دقیقا روزی که نتایج اومد ، دقیقا همون ساعت یکی استوری سنجش یار رو فرستاد که گفته بود نتایج چهارشنبه میاد و من داشتم با اون بحث میکردم که همون لحظه نتایج اومد.
الزاما نمیشه بهش اعتماد کرد ولی شایدم درست بگه، حداکثر زمان ممکن میشه شنبه ، به نظر من از فردا ظهر هر لحظه ممکنه، پارسالم یه دفعه ای دادن.
بعد اگه این درست باشه که ۱۴۰۰ نفر رو الان کشیدن بیرون یعنی سنجش از نظر امنیت آزمون بد خراب کرده، اونوقت اگه نصف این تعداد بیان آزمون مجدد بدن و قبول بشن باید ۷۰۰ تا بیاره رو ظرفیت؟؟؟
شنیدین این یکی دو روز به کسی بابت تقلب زنگ بزنن؟؟
اخه پیدا کردن متقلبا الان چ سود!!!؟؟؟
باید سر نتایج اولیه فکرشو میکردن و پیداشون میکردن!!
....
آغا ما بگیم 1400نفر توی سه منطقه تقسیم بشن(مثلا) تقریبا 500تا رتبه ها میتونست جا ب جا بشه=/ 2500کجا 3000 کجا-_-
هعی خدا
البته ک این حرفا الان الکیه
اینا راه خودشون میرن کار خودشون میکنن![]()
شاه نشین ِ چشم ِ من ، تکیه گَه ِ خیال ِ توست
ی کانالی بود کنکور پریم
من زمان اعلام نتایج اولیه باهاش اشنا شدم
اون کارش درست بود شب قبل اعلام نتایج ساعت ۱۱ شب گفت نتایج اومده رو سایت داخلی سنجش و رتبه برترا و نتایج اولیه رو هم درست گفت
الانم گفته احتمال زیاد ۵ شنبه میاد ؛ من به این بیشتر از بقیه اعتماد دارم
میدونم ربطی به بحث نداره ولی امروز رفتم مدرسه کتابامو بگیرم دوتا از دوستام گفتن رفتن وام برداشتن تا بتونن هزینه کنکورشونو بدن گفتم چند تومن گفتن ده میلیون پرسیدم چرا اینهمه زیاد هزینه ازمون و کتاب نهایتا میشه پنج تومن گفتن بیشتر این پولو ریختن به حساب تاملند و کلاسینو و کلاس ثبت نام کردن خیلی دنیای گندی شده نمیدونم فقط ایران اینجوریه یا کلا تو جهان وضعیت همینه
در حال حاضر 289 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 289 مهمان)