تو که میگی کامل بگو بگو که بی سرو پارو به رفیقت دادم که زیر پستت لایک گذاشت و منو حواله به چپش کرد منم نگفتم به کسی که فحش بده فحش نمیدم تازه بدترشم دادم بی سرو پا که چیزی نیست اما وقتی منم مثل تو اومدمصرفا نظر دادم و تو که الان احساس خطر کردی داری فحش میدی تو تاپیک برنامه ریزیم پشیمون نشدی از اینکه جوابم و دادی اتفاقا از همون موقع یعنی فقط از اینکه یه انتقاد از برنامت کردم گیر دادی به من و زیر تمام پستام پست مخالف گذاشتی تو هر تاپیکی که رفتم اومدی اگه به من مربوط نبود تو تاپیکی نظر بذارم پس به توام مربوط نبود بیای زیرش نظر بدی بعد رفقاتم بیان تاییدت کنن و فحش بدن در رابطه با مفت خوری هم از نظر روانشناسی خواستی با احساسات اعضا بازی کنی و بکشیشون طرف خودت اما از اونجای که روانشناسی نخوندی پس به همین علتم اصلا تخصص و علم مشاوره رو نداری نتونستی خوب با احساساتشون بازی کنی چون من این حرف و به اون بچه های کنکوری نزدم به اونایی زدم که شغلشون کنکور دادن و دارن از کنکوریا استفاده میکنن وگرنه کنکوری الان داره زحمت میکشه و درس میخونه نونش حلال تر از من و تو و خوابیدنشم مثل عبادت میمونه منم اگر به کسی فحش داده بودم و مقصر بودم تا الان اخراج شده بودم الانم دارم میرم تا با خیال راحت تمریناتت رو رو چند سری کنکوری انجام بدی تا یکی دو سال دیگه به درآمد بیوفتی برات آرزوی موفقیت دارم ایشالله کاربر برترم میشی خیلی حرص نخور چون قبل ازتو خیلی بی سوادترم بودن که نه تنها پزشکی قبول نشده بودن بلکه رشتشم نجربی نبود اونم با قصد و نیت کاملا خیر و رایگان صرفا به عشق فروم اومد شروع کرد به مشاوره دادن الان هم سایت داره هم تلگرام هم تو پاسداران دفترداره کلیم در آمد داره اصولا کنکوری جماعت تو سال کنکور به هر ریسمان پوسیده ای برای نجات چنگ میندازه چه برسه اسم رایگانم روش باشه پس خیالت راحت برو کارتو بکن منم دیگه کاری با فروم ندارم موفق باشی