X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 19 از 30 نخستنخست ... 918192029 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 271 به 285 از 446
    1. Top | #271
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط whywouldnt نمایش پست ها
      سلام خیلی ممنونم ازتونن دوستاننن
      یه سوال دیگهه هم دارم
      سوالم اینه که مثله کنکور قلمچی ها رو دوباره از خودم امتحان بگیرم زمان بذارم و شبیه ساز کنکور کنم به نظرتون چطور میشه؟؟(یه روز در میون))
      چون اکثرا من درس به درس میخونم یعنی زیست میخونم تست میزنم بعد ریاضی میخونم و تستت منظورم اینه که یکجا تستا رو نمیزنم و این باعث میشه سر جلسه خستگی غلبه کنه و رو سوالا نتونم تمرکز داشته باشم به نظرتون آزمون های قلم رو اینطوری کنم؟ یا تست هایی که خودم دارمو یه جا بزنم مثله کنکور تایم بگیرم (مثلا 4 ساعت پشت سر هم)؟؟ (این سوالم مونده بود ص 18))
      درود مجدد
      راستش من خودم یک روزی در هفته رو تعیین میکنم و میشینم یه آزمون و یک جا میزنم تا هم شبیه سازی بشه برام و هم بقول شما خستگیه سر آزمون نیاد سراغم.بنظرمم کار درستیه که شرایط ازمونو قبل آزمون تجربه کنی.اما در هفته یک بار الی دوبار بنظرم کافی باشه.و سعی کن تست های ازمونارو اینطوری کار کنی نه تستای خودتو.چون اون ویراستارای ازمونا میان یکسری کارا روی چینش سوالا انجام میدن که تورو از نظر ذهنی برای کنکور که ممکنه گاهی چندتا سوال سخت یا آسون پشت هم بیان یا دوتا فصل خیلی خیلی جدا رو پشت هم میارن تا ذهنت یه لحظه هنگ کنه و خب اینا درسته رو اعصابه اما لازمه بنظرم

2. Top | #272
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هللللللوووووو علیکم.مزاحم همیشگی اومد
      حسابی خسته نباشین رفقا.نماز و روزه هاتونم مقبول درگاه خدا جونم.
      خب گزارش امروز:
      ۱۵٫۵و۲۰۵تست
      رسیدن بهش
      همت
      غیرت
      تعهد
      تلاش
      تلاش
      تلاش
      میخواد
      همین

3. Top | #273
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      راستی یادم رفت بگم:شبتون به قشنگی هدفاتون

4. Top | #274
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ترنادو نمایش پست ها
      درود مجدد
      راستش من خودم یک روزی در هفته رو تعیین میکنم و میشینم یه آزمون و یک جا میزنم تا هم شبیه سازی بشه برام و هم بقول شما خستگیه سر آزمون نیاد سراغم.بنظرمم کار درستیه که شرایط ازمونو قبل آزمون تجربه کنی.اما در هفته یک بار الی دوبار بنظرم کافی باشه.و سعی کن تست های ازمونارو اینطوری کار کنی نه تستای خودتو.چون اون ویراستارای ازمونا میان یکسری کارا روی چینش سوالا انجام میدن که تورو از نظر ذهنی برای کنکور که ممکنه گاهی چندتا سوال سخت یا آسون پشت هم بیان یا دوتا فصل خیلی خیلی جدا رو پشت هم میارن تا ذهنت یه لحظه هنگ کنه و خب اینا درسته رو اعصابه اما لازمه بنظرم
      سلامم خیلی ممنون ازت
      اما در کل پشت سر هم زدن تستای خودم و بعد خوندن درسا به نظرتون چطور میشه؟؟

5. Top | #275
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط whywouldnt نمایش پست ها
      سلامم خیلی ممنون ازت
      اما در کل پشت سر هم زدن تستای خودم و بعد خوندن درسا به نظرتون چطور میشه؟؟
      سلام مجدد
      بنظرم عالی میشه برای حرفمم دلیل دارم خیلیا میگن وقتی درسو میخونی فرداش یا پسفرداش تست بزن چون بعد درس کاملا یاد داری و بدرد نمیخوره اما خب اینجا انگار ما یه چیزو اشتباه فهمیدیم که هدف از تست زدن تثبیت یک موضوعه شما میتونی مثلا یک مبحثو که خوندی اگه قراره براش ۶۰تا تست بزنی ۵۰تاشو امروز بزن ۱۰تاشو فردا که هم تثبیت موضوع کنی هم مرور

6. Top | #276
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب خب.من بازم اومدم
      سلااااااااااااااااامممممم مممم خدمت همه رفقای درجه یک خودم خیلی خیلی خیللیییییییییییییی خسته نباشین دوستان.نماز و روزه هاتونم حسابی قبول باشه.خب بریم سر اصل مطلب.به قول معروف :چه برایمان آورده ای ترنادو؟؟؟؟؟؟
      ۱۶٫۱۵و۲۳۰تست
      گذشته واسه اوني كه ميخواد زندگيشو تغيير بده ، اهميت چنداني نداره! البته واسه اوني كه دنبال بهونه ميگرده ، شرايط كمي فرق ميكنه!میفهمی که چی میگم؟
      شبتون به قشنگی اون روی ماهی که جلوی آینه میبینین.شب خوش

7. Top | #277
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان پر تلاش
      نماز و روزه هاتون قبول ما رو هم توی دعاهاتون فراموش نکنید
      گزارش ۱۶ فروردین:
      ۲/۵ زیست
      ۲ عربی
      ۲ شیمی
      ۱ زبان
      ۱/۵فیزیک
      کل ساعت مطالعه:۹ساعت

