X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 74
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نام: Capture.PNG نمایش: 300 اندازه: 410.3 کیلو بایت
      ابر بارنده به دریا میگفت :
      گر نبارم تو کجا دریایی
      در دلش خنده کنان دریا گفت:
      ابر بارنده تو هم از مایی

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نام: B80FCDDB.png نمایش: 291 اندازه: 51.9 کیلو بایت

3. Top | #48
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      استارتر چرا الکی با همه بحث میکنی
      اینجا هر کسی با توجه به استعداد وتوان خودش نظر میده.
      بشین وبخون یا میشه یا نمیشه.
      ویرایش توسط Grace : 31 اردیبهشت 1400 در ساعت 20:22

4. Top | #49
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kingdom نمایش پست ها
      خیلیا سه چهارساله ب این عددایی که تو گفتی تو این مدت باقی مونده نرسیدن، چجوری به این عددا میرسین .یهو بگین مام نخونیم تا سی روز اخر مگه علاف بودیم این همه خودمونو جر بدیم .
      اونی که چند سال میخونه وبه این درصدا نمیرسه یا ضریب هوشیش پایینه یا داره ادای درس خوندنو درمیاره

5. Top | #50
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین دوست من کسی نمیدونه میشه یا نمیشه یه عده اینجا خیلی وقته دارن میخونن و شاید براشون سنگینه بخان بهش فک کنن که یکی توی این مدت باقی مونده بتونه رتبه ی خوبی بیاره ...بنظر من میشه حتی بهتر از اینو اورد اگه با یه برنامه درست بخونی فقط درسای اختصاصی تایم خیلی بیشتری میخاد مخصوصا زیست که میتونیچند تا مبحث و خوب بخونی به خودت اعتماد داشته باش و تا اخر خرداد بخون بعد جامع بزن ببین نتیجش چی میشه

6. Top | #51
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یادمه یه بار یه تاپیک زدم گفتم از ۳ الی ۴ ماه مونده به کنکور میشه شروع کرد؟ ( یادم نیس برین تو تاپیکام نگاه کنین)
      یه آدمی اومد به بدترین وجه ممکن منو کوبید که نه نمیشه و فلان..
      الانا خودش داره تاپیکای شروع از صفرش رو آپ میکنه که دانش آموز جمع کنه

تو بخون ، بیا به ما بگو میشه یا نمیشه
      انگیزه و فلانم تعطیل مگه صبحش که پامیشی بری امتحان ترم بدی انگیزه داری؟؟ نداری ولی انجامش میدی

نمیخام حرف قشنگ بزنم و انگیزشی ولی به نظرم شمایی که تابحال نخوندی خعلی باید نگران روزای آیندت باشی چون اونارم از دست میدی..

7. Top | #52
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rozedentist نمایش پست ها
      یادمه یه بار یه تاپیک زدم گفتم از ۳ الی ۴ ماه مونده به کنکور میشه شروع کرد؟ ( یادم نیس برین تو تاپیکام نگاه کنین)
      یه آدمی اومد به بدترین وجه ممکن منو کوبید که نه نمیشه و فلان..
      الانا خودش داره تاپیکای شروع از صفرش رو آپ میکنه که دانش آموز جمع کنه

تو بخون ، بیا به ما بگو میشه یا نمیشه
      انگیزه و فلانم تعطیل مگه صبحش که پامیشی بری امتحان ترم بدی انگیزه داری؟؟ نداری ولی انجامش میدی

نمیخام حرف قشنگ بزنم و انگیزشی ولی به نظرم شمایی که تابحال نخوندی خعلی باید نگران روزای آیندت باشی چون اونارم از دست میدی..
      فک کنم منظور شما من بودم
      این همون پُستی هست که داخل تاپیک شما نوشتم=
      http://forum.konkur.in/thread75673.html#top

به بدترین وجه ممکن کوبیدم؟ دقیقا کدوم قسمتش مد نظر شماست؟ اون قسمتی که گفتم کنکور آسون نیست و چیزی نیست که مشاورای فروش بچه ها رو باهاش خام می کنن؟ یا اون قسمتش که گفتم اگر میخواید شروع کنید از همون اول نگید 9 ساعت میخونم از یه تایم معقول شروع کنید و رفته رفته افزایش بدین تایم تونو، یا اون قسمتش که تاپیک مباحث منتخب (یک مدل ییشنهادی برای شروع از صفر) رو لینک کردم تا مطالعه کنید.

تاپیکای شروع از صفرمو تقریبا دو هفته میشه نرسیدم آپ کنم و جواب خیلی ها رو هم داخل پیام خصوصی نرسیدم بدم که حتما دلخور شدن...
      بعد دانش آموز جمع کنم؟
      از این فروم هر کس دانش آموز منه میتونه اعلام حضور کنه (اگر کسی هست بگه تا منم بدونم اینجا دانش آموز گرفته بودم و خودم خبر نداشتم)

منو یاد اون آیدی میندازی که می گفت دفتر مشاوره میخوام باز کنم

خلاصه ممنون که به فکر تولید مافیای نسل جدید هستید و انقدر محکم با خیال پردازی تون به آدما تهمت می زنید. (هر چند مشاوره دادن کار مقدس و قابل احترامیه ولی از نظر شما هر کس مشاوره میده میخاد مردم رو بچاپه و متهم میشه به دزدی و ...)

