خدا کنه فردا بیاد من یک شنبه میرم سفر![]()
شانسش واقعا کمه چون سابقه نداشته تو یه چارت مشخص دو سال پشت سر هم اعلام کنن نتایج رو
اینو پارسال گذاشتم فروم (تاپیک شمارش معکوس 99) بعد افشار کپی کرد داخل کانالش:
نتایج کنکور ۹۴ سه شنبه ۳۰ تیر
نتایج کنکور ۹۵ سه شنبه ۱۹ مرداد
نتایج کنکور ۹۶ یکشنبه ۱۵ مرداد
نتایج کنکور ۹۷ سه شنبه ۹ مرداد
نتایج کنکور ۹۸ سه شنبه ۱۵ مرداد
اعلام نتایج از نظر ساعت
نتایج کنکور ۹۴ ۵:۳۰ صبح
نتایج کنکور ۹۵ ۲۲:۵۰ شب
نتایج کنکور ۹۶ ۱۱:۳۳ صبح
نتایج کنکور ۹۷ ۲۲:۴۰ شب
نتایج کنکور ۹۸ ۱۷:۵۵ عصر
امسال صبح و عصر احتمالش بیشتره که بیاد ولی احتماله دیگه..
من هزاران تجربه تو زندگیم کردم ،اگه بخوام یکی از مهم ترین تجربه هامو بهت بگم ،این هست که هیچکی برات نمی مونه جز پدر و مادرت ،حتی اون دوستت که جونتو براش میدی و مثل خواهر/برادر برات می مونه. حتی خواهر و برادر واقعی خودت هم به محض اینکه زندگی خودشون به خطر بیفته ،پشتشونو میکنند و میرن و انگار نه انگار اصلا کسی وجود داشته تو زندگیشون.پس برای زندگی خودت بجنگ ،نزار آرزوهات بمیرن
من هزاران تجربه تو زندگیم کردم ،اگه بخوام یکی از مهم ترین تجربه هامو بهت بگم ،این هست که هیچکی برات نمی مونه جز پدر و مادرت ،حتی اون دوستت که جونتو براش میدی و مثل خواهر/برادر برات می مونه. حتی خواهر و برادر واقعی خودت هم به محض اینکه زندگی خودشون به خطر بیفته ،پشتشونو میکنند و میرن و انگار نه انگار اصلا کسی وجود داشته تو زندگیشون.پس برای زندگی خودت بجنگ ،نزار آرزوهات بمیرن
اگه رتبه خوب باشه نصف شب ستمه
پارسال ساعت چهار و خورده ای کارنامه رو دیدم ، رفتم به بقیه خانواده بگم از خواب پریدن قیافه های تازه از خواب پریده عین زامبی بود یه لحظه گرخیدم![]()
مامانم ترسید فکر کرد چی شده یهو داد زد یا امام زمانبابامم چشمش قرمز خونی پرید چماخ ورداره
![]()
من از واکنش خانواده بیشتر کپ کردم تا رتبه ام![]()
در حال حاضر 197 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 197 مهمان)