X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 128 از 604 نخستنخست ... 28118127128129138228 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,906 به 1,920 از 9055
    1. Top | #1906
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirxray نمایش پست ها
      من سه ساله پشتم
      انشا.الله امسال میارید
      کوله باری پر از هیچ که بر شانه ماست...🍃

2. Top | #1907
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کُبری نمایش پست ها
      من با اینکه یجورایی کاملا مطمئنم پشت میمونم ولی هیچ ایده ای ندارم ولی از ۲۱ام دیگه شروع میکنم این دو هفته هم برنامه هامو میریزم و اینا ولی اصلا هیچ ایده ای ندارم که حتی چجوری قراره این درسارو دوباره بخونم...هعی
      منم به پشت موندن فکر میکنم اما میدونم این مصوبه و اینا چطوری میشن راستش یه مقدار میترسم

3. Top | #1908
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط diar82 نمایش پست ها
      انشا.اللخ امسال میارید
      خدا کنه

4. Top | #1909
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Z3R0 نمایش پست ها
      همچین منطقی هم درست نیست

همین الانش هم هرساله بیش از نیمی از تخصص ها هستن که ظرفیت شون خالی میمونه و کسی اصلا نمیره سمتش!
      یعنی اینجوری که شما آزمون تخصص رو خراب هم کنی بازم میتونی یسری از تخصص ها رو قبول بشی ولی کسی نمیره سمتشون!

چون کسی که بیش از سی سال گذشته ی عمرش رو توی منگنه و شرایط سخت و محدود زندگی کرده
      الان دیگه شعارها و خیال بافی های دوران نوجوونی براش شتی هم ارزش ندارن
      فقط میگه برم سراغ چیزی که درامد بالا داشته باشه و زحمت کم
      اینجوری میشه که فقط رقابت میره سمت چندتا تخصص محدود

و خیلی کم پیش میاد کسایی باشن که براساس علاقه و استعداد و خیرخواهی بخوان تصمیم بگیرن

میبیند چقدر اشناست ؟؟؟
      انگار از همون اول همه چی توی یه سیکل تکراری دور میزنه
      مشابه همین چیزا رو توی دوران مدرسه و کنکور هم داریم که توسط خود شماها همین الان داره انجام میشه پس نمیتونی کاری که خودت هن داری انجامش میدی رو برگردی بگی نه اگه من جای اونا بودم اونجوری پیش نمیرفتم چون همین الان هم داری در همون جهت شنا میکنی

معرفی میکنم بهتون
      اسم این زندگی واقعیه....
      من نمی دونم که دیگران وقتی شرایطشون تغییر میکنه چه قدر عوض میشن....فقط میدونم که من اگر پزشک بشم یک ثانیه ام تو تهران و منطقه ۱ نمی مونم و میرم دور دست ترین جاها چون دیدم که مردم بدون امکانات چه عذابی می کشن چه کسانی که عزیزانشون رو به خاطر کمبود پزشک و نداشتن هزینه برای رفتن به شهر دیگه از دست دادن تشخیص های اشتباه یک پزشک متخصص که تنها پزشک متخصص اون شهره و مردم هیچ چاره ای جز رفتن پیشش ندارن اینا درده...اینا معضله...اونی که کل عمرشدر بهترین شرایط زندگی کرده چه میدونه اینا یعنی چی؟البته بگم خانواده من هیچ مشکل مالی ندارن و توانایی این رو دارن که در صورت بیماری برن یه شهر بزرگ و بیمارستان مجهز ولی تو این محیط بودم داخلش بزرگ شدم

5. Top | #1910
      کاربر نیمه فعال
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      منم به پشت موندن فکر میکنم اما میدونم این مصوبه و اینا چطوری میشن راستش یه مقدار میترسم
      سلام.
      ان‌شاءالله همین امسال بیاری ولی اگه پشت کنکور موندی، نترس. فقط باید حواشی رو کنترل کنی و یکم بیشتر از قبل تلاش کنی که این مصوبه رو شکست بدی. خیلی ترسناک نیست در اون حد؛ قبول دارم سخت تر میشه ولی ترسناک، نه.
      البته همش نظر شخصیه.