اوکی
      موقق باشی
      ویرایش توسط mahdi_artur : 01 خرداد 1400 در ساعت 09:15

8. Top | #53
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها

فک کنم منظور شما من بودم
      این همون پُستی هست که داخل تاپیک شما نوشتم=
      http://forum.konkur.in/thread75673.html#top

به بدترین وجه ممکن کوبیدم؟ دقیقا کدوم قسمتش مد نظر شماست؟ اون قسمتی که گفتم کنکور آسون نیست و چیزی نیست که مشاورای فروش بچه ها رو باهاش خام می کنن؟ یا اون قسمتش که گفتم اگر میخواید شروع کنید از همون اول نگید 9 ساعت میخونم از یه تایم معقول شروع کنید و رفته رفته افزایش بدین تایم تونو، یا اون قسمتش که تاپیک مباحث منتخب (یک مدل ییشنهادی برای شروع از صفر) رو لینک کردم تا مطالعه کنید.

تاپیکای شروع از صفرمو تقریبا دو هفته میشه نرسیدم آپ کنم و جواب خیلی ها رو هم داخل پیام خصوصی نرسیدم بدم که حتما دلخور شدن...
      بعد دانش آموز جمع کنم؟
      از این فروم هر کس دانش آموز منه میتونه اعلام حضور کنه (اگر کسی هست بگه تا منم بدونم اینجا دانش آموز گرفته بودم و خودم خبر نداشتم)

منو یاد اون آیدی میندازی که می گفت دفتر مشاوره میخوام باز کنم

خلاصه ممنون که به فکر تولید مافیای نسل جدید هستید و انقدر محکم با خیال پردازی تون به آدما تهمت می زنید. (هر چند مشاوره دادن کار مقدس و قابل احترامیه ولی از نظر شما هر کس مشاوره میده میخاد مردم رو بچاپه و متهم میشه به دزدی و ...)

اوکی
      موقق باشی
      دقیقا موافقم با حرفات
      یه سریا حرفای مشاورایی که میگن 30 روزه پزشکی بیار و فلان و فلان رو جدی جدی باور میکنن !
      بابا بخدا تویی که 3 ماهه میخوای پزشکی تهران بیاری و 1 ماهه پزشکی قبول بشی , میلیون ها نفر قبل از تو طی 6 7 دهه کنکور نتونستن ! چرا انقد بضیا جوگیری عمل میکنن . یه دفعه تصمیم 15 ساعت درس خوندن میگیرن و فلان ... خود کاظم قلمچی میگه من طی چندین دهه تجربه ام توی زمینه کنکور و سر و کله زدن با چندصد هزار دانش آموز , هنوز کسی رو ندیدم که بتونه 13 ساعت "پیوسته" درس بخونه بعد یه سریا از اینکه بهشون میگیم معقول هدف بچین و درست و اصولی درس بخون ناراحت میشن ...

9. Top | #54
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NormaL نمایش پست ها
      انقدر تخیلی فکر نکنین و واقعیت ها رو ببینین
      نمیدونم چرا اکثر کسایی که اینجان همش میخوان حرفای انگیزشی بشنون و اینکه "آره اگه صفر باشی هم میشه تو ۳۰ روز زیر ۱۰ هزار شد" در صورتی که شک دارم کسایی که این خزعبلات رو میگن تصور دقیقی از "صفر مطلق داشته باشن"

مخالف روحیه دادن به طرف نیستم اما امید واهی از ناامیدی بدتره
      شمایی که الان میای "میگی آره داداش تو این مدت میتونی رتبه زیر هزار هم بیاری"، همین "داداش" وقتی رتبه اش شد ۱۰۰ هزار فکر میکنه مشکل از اون بوده و چون خنگه نتونسته رتبه بهتری بیاره و کلا ناامید میشه از خودش. در صورتی که مشکل از اون نیست. مشکل از اون کودن هاییه که "بمب انگیزشی" هستن و نمیدونن دارن چی میگن و فقط بلدن چشمشونو ببندن و بگن "تو میتونی تو میتونی همه ی تلاشتو بکن تو میتونی موفق بشی"

بیاین واقعیت ها رو ببینیم. من نمیگم نمیشه موفق شد. فقط میگم توی این مدت باقی مونده کسی که صفر مطلق باشه(صفر مطلق یعنی مثلا بابای من)، نمیتونه رتبه خوب بیاره. حالا هر چقدر هم که میخواد زور بزنه. شما نمیتونی مغز آدم رو روی کاغذ پیاده کنی و بگی از الان انقد ساعت بخون انقد تست بزن انقد آزمون جامع بزن رتبه زیر ۱۰۰۰ میاری! چون این چرت و پرت محضه
      از نظر من کسی که الان صفر مطلقه بهتره واسه ی سال بعد تلاششو بکنه و از الان روی سال بعد تمرکز و هدف‌گذاری کنه. در ضمن اگه هدف استارتر فقط صرفا "دانشگاه رفتن" باشه که به قول آقا یوسف با معدل دیپلم میشه خیلی راحت رفت دانشگاه دولتی(و اتفاقا رشته های خوبی هم وجود داره).

