انچه که شنیدم اینه :
جو درسی دانشگاه بهشتی یا شریف یا امیرکبیر از تهران بهتره!
فرقه های دانشجویی و فعالیت های عمدتا غیر ضروری و سیاسی و فلان تو دانشگاه تهران غوغاس !
( والا ما همون دورگ وز ابادم راضیم )
انچه که شنیدم اینه :
جو درسی دانشگاه بهشتی یا شریف یا امیرکبیر از تهران بهتره!
فرقه های دانشجویی و فعالیت های عمدتا غیر ضروری و سیاسی و فلان تو دانشگاه تهران غوغاس !
( والا ما همون دورگ وز ابادم راضیم )
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
اشکمو دراورد ای کاش از اول درس میخوندم که بتونم به این دانشگاه فکر کنم حیف که اان با این وضعیت افتضاحم فک نکنم که اصن سراسری مجاز بشم چ برسه دانشگاه تهران هعی
خود را به زندگی سپرده ام.
فقط شروع به تلاش کرده ام.
همین.
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
ویرایش توسط Mohamad_R : 07 خرداد 1400 در ساعت 13:59
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
شرمنده من یکم دیر دارم جوابتون میدم
حقیقتا تهران در کنار امیرکبیر اصلا به چشم نمیاد. تهران در قسمت دانشکده های حقوق و الهیات فقط داستان داره بقیه جاهاش حتی نمیدونن وزیر علوم کیه
از لحاظ جو درس خونی و اذیت نشدنه هم قطعا تهران از همه شل ترن نه اینکه نمیخونن اما دانشجوهاش اذیت نمیکنن برعکس جایی مثل شریف و علموص.
و بازم میگم سیاست در تهران بستگی به خودت داره بخای واردشی یا نه![]()
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
تا جایی که شنیدم امیر کبیر پدر دانشجو رو در میاره و خیلی سخت گیرن جوش هم مثل همون دبیرستان بزرگ شده اس و خشک
شریف یه خورده کلاس کاریش بالاتره و الا اونجا هم همه مییخوان در برن از این مملکت
تهران ولی تا حالا ندیدم یکی بگه تهران جوش خشک و بی روح و .... است همه کسانی که دیدمشون ازش تعریف کردن
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
این دوستای گلی که دارن مقایسه میکنن بزارین من شرایط امتحان فیزیک 1 سه دانشگاه تهران امیرکبیر و شریف رو براتون مقایسه کنم تا بفهمید هیچ جایی هیچ خبری نیست>![]()
چون کنور تمام شد و بحث انتخاب رشته است بد نیست مستند راه قریب رو نگاه کنیم تا با دید باز و شناخت خوب و کنار هم قرار دادن شرایط موجود انتخاب درستی داشته باشید .
مستند آلبرتا و دیوانگی هم برای رشته های مهندسی بد نیستند دیده بشوند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)