خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 41
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات

براچی میای انجمن؟

سلام نمیدونم قبلاتاپیکی ایجادشده بااین عنوان یانه ولی گفتم اگرم ایجادشده دوباره ایجادشه بدنیست،این تاپیکوایجادکردم چون واقعابعضی مسائل عجیب تواین انجمن رخ میده،واقعابراچی میایدانجمن،1-سرگرمی(استراحت وبیکاری و..)2-برایادگیری(زمینه های درسی وآگاهی ازرشته های دانشگاهی)3-برادرگیری(انصافابعضی هادنبال درگیری ودعواهستن)4-تنهایی(بچه های کنکوری توکنکوراحساس تنهایی میکنن ومیان اینجاودرددل میکنن)وچندمورددیگه که اگه دوست داشتیدخودتون بگید،من خودم بیشتربراسرگرمی میام چون کنکورندارم دیگه والبته کمک به بچه هایی که سوال دارن اگه ببینم وبلدباشم،حالامن ازنگاه خودم به چندمسئله تاکیدمیکنم بعضی هامیایدانجمن وبابحث هایی که میکنیدنه تنهااعصاب اونروزتونوخوردمیکنه بلکه تاثیر داره توچندروزتون،پس خواهشااگه کنکوری هستیددست ازدعوابرداریدوبایه جمله که اصن حق باشماوخواهشاتوهین نکنیدوهرکس منطقی داره ازموضوع بگذریدهمه نبایدشماروتاییدکنن(کسی که بهتون توهین میکنه تاصبح هم براش حرف بزنیددست ازتوهین برنمیداره پس خودتونواذیت نکنید)،اگه انجمن میاین ازش استفاده درست کنیدمثلابیایداحساس روزانتونوبگیدساعت مطالعتونوبگیدوتحلیل آزموناتون ودردودل بادوستانون نه برادعوا،اگه دوست داریدبگیدچرامیاین امااگه فکرمیکنیدبه کسی والبته بنده ربطی نداره حداقل پیش خودتون فکرکنیدچرامیایدآیابه نفعتونه یابه ضررتون،امیدوارم تاپیک خوبی باشه

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      stock-photo-17230453-enter-key.jpg

3. Top | #3
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دعوا؟
      والا ما فقط برا سوال پرسیدن میایم و جوابمونو میگیریم و میریم :d
      .More than yesterday, less than tomorrow

4. Top | #4
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      داداچ داری اشتبا میزنیا! مورد 3 رو با فاصله بنویس، دفعه اول خوندم (برادر گیری) لا اقل بگو برای درگیری!!!
      من برا مورد 2 میام
      !!!Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing!!!
      www.submovies.ir

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      برای ثوابش

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای مورد 2..

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
      پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
      جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
      (مارک تواین)

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin1441 نمایش پست ها
      داداچ داری اشتبا میزنیا! مورد 3 رو با فاصله بنویس، دفعه اول خوندم (برادر گیری) لا اقل بگو برای درگیری!!! من برا مورد 2 میام
      منم هر روز صبح میام اینجا دنبال داداچم بعدچ میرم 😂😅😅😅😁😐

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      من هر روز میام انجمن تا باز پست های اینجوری ببینم و کلی حال کنم.....(مبتکران بهتره یا خیلی سبز؟ فار یا ....)
      کلا فاز اینجور افراد معلوم نیست فقط باید بری سرکارشون بزاری

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به خاطر این میام ببینم چند تا از رقیبام دارن مسخره بازی درمیارن و انلاینن تا من زودی برم درس بخونم و از اونا جلو بزنم (دست خودم نیست از بچگی خسیس بودم)
      ?Hello
      ?Is there anybody in there
      Just nod if you can hear me
      ?Is there anyone home

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      1 و 2
      تازه دلم واسه دوستام تنگ میشه

11. Top | #11
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f.esmaeil نمایش پست ها
      به خاطر این میام ببینم چند تا از رقیبام دارن مسخره بازی درمیارن و انلاینن تا من زودی برم درس بخونم و از اونا جلو بزنم (دست خودم نیست از بچگی خسیس بودم)
      من اگه پشتکار شما رو داشتم رتبم از تک رقمی هم میزد اونورتر... یه چیزی در حد بی رقم
      =))
      .More than yesterday, less than tomorrow

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

Romantic
      نمایش مشخصات
      من که فقط به خاطر مورد 2 میام

13. Top | #13
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلیاهم معتادش شدن و نمیتونن ترک کنن

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوست داشتم بگم مورد 2
      ولی در انجمن به عنوان سلطان مورد 3 میشناسنم

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با خودم میگم حالا که اومدم استراحت بزار استراحتمم در راستای کنکور باشه که هممون میدونیم فضای کلی انجمن جوری نیست که بشه ازش چیزی برای یادگیری استخراج کرد. تاپیکای اموزشی هم افراد مشخصی میزارن و حتی اگه زود به زود انلاین نشیم با مراجعه به صفحشون میتونیم در جریان قرار بگیریم. کلا نیازی به هرروز انلاین شدن نیست اما ذهنمون توجیه میاره و منطقی جلوه اش میده

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن