سلام
انقد حالم بده که نمیدونم چی بگم
نمیدونم چیکار کنم....
راسش من یه پشت کنکوریم (کنکوری 99ای که سرجلسه کنکور به غلط کردن افتاده بود و مثله چی پشیمون بود ولی وقتی از جلسه اومد بیرون همه چی فراموشش شد گشت و رفت و اومد وخوش گذروند و دروغاشو خودشم باور کرد...خوب بود انشاللهه قبولم...)
یکی بگه مگه کشکه
مگه الکیههه
خیلی از دست خودم عصبانیم بچها اولین وبی درمان ترین دردم حسرت گذشتس...خودمم میدونم گذشته گذشته ولی من حس میکنم واقعا مشکل دارم اخه ارادم خیلیییی ضعیفهه میشینم برنامه مینویسم فرداش پشیمون میشم یا میزنم زیر درس و میرم فیلم میبینم... چت میکنم با دوستام... ول میچرخم و...
همه اینکارا رو درحالی انجام میدم که خانوادم فکر میکنن دخترشون غرقه درسه و امسال خانم دکتر میشه
هرکاری که دستشون بر بیاد برام میکنن فقط میگن بخون
ومن سست اراده احمق هیچ غلطی نمیکنم میدونم کارم اشتباهه ولی باز مثله یه معتادشب و روزم تکراری و بی ثمر میگذره...
نمیدونم چرا ولی دندون پزشکی رودوست دارم میدونم ک دوست داشتن اصلااا کافی نیست مخصوصا برای من
ولی کدوم ادمیه ک دوست نداشته باشه موفق باشه....
اغا من زیاد با خودم گفتم تغییر میکنموهیچ فرقی ک نکردم بدترم شدم....
ولی الان که شب میلاد امام زمونه میخوام واقعا یکاری واسه خودمو زندگیم بکنم...ینی راهی جز این ندارم خانواده من اونقدری براشون قبولی من مهمه که حاظرن اگ امسال نشدم بفرستنم خارج
واین عمق فاجعس...ما پولدار عجیب غریبی نیسیم پدر مادرم فرهنگینو وخواهر برادرم دکتر ودلشون میخواد منم بشم..مخصوصا مادرم
ولی من خودمو میشناسم ک تا وقتی ادم نشم و واقعا دلم نخواد هیچکس هیچ جوره حریفم نیس ولی مشکل الان اینجاس که اگه دلمم بخواد دیگ نمیشه...شایدم شد البته منی ک هیچییییییی نخونده شدم50000منطقه دو و مجاز شدم چرا امسال نتونم..
شاید باورتون نشه ولی من صبح روز قبل کنکور بادوستم سه ساعت پشت تلفن حرف زدم...هیچ کنکوری نزدم با اینک همه سوالات و کتابارو داشتم...اصن از خودم شرمم میگیره انگار ک از خودم متنفرم..
یوختاییم از حماقتم خندم میگیره
اینک از اشتباهاتم درس نمیگیرم خیلییی خیلیی مشکل بزرگیه...
اصن خوددرگیری دارم...
مرضی چیزی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصل موضوع اینجاس ک از تمام شما بزرگواران میخوام به دادم برسید و کمکم کنید
من ازمون قلمچی میدم ولی نمیدم...
بخدا ک مجبورم دروغ بگم
....
ولی گفتم با خودم شروع کنم بخونم ازمونای جامع خود واقعیم باشم وهرچی شد شد
بخاطر این سرزنشم نکنید هیچکس این وضعیتودوس نداره
بچها من خودم ازمون 27 اردیبهشت سنجشو ثبت نام کردم و میخوام برای اولین بار خودمو خوده خوده خودمووو بسنجم
حالا مشکل اینجاس ک کل دهم یازدهمه خیلی سنگین کار کنم و واقعا از همه چی لفت بدم بتونم یه پایه و نصفی رو جمع کنم البته ک تواین چند ماه یچیزایی روخوندم...
و ازمون20اسفند قلمچیم نیمه اول دوازدهمه ک کار کرده بودم یکم ولی رضایت بخش نیس اصلا
حالا سوالم از شما اینه ک چکنم سنجشو بچسبم و باز ازمونای بعد سنجشوخودم ثبت نام کنموکتاباموتموم کنم وخودمو به ازمونای جامع قلم برسونم یا با قلم بیام جلو؟؟؟؟؟؟واگ با قلم بیام جلو چجوری؟
سرزنشم نکنید کمکم کنید تا به الان هیچکس نمیدونس وضع واقعی منو

LinkBack URL
About LinkBacks.gif)
.gif)
شب و روزم تکراری و بی ثمر میگذره....gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)

.gif)