راستش یه مقدار آدم جو گیری هستم مثلا میگم از فلان چیز خوشم میاد بعد یه روز دوباره حسم میپره. چیزی به نام علاقه که بخوام به صورت حرفه دنبال کنم ندارم. از زبان انگلیسی خوشم میومد تو فکر این بودم که انصراف بدم برم کنکور شرکت کنم و دبیری زبان قبول شم. تا یه روز جو گرفته بودتم که این تاپیک رو زدم ولی الان که فکر می کنم حس می کنم مسیر طولانی تری میشه اگه بخوام انصراف بدم و واقعا زبان رو برای اینکه بخوام تدریسش کنم دوست ندارم. فکر کنم همین رو ادامه بدم بهتر باشه. فوقش میشم یه پزشک بد میرم دنبال یه کار دیگه![]()
الان اگه هفت سال درس رو تموم کنیم و بعدش نریم محل خدمت مشکلی پیش میاد برامون؟ منظورم اینه که مثلا کلا طرف نخواد به عنوان پزشک کار کنه
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
کاش غرب مازندران میوفتادی
اینجا خیلیی سخته،البته خودت اگه اهل سوادکوه باشی خوبه ها
ولی در کل پزشکی تعهدی ریسکه بزرگیه،اکثرا اصلا به شرایط بعد از تحصیل فکر نمیکنن و فقط میخوان برن پزشکی بخونن و تمام.
حالا امیدوارم مثل خیلی چیزای دیگه تو مملکتمون بتونی محل خدمتو لااقل تغییر بدی! موفق باشی^^
هعی پارسال با اختلاف دونفر پزشکی تعهدی نیووردمالانم ک پشت کنکوری شدم فقط دوس دارم این ۴ماه زودتر بگذره با اینکه خیلی افت کردم..
فقط میتونم بگم اینجایی که هستی آرزوی خیلیاس..تو بقیه رشتههای علوم پزشکی هم بری سختیای خودشو دارع
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)