8. Top | #278
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستای گل روز سوم چالشم با ۱۱ ساعت و ۱۸۵ تست

9. Top | #279
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلومممممممممممممممممممممم مممممممممممم امروز درسته که فعلا تموم نشده امماا خوب اتفاق بدی افتاد اما من یه تصمیم بسیار خوب و بزرگی برای مطالعم گرفتم و خیلییییییییییییییییییییی هیجاننننننننننننننننن دارمممممممم
      قراره استارتش از فردا زده شههه امااا خواستم تو اینجا بگم که امروزو همیشه به یاد داشته باشم بچه هااااااااا
      مدتی بود بی نهایت بی انگیزه میخوندم اینطوری بگم انگیزمو بدست آوردم یعنی تا حدی کههه نگم دیگه حالالاالالالا
      بله بله اصن فک نمیکردم امروزی که اینطوری نتیجه آزمونمو گل تر تر تر کاشتم اینطوری انگیزه بدست بیارمم
      پیش به سوییی مطالعه بمب مانند که هر لحظه در حال انفجارههه
      وی سرش مانند بمب میترکد ولی بعد انگیزه گرفتن و البته بردن قند خون به بالا در وضعیت استانداردی قرار دارد
      خدایاا ازت میخوام هرکی هرچی که میخوادو به دست بیاره خدا جونممم من هیچم دربرابر تو کاری کنن هیچ تو با پوچی هایش به سویت ذره ذره نزدیک شود............
      نماز روزه هاتون قبول حقق(بچ ها من این استیکر ها رو خدایی دوس دارم هیج جا همچین استیکر هایی ندیدم بله ندیدم))))

10. Top | #280
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااامممممم خدمت همه رفقا و دوستان پر تلاش عزیز خودم.اول از همه دمتون گرم که اینقدر همتون پر انرژی و باحالین که هر شب میام و می‌خوام گزارش بدم یهو یه عالمه حس خوب با هم میان تو صورتمدمتون گرم خدایی.خب خب بریم سراغ اصل مطلب بقول شاعر من آمده ام که کنکور ز بنیاد کنم من آمده ام وای وای
      خب یکم جدی باشیم زشته دکتر آینده مملکت اینقدر دلقک باشه.
      گزارش امروز
      16.45و220تست
      رفیق تو دنیا7923093547تا آدم وجود داره...
      همینطور که عدد ها رو نادیده گرفتی حرفای منفیشونم نادیده بگیر....
      شبتون به قشنگی هدفای نابتون

11. Top | #281
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی غیر منطقی و آیده ال فکر میکنید.
      اول اینکه بطور طبیعی اصلااا امکان نداره که خوابو بزاری کنار و از اوطرف به سطح هوشیاری و تمرکزو کیفیت مطالعه ات آسیبی نزنه.
      دوم اینکه الان من بخاطر کنکور معدل ترم یکم خیلی پایین شد و واقعا نمیشه بیخیال مدرسه و امتحانا و بخصوص نهایی بشم. چون احتمال اینکه پشت کنکور بمونم زیاده و سال بعد هم ۶۰ درصد تاثیر قطعیه معدل هست باید بیشتر وقتمو بزارم رو دوازدهم و نهایی و اونطوری وقتی واسه خوندن کنکور نمیمونه . اونم واسه منی که پایه رو صفر صفرم

12. Top | #282
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلااااااااااااااااامممممم مممم خدمت دوستان دوست داشتنی خودم.خیلی خیلی خسته نباشین.
      گزارش امروز:
      ۱۷و۳۲۰تست
      فکر میکنم این روزا بهترین دعایی که میتونیم برای هم بکنیم ارامشه.برای همتون توی این ماه عزیز آرزوی یک عالمه آرامش میکنم تا جایی که یه روز به این روزگار بگین حال همه ما خوب است اما این بار تو باور کن
      شبتون به قشنگی هدفاتون

13. Top | #283
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام حال شما چطوره دوستان امروز ۱۳٫۵ ساعت ۱۵۸ تست

14. Top | #284
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بیایین مردونه بخونیم تمومش کنیم خداوکیلی نشدن از خودمونه باور کنین یه کم سختی بکشیم تابستون با یه خیال راحت کنکورو تموم کردیم مگه فرقمون با بقیه چیه فقط کمتر تست زدیم و درس خوندیم اما اگه کل کتاب تستو تموم کنیم دیگه تفاوتی باقی نمی مونه پس شروع کنین
      ویرایش توسط Aliporkhani : 19 فروردین 1401 در ساعت 05:10

15. Top | #285
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلااااااااااامممممممم خدمت دوستان دوست داشتنی خودم.خیلی خیلی خسته نباشین.
      گزارش امروز:۱۵٫۵و۱۸۰تست
      رفیق حرف خیلیا این روزا شده (به نتیجه فکر نکن)(مهم نیست آخرش چی میشه) ولی رفیق هم من میدونم هم تو که نتیجه از هر چیزی مهم تره اصن من و تو داریم درس میخونیم برای نتیجه.پس لطفا ارزش تلاشتو با این حرفا پایین نیار.تو یجورایی با این حرفا انگار داری به مغزت این پیامو میدی که در حال انجام یک کار بیفایده ای.بجای این حرفا با خودت بگو نتیجه رو هیچ کس جز من قرار نیست بسازه و رقم بزنه و من به خودم کاملا اعتماد و باور دارم.
      شبتون به قشنگی هدفاتون

صفحه 19 از 30 نخستنخست ... 918192029 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 13 مهمان)