سلام نمیدونم قبلاتاپیکی ایجادشده بااین عنوان یانه ولی گفتم اگرم ایجادشده دوباره ایجادشه بدنیست،این تاپیکوایجادکردم چون واقعابعضی مسائل عجیب تواین انجمن رخ میده،واقعابراچی میایدانجمن،1-سرگرمی(استراحت وبیکاری و..)2-برایادگیری(زمینه های درسی وآگاهی ازرشته های دانشگاهی)3-برادرگیری(انصافابعضی هادنبال درگیری ودعواهستن)4-تنهایی(بچه های کنکوری توکنکوراحساس تنهایی میکنن ومیان اینجاودرددل میکنن)وچندمورددیگه که اگه دوست داشتیدخودتون بگید،من خودم بیشتربراسرگرمی میام چون کنکورندارم دیگه والبته کمک به بچه هایی که سوال دارن اگه ببینم وبلدباشم،حالامن ازنگاه خودم به چندمسئله تاکیدمیکنم بعضی هامیایدانجمن وبابحث هایی که میکنیدنه تنهااعصاب اونروزتونوخوردمیکنه بلکه تاثیر داره توچندروزتون،پس خواهشااگه کنکوری هستیددست ازدعوابرداریدوبایه جمله که اصن حق باشماوخواهشاتوهین نکنیدوهرکس منطقی داره ازموضوع بگذریدهمه نبایدشماروتاییدکنن(کسی که بهتون توهین میکنه تاصبح هم براش حرف بزنیددست ازتوهین برنمیداره پس خودتونواذیت نکنید)،اگه انجمن میاین ازش استفاده درست کنیدمثلابیایداحساس روزانتونوبگیدساعت مطالعتونوبگیدوتحلیل آزموناتون ودردودل بادوستانون نه برادعوا،اگه دوست داریدبگیدچرامیاین امااگه فکرمیکنیدبه کسی والبته بنده ربطی نداره حداقل پیش خودتون فکرکنیدچرامیایدآیابه نفعتونه یابه ضررتون،امیدوارم تاپیک خوبی باشه![]()