به هر حال، استارتر عزیز، توصیه ی من بهت اینه که برای کنکور ۱۴۰۱ سرمایه گذاری کنی.
      دقیقااااااااامگ الکیه واقعا توتجربی این رتبه آورد ریاضی بود میشد ولی تجربی نه ...امیدالکی.روحیه سال بعدش داغون می کنه...عالی گفتی
      یک متجردمتجددمتحجرافسرده افسون زده انسان نمادربلادرویا/وحش/نجم

10. Top | #55
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      هههههههه منفی هاتون خیلی کمه خدایی انتظار بیشتر از اینو داشتم .حقتون همون حرف اوله که سر کیستون کنه با اون تبلیغای کلیشه ای واقعا متاسفم که یه برهه ای از زندگیمو تو این انجمن با بعضیا تلف کردم . بروبچس مدیریت انجمن ففط منو دوستامو میببنین ایا نمیتونین یه نگاهی هم ب اینجا بندازین ؟ @Araz
      dont care about
      ویرایش توسط mmd_javad_yari : 01 خرداد 1400 در ساعت 20:29

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kingdom نمایش پست ها
      هههههههه منفی هاتون خیلی کمه خدایی انتظار بیشتر از اینو داشتم .حقتون همون حرف اوله که سر کیستون کنه با اون تبلیغای کلیشه ای واقعا متاسفم که یه برهه ای از زندگیمو تو این انجمن با بعضیا تلف کردم .
      نه تو میتونی طرز تفکر اونا رو عوض کنی نه اونا میتونن تفکر تو رو عوض کنن پس بهتره هر کی اون چیزی که تو ذهنش درسته رو انجام بده!

12. Top | #57
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dillon نمایش پست ها
      نه تو میتونی طرز تفکر اونا عوض کنی نه اونا میتونن تفکر تو رو عوض کنن پس بهتره هر کی اون چیزی که تو ذهنش درسته رو انجام بده!
      ۸۰ درصد از کسایی که اومدن تو این تاپیک نظر دادن هم نظر با من بودن
      dont care about

13. Top | #58
      در انتظار تایید ایمیل

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      فضای انجمن ۴،۵سال پیش کجا،فضای الان کجا.اون زمان همه سعی به کمک کردن همدیگه داشتن.ولی الان یسریا تو همه ی تاپیکا فاز مخالف بر میدارن.
      اگه مخالفی خب باش دیگه اینهمه انرژی منفی دادنت چیه؟اومدیم واستارتر نتوست،حداقل تلاششو انجام داده
      یسریاتون چون پشت کنکور موندین ظاهرا بهتون فشار اومده که کسی جز خودتون هم بتونه موفق شه
      ویرایش توسط Ladyy : 01 خرداد 1400 در ساعت 21:48

14. Top | #59
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط babaknariman نمایش پست ها
      من صفرم نخوندم میشه تو 40 روز 30 هزار کشوری اورد؟
      تجربش رو داشم میتونم این 40 روز رو 16 ساعت بکوب بخونم
      باید هر درس رو چند درصد بزنم و کدوم مباحث رو بخونم؟؟
      به حرف هیچکس گوش نکن،
      به قول amir1376هرکس بگه میشه دروغ میگه هرکی هم بگه نمیشه دروغ میگه،
      ما از توانایی ،خوانده هات،نخوانده هات،هدفت،جدیتت،هیچ خبری نداریم و نمیتونیم در این باره کمکی بهت بکنیم،
      اره خیلی ها بودن تو ایران تونستن با این شرایط قبول شن(نمیشناسم ولی هست)خیلی ها هم بودن تو همین شرایط موندن و بدتر شده کارنامشون.
      بستگی داره شما الان بشینی بخونی برای کنکور جدای از نتیجه،چه برای ۱۴۰۰ چه برای ۱۴۰۱ یا در حال خوندن نظرات بی سر و ته رفقامون باشی که خودشون هنوز این راه رو کامل نرفتن،

پیشنهاد میکنم بشینی فقط بخونی،به نتیجه فکر کردن ادمو عقب میندازه.

امیدوارم موفق باشی

15. Top | #60
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      زیر ۳۰ هزار کشوری میشه حدود ده هزار منطقه. من پارسال یکی دو هفته قبل کنکور شروع کردم و همین شدم. البته من صفر نبودم ولی از اسفند به بعد نخونده بودم. یعنی تقریبا پنج ماه بود هیچی نخونده بودم. تو که زمانت بیشتره پس چرا نتونی؟

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن