یعنی اشتباه نمیکنن ، مثلا شاید صد تا علی محمدی تو کنکور باشن
نوشته اصلی توسط Z3R0 خب پس اول بذار خودش بپرسه :/ خودش رتبه اش رو گرفت درصدهاش روهم حدودی بگو رتبه اش روهم بگو بعدش اگه منطقی بود اون موقع بیا اینجا مطرحش کن هنو خودش هم نگرفته که... گفتم که کاک زیرو
dont care about
نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari خودش تخمین زده بود ۵۰۰۰ هزار ولی رتبش شده بود ۷۰۰۰ اها پس رتبه اش رو گرفته هومممممم درصدهاش رو حدودی میدونی ؟
نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari دوستان یکی اشناهای همکلاسیام از سنجش اشنا داره هرکی خواست فقط یهو نریزین سرم تا براتون بگیرم اینم بگم چند روز پایانی گفته یارو ن الان پ خ رو نترکونین همینجا تگ کنید خودم میبینم 2190254673 1819336 1381
نوشته اصلی توسط thanks god داداش فقط با اسم و فامیل؟؟؟ واقعا؟؟؟ یعنی اشتباه نمیکنن ، مثلا شاید صد تا علی محمدی تو کنکور باشن خب میگم هرکی خواست دقیق دربیارم براش بقیه رو بده اینجا بحث اعتماده که نه شما منو میشناسین نه من شما رو پس بهتره این ریسکو نکنید
نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari خودش تخمین زده بود ۵۰۰۰ هزار ولی رتبش شده بود ۷۰۰۰ یا ابلفضل
نوشته اصلی توسط Z3R0 اها پس رتبه اش رو گرفته هومممممم درصدهاش رو حدودی میدونی ؟ ن داداش خیلی ناراحت بود هرچی زنگ میزنم ج نمیده
نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari خب میگم هرکی خواست دقیق دربیارم براش بقیه رو بده اینجا بحث اعتماده که نه شما منو میشناسین نه من شما رو پس بهتره این ریسکو نکنید میتونه رتبه منو بدون دونستن شماره داوطلبی و ... بگه؟؟؟ بعد کی اعلام میکنه رتبه رو؟؟؟
ویرایش توسط thanks god : 30 اردیبهشت 1402 در ساعت 23:18
نوشته اصلی توسط mmd_javad_yari ن داداش خیلی ناراحت بود هرچی زنگ میزنم ج نمیده میتونی تا قبل یکشنبه بفهمی؟ برای فهمیدن رتبه منطقه چیا باید داد؟
من توقع داشتم از تخمین بهتر شههههه
نوشته اصلی توسط sayeh82 من توقع داشتم از تخمین بهتر شههههه فقط میتونم بگم خدا رحم کنه :/
نوشته اصلی توسط sayeh82 من توقع داشتم از تخمین بهتر شههههه منم اگه بدتر بشه خیلی که باز باید بمونم برای سال بعد
بچهها اطلاعات اینجا نزارید مسولیتش گردن خودتونه
نوشته اصلی توسط thanks god فقط میتونم بگم خدا رحم کنه :/ وای میترسم
در حال حاضر 356 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 356 مهمان)