خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 48
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_H80 نمایش پست ها
      تا اونجایی که اطلاع دارم اپلای حتی با رتبه تک رقمی و دو رقمی رشته تجربی هم سخته
      رشته ریاضی هم اینجوری نیست که یکی صرفاً به واسطه رتبه خوبش تو کنکور از مقطع لیسانس بره دانشگاه خارجی (البته مدال طلاها فکر کنم میتونن از مقطع لیسانس هم برن)
      اکثراً برای مقطع دکتری و تعداد کمتری هم برای ارشد بورسیه میشن
      خیلی وقت ها هم رتبه کنکور و نام دانشگاه اصلا اهمیتی نداره
      بوده طرف با معدل ۱۷ دانشگاه آزاد واسه ارشد از یکی از دانشگاه های آمریکا بورسیه گرفته!
      قصد ادامه تحصیل یا سکونت در خارج از کشور رو ندارم

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ainz نمایش پست ها
      میتونم بدونم رتبه کنکورت چند شد؟
      به نظر من داروسازی بهتره چون انگار یه جورایی تجارتیه
      ولی شما باید میرفتی دندون چون درساش کمتر و کار عملیش بیشتره
      تو زیر گروه ۱ منطقه ۳ رتبه ام شد ۱۶۸۱ توی کنکور ۹۹
      خیلی از دندون خوشم نمیاد واقعا و این که دارو هم دوست نداشتم البته نه که پزشکی رو دوست داشتم

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تعهدی کجایی؟
      منظورتون محل خدمتمه یا دانشگاهی که قبول شدم؟

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باو داری تلقین میکنی وقتی 4 ترم خوندی دیگه جا سختاش که درس خوندنه تموم شده
      آزمون علوم پایه را کجای دلم بگذارم؟

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط من همان سیزدهم نمایش پست ها
      به نظر من شما به جای اینکه تمرکزتون رو رو چیزی که فکر میکنید دوست ندارید بذارید ( یعنی همون پزشکی) یکم فکر کنید ببینید تو این مدت چیز دیکه ای بوده بهش خیلی علاقه مند شده باشید ؟ اگر پیدا کردید برید دربارش تحقیق کنید ببینید پرداختن به اون کار بیشتر براتون با ارزش هست یا ادامه این پزشکی اگر کفه ترازو به نفع علاقتون سنگین تر بود حتما برید دنبال علاقه اما اگر نبود از پزشکی انصراف ندید چون حداقل یه اسم و رسم دهن پر کن دارید فوقش پزشک خوبی نشدید شاغل نمیشید البته من خودم صد در صد طرفدار دنبال علاقه رفتن هستم
      راستش یه مقدار آدم جو گیری هستم مثلا میگم از فلان چیز خوشم میاد بعد یه روز دوباره حسم میپره. چیزی به نام علاقه که بخوام به صورت حرفه دنبال کنم ندارم‌. از زبان انگلیسی خوشم میومد تو فکر این بودم که انصراف بدم برم کنکور شرکت کنم و دبیری زبان قبول شم. تا یه روز جو گرفته بودتم که این تاپیک رو زدم ولی الان که فکر می کنم حس می کنم مسیر طولانی تری میشه اگه بخوام انصراف بدم و واقعا زبان رو برای اینکه بخوام تدریسش کنم دوست ندارم. فکر کنم همین رو ادامه بدم بهتر باشه. فوقش میشم یه پزشک بد میرم دنبال یه کار دیگه

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باو داری تلقین میکنی وقتی 4 ترم خوندی دیگه جا سختاش که درس خوندنه تموم شده
      البته این که ترم ۱ و ۲ رو کاملا مجازی داشتیم هم بی تاثیر نیست در اینکه چی جوری پاسش کردیم

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      الان اگه هفت سال درس رو تموم کنیم و بعدش نریم محل خدمت مشکلی پیش میاد برامون؟ منظورم اینه که مثلا کلا طرف نخواد به عنوان پزشک کار کنه

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خدمتتو میگم
      روستای آلاشت

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aram27 نمایش پست ها
      الان اگه هفت سال درس رو تموم کنیم و بعدش نریم محل خدمت مشکلی پیش میاد برامون؟ منظورم اینه که مثلا کلا طرف نخواد به عنوان پزشک کار کنه
      معلومه که پیش میاد؛ نه فقط برای شما بلکه برای تمام شاهد هایی که تعهدنامه رو امضا زدن
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.k.h نمایش پست ها
      معلومه که پیش میاد؛ نه فقط برای شما بلکه برای تمام شاهد هایی که تعهدنامه رو امضا زدن
      آها. مرسی که گفتین

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      روستای آلاشت
      کاش غرب مازندران میوفتادی
      اینجا خیلیی سخته،البته خودت اگه اهل سوادکوه باشی خوبه ها
      ولی در کل پزشکی تعهدی ریسکه بزرگیه،اکثرا اصلا به شرایط بعد از تحصیل فکر نمیکنن و فقط میخوان برن پزشکی بخونن و تمام.
      حالا امیدوارم مثل خیلی چیزای دیگه تو مملکتمون بتونی محل خدمتو لااقل تغییر بدی! موفق باشی^^

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Makhmali نمایش پست ها
      کاش غرب مازندران میوفتادی
      اینجا خیلیی سخته،البته خودت اگه اهل سوادکوه باشی خوبه ها
      ولی در کل پزشکی تعهدی ریسکه بزرگیه،اکثرا اصلا به شرایط بعد از تحصیل فکر نمیکنن و فقط میخوان برن پزشکی بخونن و تمام.
      حالا امیدوارم مثل خیلی چیزای دیگه تو مملکتمون بتونی محل خدمتو لااقل تغییر بدی! موفق باشی^^
      اصالتا مال سواد کوهیم ولی محل زندگی فعلیم شرق مازندرانه. چرا میگین خیلی سخته؟ از چه نظر؟

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اصالتا مال سواد کوهیم ولی محل زندگی فعلیم شرق مازندرانه. چرا میگین خیلی سخته؟ از چه نظر؟
      خب خب پس اوضاع خوبه (:
      بیشتر نظرم روی این بود که با اون منطقه ارتباط بیشتری داشته باشی،هم اقلیمی هم فرهنگی...خلاصه اینها هم خیلی مهمه،مخصوصا اگه بخوای بری منطقه محروم.

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هعی پارسال با اختلاف دونفر پزشکی تعهدی نیووردم الانم ک پشت کنکوری شدم فقط دوس دارم این ۴ماه زودتر بگذره با اینکه خیلی افت کردم..

فقط میتونم بگم اینجایی که هستی آرزوی خیلیاس.. تو بقیه رشته‌های علوم پزشکی هم بری سختیای خودشو دارع

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عزیزم یدونه شوگر که مخالف کارکردن خانوماستو بردار خب

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن