سلام دوستان.
من دانشجوی ترم ۴ پزشکی تعهدی ام. میخواستم بدونم اگه بخوام دوباره تو کنکور سراسری شرکت کنم چه زمانی باید برای کنکور انصراف بدم؟
سلام دوستان.
من دانشجوی ترم ۴ پزشکی تعهدی ام. میخواستم بدونم اگه بخوام دوباره تو کنکور سراسری شرکت کنم چه زمانی باید برای کنکور انصراف بدم؟
نمیتونی انصراف بدی،باید هزینه شو بدی،
خب چه کاریه برو درکنارش برو درمانگاهها کار کن همون میشه دیگه
راستش به خاطر تعهدی بودنش نبود به خاطر اینکه حس کردم کلا با رشته پزشکی شاید خیلی نتونم خوب عمل کنم و از اینکه رشته ایه که با جون آدم ها سر کار داره می ترسم نتونم از پسش بربیام و اینکه درساشم سخته واقعا. آناتومی و جنین رو اصلا نمی دونم چیکارشون کنم. با خود تعهدی بودنش خیلی مشکلی ندارم چون کلا آدمی هستم که خیلی تغییر مکان نمی دم و دوست دارم یه جای ثابت باشم
Buttercup
پيچوندن ک مفتي فک نکنم بشهبايد پول بديم
نگا مثلا من ي روستا افتاده خدمتم
ميگن اگر وضع درسيت خوب باشه و متاهل () باشي هم ميشه منتقل بشي مثلا مرکز استان.
21سالي ک خدمت ميکني اونجا از سال دهمت ميتوني برا تخصص هم بخوني
نگا ي خوبيايي هم داره از اين نظر ک خيلي پزشک بيکار هست حداقل تو خيالت راحته بابت اينکه بيکار نيستي ولي همين ک مثلا محدوديت هست برات خب يکم ازاردهندس...
ولي ببين حلال مشکلات متاسفانه:
پول و پارتي
برا همينه ک ب دوست عزيز پيشنهادم اينه ک عجله نکنه...چون معلوم ني تا 6-7 سال ديه چ خبره.......
Buttercup
بچه ها یجوری از خارج میحرفن انگار فرش قرمز گذاشتن که برن!
از زیر 1000های سراسری فقط 150نفرشون موفق بخروج میشن
از 1000تا المپیادی فقط 370 نفر امکان خروج دارن!
تازه این دوتا موردم بیشتر مال ریاضیاس
عزیزان همه باهم اینجا دورهمی داریم
خواهشا کارای الکی نکنید
+
درمورد تعهد هم خدمتتون عرض کنم :
اولا که این رشته تا 7 سال آینده با افزایش ظرفیت کلا سوخت میشه میره (هیچ ارزشی نداره از چه نوعی خونده باشید)
دوما که مطمئن باشید بنحوی زیر این تعهدا زده میشه
درمورد دلیل هم ارجاع به دانشگاههای نفت و صداوسیما و .... .
تا اونجایی که اطلاع دارم اپلای حتی با رتبه تک رقمی و دو رقمی رشته تجربی هم سخته
رشته ریاضی هم اینجوری نیست که یکی صرفاً به واسطه رتبه خوبش تو کنکور از مقطع لیسانس بره دانشگاه خارجی (البته مدال طلاها فکر کنم میتونن از مقطع لیسانس هم برن)
اکثراً برای مقطع دکتری و تعداد کمتری هم برای ارشد بورسیه میشن
خیلی وقت ها هم رتبه کنکور و نام دانشگاه اصلا اهمیتی نداره
بوده طرف با معدل ۱۷ دانشگاه آزاد واسه ارشد از یکی از دانشگاه های آمریکا بورسیه گرفته!
خُنُک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش
بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
سلام
نه خب خیلی به خاطر تعهدش نگران نبودم چون کلا آدمی ام که خیلی علاقه ای به اینور اونور رفتن ندارم . راستش از ترم یک تا الان خیلی خوب نخوندم درس ها رو و درس ها هم سخته مخصوصا آناتومی و جنین. اصلا نمی دونم چی کار کنم باهاشون. خیلی وقت زیادی لازمه برای خوندن این حجم از مطالب و منم حوصله ندارم در این حد. و می ترسم که با این تنبلی و درس نخوندنام نتونم خیلی پزشک خوبم بشم و جون آدما رو به خطر بندازم. از اینکه رشته ای است که با جون آدما در ارتباط مستقیمه یه مقدار می ترسم و خب بیشتر هم به خاطر اصرار خانواده زدم این رشته رو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)