سلام.
من دانشجو هستم فرصت رفتن ب کلاس رو ندارم.از طرفی ۳ سال درس کنکور خودم....
تمام جزئیات یادم رفته!
خب ،عبد المحمد خوب هست یا این اقای منتظری؟
سلام.
من دانشجو هستم فرصت رفتن ب کلاس رو ندارم.از طرفی ۳ سال درس کنکور خودم....
تمام جزئیات یادم رفته!
خب ،عبد المحمد خوب هست یا این اقای منتظری؟
🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺
اما یادتان باشد ؛
که به شعر
به آواز
به لیلاهایتان
به رویاهایتان
پشت نکنید ...
دوستان فحاشی عمارلو و آریان حیدری رو دیدین تو کانال تلگرام گزاشتن؟؟ یعنی من تو اون کلاس بودم الآن لت و پارشون کرده بودم هر دوتاشونو یدونه پسر تو اون جمع نبود یهنی اینجوری داره به پدر مارشون فحش مید؟؟ من الآن یکی از دوستان بهم فرستاد آتیش گرفتم میخوام برم تهرون کلاساش بزنم دهنش رو خورد کنم چرا به اینا اینقدر رو میدین و جیبشونو پر میکنین؟
🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺
اما یادتان باشد ؛
که به شعر
به آواز
به لیلاهایتان
به رویاهایتان
پشت نکنید ...
ویرایش توسط Ayda_1998 : 21 مهر 1399 در ساعت 22:26
یادمه یه زمانی مهدی ارتور @mahdi_artur بهم گفت هر درسی کلاس میری برو ولی فیزیک و ادبیات نرو پولتو دور میریزی به حرفش گوش ندادم و ثبتنام کردم الانم کلی ضرر زدم و ول کردم که خودم بخونم چون تهش دیدم تو ادبیات دوباره همون وقتو باید صرف خوندن درسنامه بکنمو دوباره همه مثلای درسنامه هارو ببینم چون ادبیات فقط با بیت دیدن و تحلیل زیاد به صورت تدریجی ادم قوی میشه و تو فیزیک اصلا وقت تست زدن برام نمیمونه و خیلی بی فایدست و حتی گاهی درسی که دبیر تو ۲ ساعت میده میتونم تو نیم ساعت با درسنامه جمعش کنم ربطی به دور از درس بودن نداره یه مدتی بخون نتیجه نگرفتی برو کلاس مخصوصا تو این دو درس من این حرفم با استناد به حرف یکی از با تجربه های این انجمن گفتم وگرنه تازگیا صاحب نظر هایی که از کنکور شکست خوردن عقده خالی میکنن زیاد شده پس اگاهانه تصمیم بگیر
ویرایش توسط Amirsh23 : 21 مهر 1399 در ساعت 23:06
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)