6. Top | #1911
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadmahdi82 نمایش پست ها
      سلام.
      ان‌شاءالله همین امسال بیاری ولی اگه پشت کنکور موندی، نترس. فقط باید حواشی رو کنترل کنی و یکم بیشتر از قبل تلاش کنی که این مصوبه رو شکست بدی. خیلی ترسناک نیست در اون حد؛ قبول دارم سخت تر میشه ولی ترسناک، نه.
      البته همش نظر شخصیه.
      ممنون امیدوارم کار به پشت نکشه

7. Top | #1912
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ممنون امیدوارم کار به پشت نکشه
      انشالله ک امسال حتما قبولی

ولی من خودم دیگ نمیمونم حتما میرم

8. Top | #1913
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      راستش حرفاتون رو نه رد میکنه نه قبول

فقط میتونم بگم حرفاتون زرده... منطق و استدلال و انسان شناسی پشتش نیست و صرفا احساسات و یسری چیزای محدود شنیده هاست

اگر شرایط بخواد بهتر بشه
      اینجوری که شما میگید و به این سادگی نیست
      باید جنبه های بسیاری درنظر گرفته بشه
      زندگی به این سادگی نیست که دوتا دوتا بشه چهارتا...
      دوست گرامی...من از طرف خودم حرف میزنم وارد مباحث انسان شناسی و روانشناختی که نشدم من اگر باشم چه عمومی باشم چه فوق تخصص میرم منطقه محروم کار میکنم این اعتقاد منه اگر بخوایم در مورد همه نظر بدیم که نه بیش تر یا دوست دارن برن از این مملکت یا تو تهران و اصفهان کار کنن ولی به همون دلایل انسان شناسی شما می دونی مهاجرت یک پزشک فارغ التحصیل ایران چه قدر سخته؟چه هزینه ای میخواد؟ یا مثلا پزشکی که به منطقه محروم راضی نیست باید یا بیکار بمونه یا با حقوق کم کار کنه دلشم خوش باشه تو منطقه ۱ کار میکنه
      ویرایش توسط S.akbari : 08 مرداد 1401 در ساعت 11:59

9. Top | #1914
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S.akbari نمایش پست ها
      من نمی دونم که دیگران وقتی شرایطشون تغییر میکنه چه قدر عوض میشن....فقط میدونم که من اگر پزشک بشم یک ثانیه ام تو تهران و منطقه ۱ نمی مونم و میرم دور دست ترین جاها چون دیدم که مردم بدون امکانات چه عذابی می کشن چه کسانی که عزیزانشون رو به خاطر کمبود پزشک و نداشتن هزینه برای رفتن به شهر دیگه از دست دادن تشخیص های اشتباه یک پزشک متخصص که تنها پزشک متخصص اون شهره و مردم هیچ چاره ای جز رفتن پیشش ندارن اینا درده...اینا معضله...اونی که کل عمرشدر بهترین شرایط زندگی کرده چه میدونه اینا یعنی چی؟البته بگم خانواده من هیچ مشکل مالی ندارن و توانایی این رو دارن که در صورت بیماری برن یه شهر بزرگ و بیمارستان مجهز ولی تو این محیط بودم داخلش بزرگ شدم

1_ موقع صحبت درهر موضوعی که میخواد باشه
      سعی کنید خودتون رو اغلب درکنار دیگران فرض کنید و بعدش به موضوع نگاه کنید ... نه اینکه خودتون رو دربرابر دیگران و متمایز و معجزه ی خدادادی فرض کنید... چون دراینصورت صحبت هاتون منطقش رو از دست میده و رنگ و بوی زرد میگیره

۲_کسی منکر شخصیت های متفاوت آدما نیست ، ممکن هم هست شما اون تصمیم رو بگیری قابل احترام و ارزشمند هم هست ... ولی با همچین چیزایی مشکل حل نمیشه اینکه لا به لای صدنفر دو سه نفر هم مثل شما باشن قرا نیست شرایط رو تغییر بده
      پس بهتره تدبیری اندیشه بشه که باعث بشه رفتن به مناطق محروم از وجهه منطقی هم سودمند باشه نه اینکه صرفا احساسات ... احساسات تکیه گاه ثابت و محکمی نیستن همین حس شما هم تحت تجربه ی شرایطی به سادگی آب خوردن عوض میشه انکار نکنید چون شما انسان هستید و حداقل روزها و لحظاتی پیش خواهد آمد که احساسات شما بشدت دگرگون خواهد شد

۳_همه افراد شرایط شما رو ندارن که هیچ مشکل مالی ای نداشته باشن ، پس بازهم مورد یک رو پیشنهاد میکنم بهتون.... خودتون رو درکنار دیگران درنظر بگیرید نه فقط صرفا دید شخصی و افکارهای سوپرمن گونه...

10. Top | #1915
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ainz نمایش پست ها
      انشالله ک امسال حتما قبولی

ولی من خودم دیگ نمیمونم حتما میرم
      ممنون امیدوارم تو ام به چیزی که میخوای برسی
      پشت موندن منم در حد یه نظره چون احتمال زیاد دیگه خانوادم نمیزارن بمونم و مجبور میشم برم اگر قبول نشده باشم

11. Top | #1916
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      هییییی ولی من از زندگی فقط یه لحظه میخواستم بدونم حس اونایی که قبول میشن چطوریه اون لحظه چه اتفاقی میفته

12. Top | #1917
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      1_ موقع صحبت درهر موضوعی که میخواد باشه
      سعی کنید خودتون رو اغلب درکنار دیگران فرض کنید و بعدش به موضوع نگاه کنید ... نه اینکه خودتون رو دربرابر دیگران و متمایز و معجزه ی خدادادی فرض کنید... چون دراینصورت صحبت هاتون منطقش رو از دست میده و رنگ و بوی زرد میگیره

۲_کسی منکر شخصیت های متفاوت آدما نیست ، ممکن هم هست شما اون تصمیم رو بگیری قابل احترام و ارزشمند هم هست ... ولی با همچین چیزایی مشکل حل نمیشه اینکه لا به لای صدنفر دو سه نفر هم مثل شما باشن قرا نیست شرایط رو تغییر بده
      پس بهتره تدبیری اندیشه بشه که باعث بشه رفتن به مناطق محروم از وجهه منطقی هم سودمند باشه نه اینکه صرفا احساسات ... احساسات تکیه گاه ثابت و محکمی نیستن همین حس شما هم تحت تجربه ی شرایطی به سادگی آب خوردن عوض میشه انکار نکنید چون شما انسان هستید و حداقل روزها و لحظاتی پیش خواهد آمد که احساسات شما بشدت دگرگون خواهد شد

۳_همه افراد شرایط شما رو ندارن که هیچ مشکل مالی ای نداشته باشن ، پس بازهم مورد یک رو پیشنهاد میکنم بهتون.... خودتون رو درکنار دیگران درنظر بگیرید نه فقط صرفا دید شخصی و افکارهای سوپرمن گونه...
      من صرفا جواب سوال خودتونو دادم گفتید شما خودتو پزشک تصور کن میری منطقه محروم گفتم بله من میرم ولی دیگران بحثشون جداس بعدم من منطقیشو بالا توضیح دادم درآمد چند برابر حاذق شدن به دلیل معاینه و عمل بیماران زیادتر سرشناس شدن تو اون منطقه

13. Top | #1918
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دارید درمورد چی صحبت می کنید من الان رسیدم
      جــــزی الّٰلـــــه شـــدائد کل خیـــــر!/عـــــرفتُ بهـــــا صدیقــــــی من عـــــدوی!

14. Top | #1919
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      بچه ها کسی دو فصل اخر واکینگ دد دنبال کرده؟

15. Top | #1920
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نام: Screenshot_۲۰۲۲۰۷۳۰-۱۲۰۱۰۸_Instagram.jpg نمایش: 64 اندازه: 30.4 کیلو بایت
      همینام فکر کنم میخوان فالوور جمع کنند راه به راه با بیانه هاشون استرسمون میدن
      کوله باری پر از هیچ که بر شانه ماست...🍃

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1334 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1334 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن